הישרדות ישראל פרק - 1

mc lyte

New member
כל-כך מסכימה../images/Emo70.gif

המתחרים בכלל לא מתאימים, מקווה שבהישרדות 2 הבחירות יהיו טובות יותר ולא רק לפי מראה חיצוני.

goldy

New member
זה פשוט *לא* מעניין! ../images/Emo31.gif ../images/Emo10.gif

זה לא עיניין של משעמם אלא של פשוט לא זה. אולי גירסה מקורית, חדשה, שאינה מתכון בטוח, הייתה פועלת יותר טוב.

baby girl3

New member
אל תשוו את זה יותר מידי ל"הישרדות" האמריקאית

תנו את הכבוד להפקה הענקית הזו לפי דעתי הפרק הזה היה בן זונה של פרק הכל היה מבוצע יפה וזו רק ההתחלה ההמשך הולך להיות יותר מעניין חכו להפתעות אבל תפסיקו להשוות כל פעם לתוכנית האמריקאית זה מבוסס על זה בדיוק אחד לאחד אבל זו הפקה ישראלית מתחרים ישראליים וזה כל היופי כאן~~~ אחלה פרק~ ואני אישית חושבת שאולי אקי אבני אולי היה יכול להיות יותר טוב מגיא למרות שגם גם אחלה!

deja vu 23

New member
מסכים לגבי האדישות של המתמודדים

אמרו פה באחת התגובות שבאתגר מילוי הדלי במים, המתמודדים הלכו במקום לרוץ. מסכים. גם באתגר הראשון, ראיתי ממש אדישות, ממש חוסר אנרגיה. לא לוקחים את זה ברצינות יותר מדי, אולי בגלל שהפרס לא משהו (כאילו כן משהו, דירה ואוטו, אבל לא משתווה למיליון דולר).

אתה יודע כמה עולה ג'פ לאנד רובר?

אני מאמינה שזה כן מגיע למליון בשווי, אבל כנראה תמורת הפרסום עשו להם הנחה משמעותית. כמה תלונות...... תנו להם צ'אנס, זה לא ערוץ 2.

niranbd

New member
לכל אלה שמתלוננים על כמות הפירסומות...

אתם קצת שוכחים שגם בהישרדות המקורי יש פירסומות! אתם פשוט מורידים מהאינטרנט גירסאות ערוכות או רואים בAXN/יס ! אין מה לעשות, ערוץ 10 הוא ערוץ מסחרי, אם כבר יש משהו שמעצבן זה שמחלקים משבוע הבא את הסידרה ככה שיש פרק של שעה ביום שישי ופרק של שעה ביום שבת, זה מתכון בטוח לזה שאני אפספס חצי מהפרקים לפחות =/

obaMom

New member
חבורה של צפונים ישראלים! מאיפה הקריצו אותם???

וכל הפרק במקום להראות מה שקורה, מראים את הראיונות האישיים. הישראלים ממש אוהבים לזיין את השכל! במקום להראות את הסיפור, נתנו לנו לשמוע את הישראלים מדברים על הסיפור. בגירסה האמריקאית, מינון הראיונות האישיים היה נמוך בהרבה. תפסיקו לזיין את השכל ותתחילו לשחק!

Morielii

New member
היי, תוכלו להגיד לי אם קיים מתמודד בהשרדות

בשם אורי? תודה

שיקית1

New member
היה מעוווולה! כוכב נולד out הישרדות in

אני בטוחה שאני לא הייתי היחידה לראות אתמול את זה ולא עוד פעם מרטון של כוכב נולד.. היה פשוט מעולה! מעניין מרתק משעשע.. וגיא-שיחקת אותה פשוט!!! שימשיך כך....

idodo cohen

New member
אני לא קונה את טבלת הרייטינג, יש בעיה בשיטה!

שמעתי מכל מקום היום המון דיבור על הישרדות ושום דבר על נולד לרקוד, יש סביבה הרבה יותר עניין, ואני באמת לא חושב ש-600 משפחות הפיפל מיטר מייצגות את המדינה במשהו. האמת, מעניין איך הטבלאות כל השנים האלה היו נראות אם טבלאות הרייטינג היו *תוצאות האמת* ולא הפייק הזה.

המקרה של יואב מאוד מזכיר לי את כריס מעונה 9

הבנים הפסידו בגללו ובסוף המניאק ניצח. העניין של להדיח מישהו מפני שבגללו הפסידו באתגר כבר פאסה בהשרדות. עכשיו הכל עניין של בריתות, יד רוחצת יד.

למעלה