אנשים, זרמו איתי

Josette

New member
../images/Emo45.gif אנשים, זרמו איתי../images/Emo70.gif

תמיד עושים את זה בפורומים, ועוד לא עשינו את זה אצלנו... אומרים פה ושם מי לומד מה ומאיפה הוא, אבל לא עשינו הכרות באמת, אז זה הזמן! אז שכל אחד יציג את עצמו- 1.קוראים לי: 2.אני בן/בת: (גיל) 2.אני לומד/ת: (חוג) 3.שנה: 4.חבר אגודה? 5.אני גר/ה ב: 6.ובמקור אני מ: 7.עובד/ת במקביל ללימודים? 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש) 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש) 10.אני מאחל לכולם:

stkachov

New member
יוזמה ברוכה

אני אתחיל... 1. ויטלי 2. בן 24 3. כלכלה-חשבונאות 4. שנה א 5. כן 6. גר במעונות 7. במקור מכרמיאל 8. מתכוון לעבוד, עוד לא סגור במה 9. הלוואי אילת... אם יסתדר למה לא 10. החששות בעיקר מעומס רב של לימודים + עבודה + פר"ח ופרוייקטים דומים 11. מאחל לכולם הצלחה בלימודים, להשתלב היטב מהבחינה החברתית וליצור קשרים טובים עם החברים לספסל הלימודים. מאחל לכולנו שמצב ההשכלה בארץ ישתפר, שלא תהיה שביתה נוספת השנה. שלא תהיה מלחמה, שנהיה כולנו בריאים ושלמים ושהפורום יצליח ויצטרפו חברים חדשים

lironk25

New member
אני אמשייך

.קוראים לי:לירון 2.אני בן/בת: 27 2.אני לומד/ת: תואר שני במדע המדינה(פוליטיקה השוואתית) 3.שנה:ראשונה 4.חבר אגודה?לא 5.אני גר/ה ב:ראשון לציון 6.ובמקור אני מ:רחובות 7.עובד/ת במקביל ללימודים?כרגע כן 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני בודקת כל יום האם יש שביתה,עובדת על סיום העבודה הסמינריונית. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: הנסיעות מראשון לציון,שאני לא אבין את ההבדל בין לימודי תואר ראשון לצואר שני. 10.אני מאחל לכולם:הצלחה בלימודים,ושנה טובה :)

Josette

New member
אני אתחיל

1.קוראים לי: נדיה 2.אני בן/בת: 21 2.אני לומד/ת: סיעוד 3.שנה: מתחילה א' 4.חבר אגודה? כן, אתמול הוצאתי כרטיס 5.אני גר/ה ב: נו"ש, עוברת למעונות בשבוע הבא 6.ובמקור אני מ: עפולה - מעצמה גרעינית! 7.עובד/ת במקביל ללימודים? כנראה שכן 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלימודים אני... עובדת המון, עוברת דירה, לומדת למבחן ב"מבוא למדעים" 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: האם אצליח לשלב לימודים עמוסים, עבודה, התנדבות בשביל המלגה, ושישאר גם זמן לעצמי ולחברים?... 10.אני מאחלת לכולם: שתהייה שנה פוריה ומוצלחת, גדושה בבילויים וצחוקים וכיפים, ללא בעיות ומטרדים שיפריעו!

חדש פה..

אהלן כולם.. נדיה, אחלה יוזמה! אז ככה: 1. קוראים לי: צביקה 2. אני בן/בת: 23 3. אני לומד/ת: פסיכולוגיה ושרותי אנוש 4. חבר אגודה: בתהליכי הרשמה.. זה הולך לאט 5. אני גר/ה ב: נוה שאנן 6. ובמקור אני מ: נוה שאנן
7. עובד/ת במקביל ללימודים? כרגע לא, אבל נרשמתי לפר"ח 8. בשבוע האחרון לפני תחילת הלימודים אני... מוציא כרטיס סטודנט, נרשם לחופשי שנתי של אגד, קונה דברים לקראת שנת הלימודים 9. החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: ששכחתי איך לומדים, שאני אהיה בשוק, שלא יהיה לי מעניין 10. אני מאחל לכולם: שתהיה שנה מוצלחת, שתצליחו להגשים את עצמכם ולחתור להשגת המטרה שלשמה אתם כאן. המשך שבוע טוב!

