הישרדות ישראל פרק - 1

דרך החשיבה הזאת מגעילה אותי

אי אפשר לראות בהם כפשוט אנשים? אולי לא נחשוב על צבע עור ומוצא עדתי, דת גזע ומין. אולי נסתכל עליהם כבני אדם וזהו.

הבחירה של גיא זוארץ גרועה ביותר!

הוא מדבר ורואים אותו יותר מדי והוא גם לא יודע בדיוק איך להנחות... אני בעד ג'יבארו מההתחלה!!!!

birka

New member
צודק...:+)

שישתוק קצת... וואי....העמוד הזה שוקל מלא... וואי... סבבה מזה קשור?!?

Reilak

New member
אני דווקא חושב שהוא מסתדר שם יפה מאוד

מעבר לזה שאני חושב שהוא המנחה היחיד שהם מצאו שהסכים להנחות.

karinush4

New member
למה??

אני הייתי מחליפה את ג'ף בגיא אפילו. קצת מוזר לראות את הכל מתורגם וזה הכל.

Gas Panic

New member
אני דווקא בסדר איתו.

הוא דיי עושה את העבודה טוב, הוא פשוט מדבר כשאומרים לו וזהו. הוא נסבל, הוא נראה טוב, הוא כל מה שמנחה אמור להיות.

תחשבו שהוא אמור להכנס לנעליים של ג'יף..זה די.

קשה אפשר להודות...הוא נראה טוב מנסה להנחות את התוכנית בדרך הכי טובה שיש ומעניינת.. אני יכולה להגיד לרעתו שהיא מדבר באמת יותר מדי ..זה כבר הגיע לגבולות של (תשתוק אנחנו יודעים מה הם עושים לא צריך לתרגם)...מבינים אבל. גיא,אני אוהבת אותך..ואתה אחלה ג'ף הישראלי

ואוו תוכנית מדהימה אהבתי יתמכרתי../images/Emo70.gif

יש ים של כוסונים וכוסיות
בהצלחה לתוכנית
ממני שי מפורום שרית חדד

lb22

New member
אהה בסדר לא נפלתי על הרצפה...

חיקוי נחמד של המקור (תוכנית הריאלטי הכי טובה עד כה...) כרגיל יש את הדביל שלוקח מנהיגות ומחלק פקודות... בנתיים היא סבירה לגמרי..

בוא`נה, אוכזבתי.

כל הקטע ב`השרדות` זה להרוויח את כל כלי ההישרדות -לבד-, ופתאום באים ונותנים להם הכל על מגש נירוסטה? איפה פה האתגר, המאבק על החיים והמוות על ציוד הדיג, החבלים, התרנגולות? ומה הקטע להביא דוגמנים ולקרוא להם `מאמנים`? בהשרדות האמריקאי משתתפים כולם מכולם, והפעמים היחידות שהיה רוב של צעירים היו בשלבים המאוחרים של העונות. איף, כבר ציפיתי למשהו שישים את המקור בכיס הקטן /tapuzforum/images/emo7.gif. אה, ואני חדשה /tapuzforum/images/emo3.gif.

מוררן

New member
צודקת

אני חשבתי בדיוק על אותו דבר, מה הקטע שהם מקבלים הכל? חלק מהקטע של הישרדות זה להלחם ולהשיג את הדברים. בסה"כ זה חיקוי די נחמד של המקור, קצת חסר לי הגיוון בין המתמודדים, כמעט כולם דוגמניות ודוגמנים דוקא מיה שהיתה קצת שונה, הודחה וחבל. ואי המתים? מה זה השטויות האלה?

רק שתדעי...

שהיו כמה עונות בהישרדות האמריקאית שהתחילו עם תרנגולות ועם הרבה דברים. ככל שהזמן עבר, עשו להם את זה יותר קשה, מאתגר ויצירתי. אולי זה יהיה ככה גם עם הישראלית (אם יהיו עוד עונות).

omer719

New member
נכון , ולא רק בעונות הראשונות .

בעונה 13 התחילו ככה , בעונה 11 נתנו להם תירס ושקדים נראה לי. והרבה פעמים נתנו להם אוכל בהתחלה .. לדעתי זה לא מה שאמור להפריע לסדרה להיות מעניינת.

סבבה, שיתנו תירס.

אוכל בסיסי לא הרג אף אחד. אני מדברת על כלי הדיג, כלי הבישול, כלי הבניה, חבלים. בדר`כ הם זוכים בזה באתגר הראשון (זה שהוא לפרס ולא לחסינות) במהלך הפרקים הראשונים של העונות, ופתאום מביאים קופסא מלאה בכל זה, שהאתגר היחידי בה זה לקרוא את המפה שמובילה אליה? רק חסר שיזרקו להם טלוויזיה ובירה והם מסודרים לכל החיים.

hadark2

New member
אני צופה כרגע בפרק בראשון..

את האמת? לא משהו. כשראיתי את הפרומואים חשבתי: "וואו, הישרדות! מסדרה כל כך טובה בטוח יצא משהו טוב!".... וזה לא ככה. יש יותר מידיי דיבורים, הרבה יותר מדיי. אני מקווה שבפרקים הבאים זה ישתפר... השם של השבט בטורקיז- ג'יבארו, לא קצת מזכיר לכם שם של שבט שהיה? ג'אבורו? צפייה נעימה לכולם

למעלה