שבוע טוב ... ../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי: אממ We Are The Young שיר השבוע לא של מקפליי: The Kinks - Lola Amy Winhouse - Stronger than me Cold Play - Speed Of Sound The Who - Pinball Wizard Lincoln Park - I try So Hard seconds to mars - attack 30 30 seconds to mars - the kill Blink 182 - Stockholm Syndrome Blink 182 - Violence Blink 182 - Untitled Blink 182 - American Pie Theme Song The Beatles - A day in the Life Beetles - Penny Lane The Beatles - And I Love Her Beatles - While My Guitar Gently Weeps Arctic Monkeys - No Buses Arctic Monkeys - Teddy Picker Arctic Monkeys - When The Sun Goes Down איזה שילוב XD להקת השבוע: ראה שאלה קודמת ><" אלבום השבוע: מושן קליפ השבוע: XX תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: הג"ש הג"ש ועוד קצת הג"ש .. הישרדות האי ואממ טופ מודל |כאפה| משהו שהכעיס אתכם השבוע: המורה לספרות
וג'קי הבת **** משהו ששימח: כל השאר היה אחלה שבוע D: משהו שעיצב: לא יכולים לשתוק קצת ולהסתדר ?! אוף ציטוט השבוע: יש הרבה D: המורה שלי לתופים כאפרותעליו : "וואי יש לך מחברת מזה מבולגנת" אני : "אתה כתבת הכל" המורה : "נו.. זה בגלל שהיית טובה !" *לאחרונה היו ממש הרבה הפסקות חשמל* אבא : "הכל היה בגלל המנורה הזאת !" אני : "מה ?! הכל בגלל המנורה המפגרת הזאת ? ואינ חשבתי שלאלדין יש בעיות" אור : "זה כמו שדובים חולים בסכרת" אני : "איך את יודעת שהם חולים בסכרת ?" אור : "נכון דובי קוטב הם לבנים ? טוב זה בגלל הסוכר" בשיעור מתמטיקה : *סיגל (המורה למתמטיקה): "ניב מה קורה איתך ? המכנסיים שלך בברכיים, החולצה שלךמעל הראש ואתה גונח !" XD * סיגל : "ניב אתה מביא לשגיא את החומר נכון ?" ניב : "כן" סיגל : "את החומר במתמטיקה התכוונתי" *ילדה פאקצה מביאה צרחה של החיים שלה : "אהההההההההההה !!1" עמוס : "אור (ילד דיי גאי חמדמד שיושב לידה) אור למה אתה צועק ככה ?" ~כולנו ברצפה~ אור : "סיגל את צוחקת עלי ?" סיגל : "לא ... צחקתי ממה שעמוס אמר" ג'קי (המורה לאנגלית) : LINE SEVENTEE ~SEX~ SEVENTEE ידיד שלי : "איך קוראים למורה לביולוגיה ?" אני : "נעליים" ידיד : "נו ! ברצינות" אור : "נו ! נעליים" אני : "תחשבי שאת כותבת לה מכתב רשמי 'למורה נעליים שלום רב' " אורלי (מורה לסוציופסיכו) : "התינוקות האלו לא יבואו ויגידו 'אני רוצה סם בבקבוק !'" בשיעור תאוריה (של מוזיקה ><") ילדה : "אילן (המורה) מה המזל שלך?" אילן : "דגים, יש לי יומולדת בים שבת" כולנו : "מזל - טוב !" אילן : "מה מזל טוב ? בגילי זה נאחס" ילד : "אז מזל - נאחס" אילן : "זה אפילו לא זה זה רע !" ילד : "אז מזל - רע !" מישרא (כןכן לחברה שלי היה משעמם והיא שלחה לי הרבה דברים משעשעים משם) : *ישנם שני כללים חשובים להצלחה:1)לעולם אל תספר כל מה שאתה יודע. *תגובות הנאצה הומצאו לפני שנים רבות, על ידי המצרים הקדמונים, שכתבו על פסלי האלים של חבריהם:"איזה פסל לא מאמם אתה כזה ממוסחר של פסלים נמאס לי ממך אני פונה לאל יריב שיגרש אותך ממצרא-בלוג!" *תגידו, מכירים את הקטע שאתם חותכים לחם בסכין ותמיד תצא לך פרוסה בזוית כזאת שאפשר לעשות ממנה מעצור לדלת? *אני מזילה דמעות, ועומר מנגב אותן. ואז הוא מזיל דמעות, ואני מבינה שזה הזמן להפסיק לאחוז לו בפטמה בתנועה סיבובית, ומשחררת. *זכור תמיד שאתה מיוחד. בדיוק כמו כולם *פינת עישון במסעדה זה כמו פינת השתנה בבריכה. הכרחי. *אני כבר כמעט בנאדם בוגר (פרט לגרבר, לכיסא הבטיחות ולאור הלילה), *לשיחות איתו יש עומק של שלולית, כריזמה של קרטון, הבנה של דוגמנית ופואנטה של בצל מבלוג של מישי (חהחה) : אופיר בפלא: "אה אחי,טוב אחי,ביי אחי" אני: "מי זה? " אופיר: "אמא שלי" אני: "תביאו לי מים ושתיה" אמא שלי אליי: "כמעט נדרסת ! קחי תשתי משהו" אני: "מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?" אחי: "אישתו של גידמאק" רינה: "דוד שלי אישה יפה" המורה: "אני מאוד אוהבת את עצמי" תאיר: "יש לך טעם רע" אני דופקת בדלת. אורן: "מיזה?". אני: "אנס" אורן :"אה שניה אני אחליף למשו יותר נוח" אני:"למה יש פה אור ?" אלי:"זה בטח מהציפורים.." מפיק של הארקו : “OH MY GOD, SHUT UP!” Ron yelled suddenly. “No no no, I refuse to listen to both of you raving about how good my brother looks!” “So…so are trying to tell me that I’ve always been gay?” Harry asked in disbelief. ואחד שמוקדש לאור כי אף אחד לא יבין XD "יא עוויל הנותן ליבו בידי אישה !" "אוו" מתנגן בראש / בפלייליסט: VANNILLA SKY - Umbrella תמונת השבוע: