עמית love דאגי
New member
פעם ראשונה !תפרגנו ../images/Emo3.gif יצא מצחיק(חושבת) תקראו
יווו איזו דפוקה אני...נראלי שכבר עשיתי פעם...חחחחחח...
לא חשוב...תפרגנו בכל מקרה
שיר השבוע של מקפליי:
dont wake me up למה אני בוכה מהשיר הזה?? ignorance אחחח...דאגי
silence is a scary sound ושוב פעם...אחח...דאגי
שיר השבוע לא של מקפליי:
soulmate-נטשה בדינגפילד bleeding love-ליאונה won't go home without you-מארון 5
להקת השבוע:
מקפליי איך לא?! מארון 5 סימפל פלאן
אלבום השבוע:
אממ..של מארון 5 החדש...חח...
קליפ השבוע:
כל הקליפים של מקפליי !! חח.. soulmate bleeding love bad day - דניאל פאוטר
תוכנית הטלוויזיה/סרט השבוע:
שנות השבעים ב v.o.d מכורהה !!!
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
קיבלתי 67 במתמטיקה...שונאת ת'מורה הזאת עושה לנו רק 3 תרגילים ומצפה שאני אצליח !! אבל בלי כל קשר אני טיפשה XDD
ההורים שלי לא רוצים לקנות לי גיטרה/חוג לגיטרה !!
משהו ששימח אתכם השבוע:
עברנו לבית החדש ויש לי חדר לבד ! אממ...81 בלשון..חשבתי שאני אכשל !!! וגם המבחנים אצלה ממש קשים...אז..פיווו החברות הנחמדות שלי...חחח...(הן הכריחו אותי לרשום את זה...XDD)
משהו שעיצב אתכם השבוע:
אני בדיכאון...רשמתי את זה איפשהו פה בפורום ביקשתי חיבוק ולא קיבלתי...
ציטוט השבוע:
המורה שלי להיסטוריה ראה שאני לא מקשיבה לקח לי את המחברת והתחיל לקרוא בכיתה מה שכתבתי !! המורה:"סיילנס איז א סקרי סאונד" אני:"לאאאאאאאאאאאאאאא" (אני) המורה:"אי לוקינג טו דה סקיי" אני:"מה אתה עושה ?!?!?" ברקע: לפחות היא כתבה את זה בצורה נכונה? XDDD המורה עובר לדפים אחרים עם פרצוף כזה
המורה:"אי דונט קר ווט די סיי" אני:"דייי לאא בבקשהה" חברה שלי: "מקפליי נכון?" צוחקת המורה שאל אותי שאלה ואני : "אהה?..מה?..." חחחחחח...חלמתי בהקיץ
וכולם צחקו עליי ************* חברה שלי:"עמית איי לאב יו" אני:"מה??" חברה שלי:"איי לאב יו" אני:"מה?? אין לך אוויר?!" חברה שלי:"כן.." אני:"גם לי אין אוויר" XDDDD ****************** חברה שלי:"היו שעורי בית?" אני:"מה? שלומי בא?" ח.ש:"היו שעורי בית?!?!" אני:"אממ...לא יודעת לא ראיתי אותו" XDDD **************** ככה אני מתקשרת עם חברות שלי... רציני...אני חירשת !!!!
מתנגן בראש/פלייליסט:
ignorance sorry's not good enough silence is a scary sound transylvania חחחחח...זה בא לי שורה מהשיר הזה...ואז שורה משיר אחר..XDDD
תמונת השבוע:
אררר...לאכול אותו !!! (ואת מה שהוא אוכל XDD)
יווו איזו דפוקה אני...נראלי שכבר עשיתי פעם...חחחחחח...