הישרדות ישראל פרק - 1

הולכת להיות פצצת רייטינג

קצת חסר לי הכריזמה של המנחה המיתולוגי של הישרדות..

AlmoGoo

New member
אהבתי מאוד!

דבר ראשון, גיא זוארץ עושה את העבודה בצורה נהדרת! בהחלט בחירה טובה! שני השבטים דיי מאוזנים ויש אנשים מעניינים. החסרון היחיד היה כשהמתמודדים דיברו בשעת האתגר, זה היה מיותר לגמרי.

hagayx

New member
מועתק מהישרדות המקורית באופן פתטי!!!

יותר מדי ארוך, כצפוי בלי סוף פרסומות!!!

adidusg

New member
שמתם לב ש...

הלבישו את גיא זוארץ בול כמו את ג'ף פרובט!! חולצות כאלה עם צווארון וכיסים והשרשרת!! זה כל כך מועתק!! אבל לדעתי היה ממש ממש יפעע! ואהבתי את הרעיון של אי המתים(או איך שלא קראו לזה)!

EizoTop

New member
איזה פרקקק

ורה הזאת כוסית
אין כמו סוברארו (לא זוכר ת'שם שלהם) חסר את ג'ף ה
שינחה...היו צריכים להביא מישהו עם כריזמה.

lordof the

New member
חייב לציין שהופתעתי לטובה

אני מאוד שמח שהם בחרו להצמד למקור ונשארו נאמנים לאלמנטים הבסיסיים של הסדרה. מצד שני, יש להם עוד הרבה ללמוד, מבחינת עריכה בעיקר. היתה תחושה מעצבנת שהכל נורא איטי, יותר מדיי דיבורים, יותר מדיי כלום, וזה מה שמקבלים שמורחים תוכנית שאמורה להימשך 50 דקות על פני שעתיים - זה פשוט לא עובד ! היה חסר לי גם תככים וניצנים של בריתות, למרות שדן הראה סימנים של התככן העונתי, אבל זה רק פרק ראשון אז יש למה לצפות. אני אמשיך לצפות בכל אופן

Koki Girl1

New member
מאכזב מאוד../images/Emo182.gif

גיא זוארץ מנסה להיות ג'ף מה שממש לא הולך לא האנשים מפונקים והביאו להם יותר מדיי דברים ישר בהתחלה .

כצפוי יש...

לא מעט דברים בעייתים עם התוכנית. מה שמפתיע זה שהם לא כל כך מפעירים. קודם כל זה גיא זוארץ שמדבר כמו מזכירה אלקטרונית ונשמע כאילו הוא מקריא מחוברת הוראות. (קחו את האבן הזאת שבעזרתה תוכלו להדליק אש). הוא צריך להשמע יותר מתלהב וגם להלהיב את המתמודדים ולדרבן אותם. זה לא סתם משהו שג'ף פרובסט עושה, אלא זה משהו חיוני בכלליות שצריך לעשות. חוץ מהדברים האלה הוא יצא בסדר. עוד בעיה היא העריכה של מועצת השבט. העריכה איומה, הם לא מצביעים לפי הסדר (מהראשון והשני עוברים ללפני אחרון ואז לרביעי) והמוזיקה איומה. זו מוזיקה רומנטית לריקוד לילי במקום מוזיקה גורלית. בכלל הסאונד בתוכנית די בעיתי. בהישרדות המוזיקה בהתחלה מתאימה לאופי התוכנית ופה זה פשוט לקוח מאיזה מוזיקה של להקה שעושה מסיבת הפתעה. למרות כמה דברים בעיתיים, התוכנית יצאה טוב. היא לא מותחת כמו המקבילה האמריקאית אבל היא מספיק מעניינת בשביל להמשיך.

McFlyRoni

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo109.gif פירטת בדיוק את מחשבותיי!

גיא זוארץ בהחלט נשמע כמו רובוט. וה'מועצת שבט' מועתקת מילה במילה וזה ממש הציק לי. הם אומרים "האש מייצגת את חייכם במשחק" או מה שזה לא יהיה, אבל תמיד בראש שלי המשפט הזה יהיה באנגלית בקולו הערב של ג'ף
חח והם ממש מרחו את המועצה. הוא חיכה 5 שניות בערך לפני שהוא הראה כל קול וזה עיצבן. אהבתי את גי'בארו רק שזה העתק של ג'אבורו מעונה 6... וכל הזמן אני מחפשת דברים מועתקים. זה נורא מעצבן
כמו שעשיתי עם "האי" ו"השמיניה" XD

חח, בדיוק.

איך שהוא אמר ג`יבורו אני כזה מעיפה את הכלבה ממני וצועקת `גנבים! זה של ג`אבורו!`. כאילו, זה לא כזה קשה לחשוב על שם מקורי /tapuzforum/images/emo10.gif.

Bill Kilgore

New member
המוזיקה באמת איומה

המוזיקה בהשרדות האמריקאי היא מושלמת, במיוחד במועצת השבט, פה המוזיקה הרסה את כל המתח זה היה נשמע ממש גרוע למי שרגיל לאמריקאי

real snake

New member
במילה אחת פצצת ריטינג../images/Emo45.gif

זה היה מעולה מרגש! צליח! ואו פשוט וואו!!! לא אמנתי למה שאני רואה ולא ראיתי השרדות אמריקאית! אואוואואואוו! צילומים טובים מתמודדים טובים מנחה סבבה!!! כל הכבוד!

למעלה