או-או! עוד יפה נפש. די כבר, מספיק. מי בכלל מסתכל על זה, למה צריך תמיד לקטלג אנשים.
A Andromeda Galaxy New member 16/12/07 #138 או-או! עוד יפה נפש. די כבר, מספיק. מי בכלל מסתכל על זה, למה צריך תמיד לקטלג אנשים.
א איירה גיינס New member 16/12/07 #157 ../images/Emo45.gif מקווה שלא יחרימו את התוכנית ואנשים יתלהבו מזה שאין משהו שחום (לא שאני גזען, זה רק בגלל התגובה למעלה)...
../images/Emo45.gif מקווה שלא יחרימו את התוכנית ואנשים יתלהבו מזה שאין משהו שחום (לא שאני גזען, זה רק בגלל התגובה למעלה)...
ה השורד New member 16/12/07 #160 יש משהו במה שהוא אומר - ואני אשכנזי יש בתכנית 15 אשכנזים לעומת 5 מזרחים (בעצם, כבר 4). זה חתך מאד לא מייצג של האוכלוסיה... וקשה לי להאמין שזה אכן היה היחס - פי 3 אשכנזים באו לאודישנים? לא נראה לי.
יש משהו במה שהוא אומר - ואני אשכנזי יש בתכנית 15 אשכנזים לעומת 5 מזרחים (בעצם, כבר 4). זה חתך מאד לא מייצג של האוכלוסיה... וקשה לי להאמין שזה אכן היה היחס - פי 3 אשכנזים באו לאודישנים? לא נראה לי.
א אאורליוס New member 16/12/07 #161 אתיופי אשכנזי די כבר! מתי תפסיקו לדרג כל תוכנית חלל או תוכנית הישרדות לפי חתכים שבטיים. מספיק.יש פה מדינה שצריכים להיות לה מדדים אחרים
אתיופי אשכנזי די כבר! מתי תפסיקו לדרג כל תוכנית חלל או תוכנית הישרדות לפי חתכים שבטיים. מספיק.יש פה מדינה שצריכים להיות לה מדדים אחרים