A Cold McWeekend

Sharon Kez

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הציטוטים
וואלה באמת יש דימיון קטן לזאק חח אבל לא יותר מידי!! שלא יחמיא לעצמו!! XDDD תגידי, לא היה אמור להיות לך כבר את המבחן במתמטיקה? ביום חמישי או משהו? חח או שאני מתבלבלת וזה מבחן אחר? ואם כן אז איך הלך לך? *פשוט שכחתי לשאול חח* אני שונאת אותך! אני גם רוצה להיות במקס ברנר חחחחחח
אמרת לי להזמין את הקרפ נוגט אם אנלא טועה XD מה הזמנת? [XDDDD] תודי שאת אוהבת שאני חופרת. 3>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחח אשכרה.

היה, אני הולכת להכשל. דיכאון. >: לא חחחחחחחחח אפעם לא הזמנתי שם קרפ, ככה שזה לא אני.
נראה לי שהמלצתי לך להזמין פונדו או וואפל בלגי. אני אוהבת אותך בכל מצב <<:

Charley XD

New member
חחחחחחחח

ילד בכיתה שלי ששמע באייפוד שלי: "שיר, עלייך לא הייתי מצפה!" אני: "מה? " הוא: "פאריס הילטון, באמת?!" XDDDDDDDDDDD זה ממש הרג אותי .. יש לך שירים ממש מוזרים שם ><" וואי אני ממש אהבתי את דניאל ! הוא היה ממש חמודדדדדדדדד הוא ניצח בסוף או לא ? מקס
יאמ

Bleed for Me

New member
They started a fire hoping to fight night tim

Look at the stars shining so bright He’s there... שיר השבוע של מקפליי: --- שיר השבוע לא של מקפליי: One Night Only-Started a Fire
Kelly Clarkson- My December Carrie Underwoon-Some Hearts Paramore-Riot Rascal Flatts-Me And My Gang להקת השבוע:One Night Only אלבום השבוע: Started a Fire
קליפ השבוע: One Night Only-Just for Tonight תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: נו כרגיל..מגרש ביתי,הישרדות,טופ מודל..כאלה.. משהו שהכעיס אתכם השבוע:כלום משהו ששימח:כנל משהו שעיצב:כנל ציטוט השבוע:^ מתנגן בראש / בפלייליסט:One Night Only- He’s there תמונת השבוע:כאילו שיכולתי לסיים בלי תמונה של וואן נייט אונלי

../images/Emo41.gifMcWeekend../images/Emo41.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Danny Jones - Forget All You Know Harry - Drum Solo M.I.T.O Jay Z vs McFly - 99 Problems vs 5 Colours McFly - 7 Weeks Until the Summer - Demo Version McFly - on the big finish Mcfly - born to run McFly - Boys Are Back In Town McFly - Honky Tonk Women McFly - Top Gear Blues - Sofa Hyundi Administration Mcfly - Who's David Mcfly & Busted - Eddie's Song
שיר השבוע לא של מקפליי:
Simple Plan - When I'm Gone Busted - Who's David Busted - She Wants To Be Me Busted - Brown Eyed Girl Busted - Better than this Busted - Losing You Busted - Falling For You Jonas Brothers - S.O.S. Jonas Brothers - Year 3000 Jonas Brothers - Hold on Jonas Brothers - Just Friends Lilly Allen – Smile plain white ts - our time now Britney Spears - Piece Of Me Yellowcard - Light Up The Sky Simple Plan – Untitled Simple Plan – Jump Simple Plan – Perfect SIMPLE PLAN – Crazy Busted - Everything I Knew Blink 182 - Adam's Song Blink 182 - The Rock Show 30 Seconds To Mars - The Kill Aly & AJ - Out Of The Blue Coldplay – Yellow Daniel Powter - Bad Day Sum 41 - In Too Deep Placebo - Special Needs
להקת השבוע:
Mcfly
Busted
Simple Plan
אלבום השבוע:
--------
קליפ השבוע:
http://www.youtube.com/watch?v=zqaJ9kzNTDY&feature=related
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
קייל XY פרויקט ביפ אבודים
התחילה העונה החדשה הישרדות
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
נמממ תיקון ציון דפוק במתמטיקה העונש הדפוק הזה |:
משהו ששימח:
הכוווול :]
משהו שעיצב:
נממ שומדבר
ציטוט השבוע:
המורה לספרות מכתיבה: -"..בשיר זה המשורר דן.." -עידן "איזה דן? דן מנו?"
שעור ל"ס גיא: כולו בעצבים "יאווו המורה העברת אולי ליד ילדים שיש להם בעיות קשב וריכוז המורה: כן, גמלי יש אז מה? אבי: אה באמת? איזה? ADHD או AD גאאאג זה היה רגע של שיתוף
אני ויעלה בעצבים על מישו אני: הוא ממש ילד דובי יעלה: ממש דובון אכפת לי, רק בלי האכפת לי
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Sum 41 - In Too Deep
תמונת השבוע:
איך הוא עושה את זה
זה אפעם לא מצליח לי |: שתהיה שבת שלום
ושבוע מעולה

