את מייחסת לי גזענות.
" רק מניאקים יש שם אמרת? אולי התכוונת לאנשים ממוצא מערבי?" רק למען הסר ספק אני לא גזען ואני אפילו "ממוצא מערבי". חוץ מזה, מישור החוף באמת הכי מאוכלס אבל הוא רחוק מלהיות "המרכז". אני גר במישור החוף במקום שנופלים בו קסאמים ושלמרות שהוא 50 דקות מתל אביב הוא מאוד רחוק מלהיות דומה לה. הארץ זה לא רק המרכז, למעשה המרכז, למרות שמאיפה שאת מביטה ודאי נראה שהוא הרוב, הוא חלק יחסית קטן. הנה כמה נתונים: פיזור אוכלוסיה לפי מחוז מגורים: מחוז ירושלים 831,900 מחוז הצפון 1,166,800 מחוז חיפה 851,600 מחוז מרכז 1,613,700 מחוז תל אביב 1,176,600 מחוז הדרום 985,100 אזורי יהודה שומרון וחבל עזה 243,900 קחי בחשבון גם שמחוז המרכז זה לא רק כפר סבא, אלא גם טייבה, טירה, לוד, רמלה וקלאנווסה. ואפילו מחוז תל אביב מכיל את יפו, חולון ובת ים. כמה נציגים להערכתך יש מאלה בתכנית? אני מעריך בגסות שכמה? 70% מהמתמודדים הם מתל אביב מרכז עד הרצליה? זאת אומרת שמשהו כמו 30% (מקסימום היסטרי) מייצגים את שאר 6 המליון תושבים במדינה. ועם כל הכבוד, לא כולם מוכרים בקיוסקים או ערסים ופרחות נוראיים שיגרמו לך להעביר ערוץ. מה גם ששאר 6 המליון הם חלק מכובד מהרייטינג את יודעת ואני חושב שהם יעבירו ערוץ פחות בקלות ממך למראה אותם אנשים. חוץ מזה, בואי נזכור שההשתתפות בתוכנית נותנת שני דברים עיקריים, פרסום וכסף, ואני חושב שמספר האנשים מהפריפריה שחפצים בשני אלה והגישו מועמדות לתוכנית, לא קטן ממספר האנשים מהמרכז המצומצם הנ"ל.