תוכנית אחרונה לעונה

../images/Emo7.gifחליל וג'אבר

מה קורה גבריםם?? יוואראדיייי ג'אבר אני יתגעגע אלייךךך:( מה אתם עוזבים אותנו? אבל ג'אבר ברשותך אני דרוזית..!! וואללהה י'ג'אבר אני ייתן לך כזאת כאפהה שתיראה כוכביםם..:D חחחחח ...חבל שאתם עוזביםם אווףף למה? תחזררווווווווו.......................אז מה קורה גבררר? ביייייי חוליים עליכם אין כמוככםם!!!!

ג'אבר וחליל

וואאלללה כשאתם עזבתם אני בכיתי , בכיתי ה-ר-ב-ה..!! וואללהה י'ג'אבר אם לא תחזרו אני ייתן לך כזאת כאפה שתחזור למקום שמימנו באתת.....טוב נו אני יחסוך לך כסף לאוטובוסס חחח חולללעע עעלייכם אין כמוככםם..!! מה קורה מותקק?? כן אני רעה !!

חליל וג'אבר

אדיר מילרר?? בבקששה שתיהיה עונה שנייההה ושלישית ורביעיתתתת אווףףף בבקששההההה עכשיו אין כבר מה לראות כול יום הייתי מחכה ליום רראשון בערב לא הייתי יוצאת מהבית כדי לראות את זה בבקשה עוד עונהההה פלייזזז בבבקקקשששההההההה...!! ציון ברוך? אין עליייייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אתה הכי הכיייי ההככיייי אתה הגברררר..!!!!!!!!!! אז מה קורה גבר?

tome5

New member
פחחחעעעעע עוד אחת קרועה!!!

ברוכה הבאה!! התקבלת בבכרה!!

היכל התרבות

טוב אזז..אדיר ושלשיה שאין כמותה "קשור " באמת אחלה תוכנית אהובה על כולם אני רושמת בשם.. משפחה ,חברים ידידם וכן.... תוכנית מגניבה מצחיקה ואני מאוד מקווה שנראה אותך בעונה שנייה .ולא שאנחנו מקווים אנחנו רוצים עונה שנייה וכמה מלים לסיום.. חליל וג'באל צמד מצוין, מגניב, מצחיק. ורננה מטורפת והשירים ,ורולנדיניו , ועוד ועוד .... כייף לנו לראות אותכם ביחד כי אתה יודעים לעשות טלויזה וצחוקים אזז תמשיכו אוהבים הצופים שלכם .

freetalk

New member
עוד עונה

תעשו עוד עונה כי אתם כול כך מצחיקים וכיף לראות אותכם על המסך....

freetalk

New member
רוצים עונה שניה....

אתם כול כך מצחיקים אני מתכוון לשלשית מה קשור ולאדיר מילר הענק... תעשו עוד עונה כמעט כול השכבה שלי רואה ואנחנו איזה 950 נערים. אני בטוח שעוד הרבה ירצו עוד עונה..... אז תתחליו לתכנן שהיה עוד עונה בקיץץץץץ...

rotemat

New member
רוצה עוד עונההההה

תראו אתם חייבים חייבים חייבים לעשות עוד עונההה....:)

loopo99

New member
באמת אין כמו הסדרה הזאת!!

באמת אחלה סידרה!! כל פעם שיום ראשון אני רק מחכה לה!! באמת חבל שהיא נגמרה!! אבל היה לה אחלה סיום!!

אופקחדד

New member
אין על התוכנית הזאתת

כוס אמק איזה תוכנית זאת הייתה לא רואה את ארץ נהדרת מקווה שיהיה עונה שניה..

om1998

New member
../images/Emo41.gifחחחחח../images/Emo41.gif

ארץ נהדרת זה ועוד איך מצחיק

כואב לי הלב

זהו נגמר להתראות לכולם נתראה בעונה שנייה של היכל התרבות בעזרת ה' כיסא בחוץ זה לא כיסא בפנים חבר'ה לא לשכוח חן בריגה היה כאןושמח להיוץ

om1998

New member
../images/Emo41.gifאל תדאגי../images/Emo41.gif

אל תדאגי, יש לנו ארץ נהדרת
חחחחח

shishofirs2

New member
חייבים עונה שנייה

אין כמו היכל התרבות לדעתי התוכנית הכי מצחיקה בטלוויזיה

למעלה