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifגם לי אפעם לא מצליח../images/Emo70.gifXDD

איך מפרידים את האצבע הכמעט הכי קטנה מה***
XDDD אח, טום כפרעליו
הדרם סולו במיטו של הארי
מ=ו=ש=ל=ם=
והציטוט הראשוןXDDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif אבודיםםם ../images/Emo99.gif

זה לא מובןןןן! חח דיי זה משגע אותי עכשיו כשנגמרה השביתה אז אולי יוסיפו עוד 8 פרקים לעונה הנוכחית כמו שאמור היה להיות :] חבל רק שכלום לא מתקדם ><

כולכך../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

וזה רק ממשיך להסתבך ממש אהבתי את הקטעים שמראים את העתיד זה ממש טוב
אווו עוד 8 פרקים
מעולה :]

חצמבוש

New member
השבוע המוזר שליD:

שיר השבוע של מקפליי:
טרנסילבניה
שיר השבוע לא של מקפליי:
השיר הזה על אמא של קייל מסאות' פארקXD
להקת השבוע:
סימפל פלאן
אלבום השבוע:
אין
קליפ השבוע:
טרנסילבניה
סאות' פאר-הסרט
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אחותי
משהו ששימח:
אין
משהו שעיצב:
ניתקתי את הקשר עם ידיד ממש טוב שלי, ותיקנו לי את המצלמה[זה אומר ביי ביי מצלמה חדשה
]
ציטוט השבוע:
המורה לתנך:"פז מה שאתם מהוללים שם.." אני:"מי מאוננים?!" מור:"בוקר טוב פאני, רק זה את שומעת" אני:"מה רק אני שמעתי מאוננים?" מור ומיכל:"כן!" -------- מישהי שאלה איך אומרים זונה ממין זכר אני:"פיקולו!" שירה:"לא פיקולו יא עמה, ג'יגולו!" אני:"מה ההבדל? אותו השיט" שירה:"פיקולו זה בכלל לא שיט" אני:"אבל ג'יגולו כן
"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אין
תמונת השבוע:

יעליקק

New member
../images/Emo15.gifמי החמודה בתמונה../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כן, זה היה בערך בשנת 1999 ../images/Emo6.gif

סרט קורע, מומלץ! השיר מש עם אמא של קייל כזה קורעע

אני! חח ../images/Emo163.gif

שיר השבוע של מקפליי: That Girl Friday Night
שיר השבוע לא של מקפליי: Good Charlotte - The Anthem Sum 41 - In Too Deep Limp Bizkit - Behind blue Eyes The Fray - How To Save A Life Yellowcard - Light Up The Sky [השירים שהצלחתי לאסוף..חח כמה אנשים שיגעתי ויש עוד חחXDD]
להקת השבוע: mcfly [נכון לא צפויי..חח] Yellowcard
אלבום השבוע: אין
קליפ השבוע: גם אין
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הגבר המושלם מעודדות צמודות ביותר פגוש את ההורים
משהו שהכעיס אתכם השבוע: אמ...לא זוכרת אני מעדיפה לא לזכור את הדברים הרעים! חח אהה כן נזכרתי הייתי מלא זמן חולה ולא הלכתי לבצפר ועכשיו יש לי מלא חומר להשלים!!
משהו ששימח: אני סוף סוף בריאה! חחח
משהו שעיצב: אממ.. מה שעיצבן אותי יש לי מלא חומר להשלים!
ציטוט השבוע: אין
מתנגן בראש / בפלייליסט: אין
[טוב יש מלא דברים השבוע שאין..חח.]
תמונת השבוע:

וואלה, הפעם אני לא בדיליי. ../images/Emo98.gif

שיר השבוע של מקפליי:
Friday Night Rockin' Robin
שיר השבוע לא של מקפליי:
Nirvana - Lithium
Nirvana - Come As You Are
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
Nirvana - Rape Me
Nirvana - Lake Of Fire
Nirvana - Love Buzz Nirvana - The Man Who Sold The World Nirvana - All Apologies
Nirvana - About A Girl
Nirvana - You Know You're Right Billy Talent - Red Flag
Billy Talent - Fallen Leaves Paramore - Misery Business Arctic Monkeys - Teddy Picker Kaiser Chiefs - Everyday I Love You Less And Less
להקת השבוע:
נירוונה ובילי טאלנט D:
אלבום השבוע:
--
קליפ השבוע:
Nirvana - Smells Like Teen Spirit
אסי וגורי ההופעה
Viva La Bam [אעא ס'מטומטם קפרות עליוווו 333>] Homewrecker חחחחחחח ריאן דביל XD אין סרט :(
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
שומדבר מיוחד, בצפר וזה.
משהו ששימח:
אני חושבת שהלך טוב בבוחן בהיסטוריה שכ"כ פחדתי ממנו חחח והילדים בגן <:
משהו שעיצב:
לא נראלי שהיה משהו..
ציטוט השבוע:
אורטל הקופה לקחה לי הכל!!!1 עד שסוף סוף אספתי ><"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
אמטיוי היטס וזה~
תמונת השבוע:
יש הרבה XD חתיכוס