flutter girl

New member
../images/Emo39.gifרעיון טוב../images/Emo9.gif

1.קוראים לי: מעיין
2.אני בן/בת: 21
2.אני לומד/ת: משפטים וכלכלה
3.שנה: מתחילה א'
4.חבר אגודה? לא, אבל מצטרפת
5.אני גר/ה ב: חיפה
6.ובמקור אני מ: הצפון הרחוק
7.עובד/ת במקביל ללימודים? מתכננת לעשות פר"ח, ויש מצב לעבודה לא קבועה מהבית
8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלימודים אני... רק מחכה שזה יתחיל כבר
9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: שאני לא אצליח להשתלב לתוך הלימודים האינטנסיביים של הפקולטה
10.אני מאחל לכולם: המון המון המווווון בהצלחה!

hilapi

New member
../images/Emo13.gif

1.קוראים לי: הילה 2.אני בן/בת:22 3.אני לומד/ת:שירותי אנוש וחינוך 4.שנה:מתחילה א' 5.חבר אגודה?מצטרפת בימים הקרובים 6.אני גר/ה ב:חיפה 7.ובמקור אני מ: חיפה 8.עובד/ת במקביל ללימודים?אין ברירה,אז כן
9.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני...מתרגשת ובעיקר חוששת,מה שמוביל אותי לסעיף הבא... 10.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה:חוששת מאוד מהשילוב-לימודים+עבודה+אולי פר"ח... 11.אני מאחל לכולם:כנראה שלא אהיה מקורית כאן
. אני מאחלת לכולם בהצלחהבלימודים ובכל השאר...

TheBigBrother

New member
עונה

2.אני בן/בת: 23 2.אני לומד/ת: מתמטיקה 3.שנה:3 4.חבר אגודה?כן 5.אני גר/ה ב:נשר 6.ובמקור אני מ:נשר 7.עובד/ת במקביל ללימודים?לא, רק בחופשות 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש):המממ....מתכנן לעשות סדר בחומרי הלימוד 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: שיהיה כמו שנה הקודמת 10.אני מאחל לכולם: כוח שבת שלום!

tutiris

New member
אחלה שרשור!

1.קוראים לי: איריס 2.אני בת: 23 2.אני לומד/ת: ריפוי בעיסוק 3.שנה: ג' 4.חבר אגודה? חברה ונציגת חוג 5.אני גרה ב: קרית טבעון 6.ובמקור אני מ: קרית טבעון (עכשיו אני בדירה שכורה- לא במיקום המקורי) 7.עובדת במקביל ללימודים? עבודות מזדמנות בינתיים. מחפשת משהו קבוע לשנה הבאה. כנראה אעשה גם פר"ח. 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלימודים אני מבואסת שלא הספקתי כלום בחופש, מחפשת עבודה. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: בעיקר שכבר אין לי כח ללמוד. וגם מקווה להצליח לשלב עבודה. 10.אני מאחלת לכולם: נדוש, אבל כמובן- המון הצלחה בלימודים! וגם: כיף, מימוש עצמי, מיצוי יכולות ופרנסה טובה!

עכשיו אני כי ההוא הלך (מי מקורי? מי?)

1.קוראים לי: ענבל 2.אני בת: 23 2.אני לומד/ת: פסיכולוגיה ותקשורת 3.שנה: א' 4.חבר אגודה? אכן 5.אני גר/ה ב: מעונות 6.ובמקור אני מ: איזה חור לא ידידותי ליד בית שאן סיטי 7.עובד/ת במקביל ללימודים? אם יקבלו אותי לספריה, אז כן. אם לא, כנראה שלא. 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני עוברת דירה, קונה לפטופ, נלחצת, לא ישנה, ישנה, נלחצת שוב, מקנה, אורזת וחוזר חלילה. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: שהשותפות במעונות יהיו מזוהמות ויסרבו להשתתף בחדוות הנקיון שלי, וכמו כן, לא יבינו את ההומור שלי. 10.אני מאחלת לכולם: שנת לימודים פוריה ומוצלחת, דלה בשביתות ומלחמות ועמוסה בציונים מוצלחים, חיי חברה תוססים ושמחת אין קץ. או משהו כזה.

