A Cold McWeekend

פעם ראשונה !תפרגנו ../images/Emo3.gif יצא מצחיק(חושבת) תקראו

יווו איזו דפוקה אני...נראלי שכבר עשיתי פעם...חחחחחח...
לא חשוב...תפרגנו בכל מקרה
שיר השבוע של מקפליי:
dont wake me up למה אני בוכה מהשיר הזה?? ignorance אחחח...דאגי
silence is a scary sound ושוב פעם...אחח...דאגי
שיר השבוע לא של מקפליי:
soulmate-נטשה בדינגפילד bleeding love-ליאונה won't go home without you-מארון 5
להקת השבוע:
מקפליי איך לא?! מארון 5 סימפל פלאן
אלבום השבוע:
אממ..של מארון 5 החדש...חח...
קליפ השבוע:
כל הקליפים של מקפליי !! חח.. soulmate bleeding love bad day - דניאל פאוטר
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
שנות השבעים ב v.o.d מכורהה !!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
קיבלתי 67 במתמטיקה...שונאת ת'מורה הזאת עושה לנו רק 3 תרגילים ומצפה שאני אצליח !! אבל בלי כל קשר אני טיפשה XDD
ההורים שלי לא רוצים לקנות לי גיטרה/חוג לגיטרה !!
משהו ששימח אתכם השבוע:
עברנו לבית החדש ויש לי חדר לבד ! אממ...81 בלשון..חשבתי שאני אכשל !!! וגם המבחנים אצלה ממש קשים...אז..פיווו החברות הנחמדות שלי...חחח...(הן הכריחו אותי לרשום את זה...XDD)
משהו שעיצב אתכם השבוע:
אני בדיכאון...רשמתי את זה איפשהו פה בפורום ביקשתי חיבוק ולא קיבלתי...
ציטוט השבוע:
המורה שלי להיסטוריה ראה שאני לא מקשיבה לקח לי את המחברת והתחיל לקרוא בכיתה מה שכתבתי !! המורה:"סיילנס איז א סקרי סאונד" אני:"לאאאאאאאאאאאאאאא" (אני) המורה:"אי לוקינג טו דה סקיי" אני:"מה אתה עושה ?!?!?" ברקע: לפחות היא כתבה את זה בצורה נכונה? XDDD המורה עובר לדפים אחרים עם פרצוף כזה
המורה:"אי דונט קר ווט די סיי" אני:"דייי לאא בבקשהה" חברה שלי: "מקפליי נכון?" צוחקת המורה שאל אותי שאלה ואני : "אהה?..מה?..." חחחחחח...חלמתי בהקיץ
וכולם צחקו עליי ************* חברה שלי:"עמית איי לאב יו" אני:"מה??" חברה שלי:"איי לאב יו" אני:"מה?? אין לך אוויר?!" חברה שלי:"כן.." אני:"גם לי אין אוויר" XDDDD ****************** חברה שלי:"היו שעורי בית?" אני:"מה? שלומי בא?" ח.ש:"היו שעורי בית?!?!" אני:"אממ...לא יודעת לא ראיתי אותו" XDDD **************** ככה אני מתקשרת עם חברות שלי... רציני...אני חירשת !!!!
מתנגן בראש/פלייליסט:
ignorance sorry's not good enough silence is a scary sound transylvania חחחחח...זה בא לי שורה מהשיר הזה...ואז שורה משיר אחר..XDDD
תמונת השבוע:
אררר...לאכול אותו !!! (ואת מה שהוא אוכל XDD)

Charley XD

New member
אממ תראי לא רואים כלום פה

אל תקחי קשה ... תעשי הודעה כזאת
צריכה עזרה\חיבוק
ואז יראו את זה ... מקווה שעזרתי
ואממ תמונה חמודה LOL

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

צוחקת הרבה הרבה הרבה הרבה. כפרות עליך אורטלוש XDDDD

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifXDDD גםאני מכורה לשנות השבעים

תראי ת'פרק האחרון את נקרעת מצחוווווק קלסו33333>

XDDDDD איזהה קרועעעע אבל למה היא בגדה בו?!?!?

אוף היא (ג'קי) מעצבנת אותי...לא יכלה לחכות?!? לא יכלה להתאפק?? מסכן הייד(משום מה אני חושבת שהוא נראה טוב XDD....אבל הוא חמוד לא??...או שזו רק אני?! XDDD) פז כזה קורע..!! "איי סייד גוד דיי" ..."גוד דיי..!!" כפרות על המכנסיים הלחוצים האלו XDDD

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gifג'קי בגדה? =0 הפסדתי פרקים~נדחפת~

עברתי מהעונה השישית לשביעית לשמינית, ראיתי חלקי פרקים ולא הבנתי למה היא והייד כבר לא ביחד הם היו ממש חמודים יחדיו. גם לי יש משיכה מוזרה להייד
חחח פז
דברנו על התוכנית הזאת כבר יותר מדי..
><

white in Angel

New member
הרגת אותי..

מצחוק.. מה למורה להסטוריה שלך ולקרוא מה את כותבת? ניראה לי שחלמת על דאגי אם לא הקשבת לכול החברות שלך.. אני צודקת?

יש מצב שחלמתי עליו XDDD והמורה להסטוריה לקח ל

לי את המחברת כדי לראות מה אני עושה באמצע השיעור... כי לא הקשבתי לו...אממ...אפחד לא מקשיב לו אבל הוא פשוט שונא אותי XDDD

white in Angel

New member
איזה חוצפן...

טוב האמת שאני מפחד שיקחו לי משהו של מקפליי לא מוכנה להסתכל בשעת השיעורים שלי.. אבל אני כותבת על השולחן ציטוטים של דאגי.. כי משעמם לי פחד..

צודקת...אבל זה היה רק את השיר של דאגי אז לא ה

התרגשתי מזה...כל השולחן שלי וכל המחברות בסוף יש ציטוטים של דאגי ושל כולם..ושירים שלהם..XDD פשוט רוב הזמן ממש משעמם אז...למה לא להעביר אותו כלחשוב עליהם?...

white in Angel

New member
למחברת שלי של ביולגיה

קרעתי את הסוף שלה וכתוב על זה מקפלי בטיפקס ומסביב הכול שחור חברה שלי אומרת לי יא סתומה מה לעזאזל עשית? ואני אמרתי לה זה סתם..רק מחווה לאהבה שלי למקפלי

white in Angel

New member
../images/Emo23.gif חחח... יש לי יציאות כאלה לפעמים..

למשל בפיק שאני כותבת לאחותי *אהמהמלאכיתבלבןאהמ* הארי אומר לטום "עוף מפה דביל,היא שלי" או משהו כזה. יש לי יציאות טובות

חחחחח זה הכי מצחיק כאילו משום מקום יציאות כאל

כאלו...לכולם זה קורהה יש כאלו שזה מוגזם ויש כאלו שלא... עכשיו קראתי את מה שכתבתי בשורה למעלה איזו טיפשה אני מה קשור?!?!
חחחח...הסתנוורתי מהמחשב שלי ואני נהייתי מסטולה

white in Angel

New member
חח.. לפעמים היציאות האלה מחרפנים

אנשים כמו החברים שלי.. ברגע שהם אומרים סורי.. תוך שניה אני ביציאה של סוריס נוט גוד ינאפ.. והם רוצים לרצוח אותי... |

Lex 1

New member
הוו גמני מצטרפת למועדון המכורים לשנות ה-70

+
וגם כמה חיבוקים שיעודדו אותך
דכאונות זה חלק מהחיים, גם זה יעבור

למעלה