אנשים, זרמו איתי

זה דיי מגוון: זוגיות,אהבה,רוחניות,מסורת...

יהדות בראי האקטואליה, משהו כזה. אך טרם התחלתי. כשאני אכנס לעניינים אני וויטלי (שגם עושה) נבוא לדווח. את המח שלי לא שוטפים בכזו קלות ולא נראה לי שזו המטרה שלהם.

Hermione1382

New member
../images/Emo9.gif הא האאאאאאאאא עכשיו תורי ../images/Emo9.gif

1.קוראים לי: עידן 2.אני בן/בת: 25 2.אני לומד/ת: ספרות אנגלית
3.שנה: ראשונה לתואר שני 4.חבר אגודה? אין לי מושג
. אם זה היה כלול בשכר הלימוד ששילמתי - אז כן. אם לא אז לא
5.אני גר/ה ב: פתח תקווה (ממלכת הרשע והאופל)
6.ובמקור אני מ: פתח תקווה (ממלכת הרשע והאופל)
7.עובד במקביל ללימודים? העבודה היא חיינו אבל לא בשבילנו - סתם האמ תשאני מאוד אוהב את העבודה שלי, אני רק לא אוהב את העובדה שבגלל שאני עובד בשתי עבודות מס הכנסה מוריד לי 29% (ואני בכלל לא עובר את המינימום שצריך כדי שיתחילו להוריד מס)
8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלימודים אני מאוד מתרגש ומצפה בכיליון עיניים שיתחילו הלימודים. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: שיהיו לי בעיות עם כל הנסיעות ללימודים ולעבודה (פ"ת - אור יהודה - ראשל"צ - חיפה) וגם סתם יש חששות של התחלה חדשה - כי זו אוניברסיטה חדשה (את התואר הראשוןעשיתי בירושלים) אז יש פחדים של אולי הגישה היא שונה ואולי לא אסתדר עם המרצים או עם תכני הלימוד
. 10.אני מאחל לכולם: ששנת הלימודים תיפתח כסדרה לשם שינוי וללא שביתות/מלחמות/וכל דבר מטריד אחר. ובכלל שתהא שנת לימודים פורייה ומלאה בחוויות חיוביות והמון המון העשרה; ושתזכרו שהלימודים הם לא רק כדי להוציא תואר, אלא גם בשביל עצמנו וההשכלה והידע הכללי שלנו. והעיקר, שכולנו באמת נהנה מהלימודים השנה

אני ענת

New member
אני אחרונה?

1.קוראים לי: ענת 2.אני בת: (גיל) 48 2.אני לומד/ת: (חוג) עבודה סוציאלית בתחום קליני 3.שנה: א' תואר שני 4.חבר אגודה? אני מתכוונת להרשם לאגודה ביום שני 5.אני גר/ה ב: רמת הגולן 6.ובמקור אני מ: זה הבית היחיד שיש לי כיום 7.עובד/ת במקביל ללימודים? כן 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... מתרגשת/נוסעת לחופשת סופ"ש בתל אביב/ועובדת שעות רבות בגינה כדי להספיק לשתול לקראת החורף. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש) יש חששות רבים... וכתבתי חלק מהם על גבי הפורום 10.אני מאחל לכולם: שנה מוצלחת, הנאה + סיפוק + ציונים גבוהים.

טלי1983

New member
טוב נו...

1.קוראים לי: טלי (כמה מפתיע) 2.אני בת: (גיל) 24 2.אני לומד/ת: פסיכולוגיה 3.שנה: שניה 4.חבר אגודה? כן 5.אני גר/ה ב: נשר 6.ובמקור אני מ: עכו (אף אחד לא מושלם) 7.עובד/ת במקביל ללימודים? כן 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמודים אני: מנסה להיות עם החבר כמה שיותר... אלוהים יודע מה מחכה לנו השנה... 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: כמו בשנה שעברה- בעיקר מהלחץ והעומס... 10.אני מאחלת לכולם: הצלחה בכל!

<זורמת>

1. כנימה 2. 26 2 נוסף. פסיכולוגיה 3. מסיימת תואר שני. 4. כן. שאלה ממש מעניינית עליי לומר
5. חיפה. 6. הרבה מקומות. 7. משתדלת. 8. אין לי קורסים השנה! 9. שאל אעשה מספיק כסף על מנת לתמוך כלכלית בי ובחתולי הגינה שלי. 10. עושר ועושר.

TheBigBrother

New member
אם את מסיימת תואר שני בפסיכולוגיה

אני היתי רוצה לשאול אותך שאלה אם אפשר..

למעלה