תפסתי שרשור היכרות!!

אז ככה.. אני שירלי אני בת 26 מתחילה תואר שני בבריאות נפש קהילתית ראשונה בחיפה.. גם באגודה מעונות טליה ראשון לציון הולכת לעבוד בחלקית/חלקיות במשהו.. .בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... אוכלת ואוכלת ואוכלת... לפני שאני אצטרך לבשל לעצמי דברים במעונות... בונה את הבטן שאני אצטרך להוריד אח"כ בספינינג :) ואני מאחלת לכולם שנה מוצלחת וכיפית וזורמת זורמת זורמת

amitk80

New member
אחד השרשורים האדירים

1.קוראים לי: עמית כץ 2.אני בן/בת: בן 24 2.אני לומד/ת:בחוג למערכות מידע וסטטיסטיקה 3.שנה: עולה לשנה ב' 4.חבר אגודה? כן 5.אני גר/ה ב: חיפה 6.ובמקור אני מ: חיפה 7.עובד/ת במקביל ללימודים? לא 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... שבוז ומנסה לנצל כל דקה אפשרית לפני הלימודים. הלוואי שתהיה שביתה ממש קצרה של יום או יומיים. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: שאני אצליח לשרוד את הקורסים של שנה ב' (תכנון וניהול מסדים, תורת ההתפלגויות ותקשורת נתונים 10.אני מאחל לכולם: שנת לימודים פוריה ומוצלחת מבחיינה חברתית ואקדמית. הלוואי וזאת תהיה שנה קלה לכל החדשים והחדשות שבינינו. אמן שיהיה רק טוב במדינה הזאת ולא נשמע על שחיתויות ודברים רעים. שבת שלום, עמית

Lunar4D

New member
הצלב האדום למטה מזכיר דברים נוראיים ../images/Emo6.gif

אתה סוג של KKK?

bp20

New member
עונה

1.קוראים לי:בני 2.אני בן/בת: (גיל)20 2.אני לומד/ת: (חוג)מזרח תיכון ומדע המדינה -יחסים בין לאומיים 3.שנה:א 4.חבר אגודה?כן 5.אני גר/ה ב:נשר 6.ובמקור אני מ:נשר 7.עובד/ת במקביל ללימודים? עבדתי שנה חסכתי כסף 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש) מתרגש כמולהתחיל כיתה א' :p 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש) למצוא חברים או חברה :p 10.אני מאחל לכולם:שנה טובה והמון בהצלחה

milaP

New member
שלום לכולם, ובואו נכיר.....

קוראים לי: מילה 2.אני בת 32 2.אני מתחילה בשנה הקרובה ללמוד תואר שני בגרונטולוגיה. 4.חבר אגודה? לא. 5.אני גרה בקרית טבעון. 6.ובמקור אני מ: אשדוד. 7.עובד/ת במקביל ללימודים? כן. 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני מתרגשת מאוד! כי סיימתי לימודי תואר ראשון באוניברסיטה הפתוחה והמערכת אחרת לא מוכרת לי. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: האם אצליח בלימודים בכלל, והאם אצליח לקבל ציונים גבוהים בפרט. 10.אני מאחלת לכולם המון המון הצלחה בלימודים! והרבה תקווה! מילה.

רק עכשיו גיליתי את הפורום

רק עכשיו גיליתי את הפורום, אבל מצטרף לשרשור למרות הפז"ם פורום האפסי שלי שם: ניר בן: 28 אני לומד: מזרח אסיה והסטוריה שנה: מתחיל שלישית חבר אגודה: כן אני גר: בחיפה במקור מ: רחובות עובד במקביל ללימודים: בעיקר חלטורות בשבוע האחרון לפני תחילת הלימודים אני: עובר דירה או למעונת טליה או לדירה אחרת באותו בניין שבו אני כרגע (סיפור ארוך... עזבו) החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: לפני שנתיים פרצה מלחמה, לפני שנה היתה שביתה, אני מקווה שזו לא טרילוגיה אני מאחל לכולם: תשיגו סיכומים טובים...

למעלה