הישרדות ישראל פרק - 1

Shay1003

New member
זה נראה ממש ממש גרוע

אתמול ראיתי וממש לא התלהבתי זה נראה ממש גרוע וגם נשמע גרוע ועוד איזה מנחה שמו

o r e l i

New member
ג'יבבארו :]]]

אני יותר אוהבת את ג'יבארוו.. זאאת הייתה תכניית מהממתת! חח היה דיי מוזר שזה בעבריית..חח אני לא רגיילה.. אממ..גיא זוארץ בסדר.. שבוע הבא יש אתגר אחד שכבר היה בהישרדות 10 ( בארצות הברית) זה שהם במים וסוחבים שקים כבדיים.. טווב מחכהה כבר לפרק הבאא.

s o r t e r

New member
גם להעתיק צריך לדעת

ודווקא לדעתי עשו עבודה טובה מאוד. זה נראה בדיוק כמו המקור. ואני די אוהב את הגרסא המקורית. אפילו כתבתי פוסט מיוחד לכבוד הסדרה... חוץ מזה מה דעתכם על אי המתים? האם זה יהיה כמו באחת העונות של השרדות שהחזירו את כל המודחים כשבט שלישי להתמודדות אחת, ונתנו להם להחזיר מישהו מהם. אני רק מקווה שהם לא מתכננים גלגל הצלה ולהחזיר מישהו עם SMS שזה ממש לא קשור לעניין.

illusion7

New member
איך אפשר להחזיר מישהו ספציפי עם SMS

אם התכנית כבר הוקלטה לפני מספר חודשים, לא?

AshkenaziAmiti

New member
ראיתם איך הצלם נתקע לויקה על התחת?

יפה שהצלם מתחשב במין הגברי שצופה בתוכנית
וויקה הזאת היא אחת היפות

JoNy Boi

New member
איזה תוכנית שוווההה

מעניין לי את ה*** האמריקאי! אני? התמכרתי בטירוף! רק אתם חיייביים לענות לי על משהו אחד: איך? פאקינג איך אפשר לא לאכול כמעט כלום במשך 52 יום???

ואם כבר מדברים על...

הנשים: זאתי עם השמלה הצהובה (שכחתי את השם שלה), מה היא נלחצת, כולה יש לה תחתונים מתחת...

mc lyte

New member
בדיחה אחת גדולה !~!~!

יצא לי לראות את התוכנית בכמה מדינות, ואני חייבת לציין שממש התאכזבתי מהישראלים הם כל-כך לא מתאימים לזה, זה לא בנוי להם סוריי, על היום הראשון יש להם תלונות על היום הראשון "שיווו יש פה נמילם"... "שיוו איך אני אשן על החול"... לא ציפיתי לזהההה לא ציפיתי לזהההה, אז למה כן ציפיתם? הגעתם להישרדות למה ציפיתם למלון 5 כוכבים עם מיטה נוחה<?

liorolial

New member
כנסו מהר!!!

כנסו לאתר הזה ותרשמו http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=liorolial אבל קודם אתם צריכים paypal אקונקט תרשמו באתר ותקבלו כסף!!!!!!!!!!!!!!! תרשמו כולם מהיר לפני שיגמר האתר

כולם מתעלמים מהשאלה האמיתית החשובה

האם אלכס הולך למצוא את ההאץ' של אבודים ולמשות מתוכו את דזמונד???

הישרדות

הכל מתחיל בכם וניגמר בכם אבל שהכל מתחלי מתחילות הרגשות להיכנס למצב של היכרות עים עים השני ואז ההחלטות ניתתנות על פי הרגש ועל פי ההיגיון שאכן צריך מנצח פה במשחק הזה אבל לא הכל עובד על פי ההיגיון ולכן הרגש פה יש לו תפקיד מאוד חשוב כאשר יש קבוצה אשר חייה בתנים כאלו והם מגבשים ומפתחים תלות רגשות אישיים אחד לשני אז הכחל ניהיה כמין מעבולות של רגשות אשר הם מחפשות להם צאת מתוככם לכן יש פה דבר אחד תלכו לפי ההחלטות הנכונות שלכם כי במשחק כזה הרגש יגבור על ההיגיון ושולח לכם המון הצלחה למתמודדים אי שם תלמדו לשרוד כי החיים יש בהם גם המון הישרדות עצמית ביי דוד

choss

New member
נגעלתי לראות שאין אפילו שחום אחד בתוכנית ואם

ואם כן הוא על תקן האהבל = משה אני אשית החרמתי את התוכנית ומקווה שכך יעשו זאת אחרים

למעלה