אנשים, זרמו איתי

מצטער לאכזב אותך

אתה מדבר על מישהו אחר אגב, אתה לומד באחד החוגים שלי? אולי אנחנו בכל זאת מכירים....

אה, עניתי כבר לעצמי

ראיתי את מה שרשמת בחלק שלך בשרשור למעלה, בכל מקרה, אני לא מי שאתה חושב

Josette

New member
כל הכבוד על ההיענות!

איזה חמודים כולם! ותודה לויטלי שנעץ את השרשור!

robinebony

New member
גם אני!

1.קוראים לי: נועה 2.אני בן/בת: (גיל) 23 2.אני לומד/ת: (חוג) אומנות יצירה וחינוך 3.שנה: מתחילה א' 4.חבר אגודה? כן 5.אני גר/ה ב: בגבול בין רמות אלון לרמז 6.ובמקור אני מ: הוד השרון 7.עובד/ת במקביל ללימודים? בינתיים לא, עוד נראה... אבל עושה פר"ח 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש) עוזרת לחבר שלי לעבור דירה לאילת (כן, אני נוסעת לאילת) ועוברת דירה בעצמי. ומנסה להדחיק את זה שאני מתחילה ללמוד... 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש) שאני אצליח לעבוד בזמן הלימודים, שאני אראה את חבר שלי יותר מ 4 פעמים בשנה... 10.אני מאחל לכולם שתהיה שנה מדהימה!

Alasse

New member
נו, טוב...

1.קוראים לי: אושר (והנה הסגרתי את עצמי...) 2.אני בן/בת: (גיל) בת 24 2.אני לומד/ת: (חוג) פסיכולוגיה 3.שנה: שלום כתה א' 4.חבר אגודה? הולכת להיות 5.אני גר/ה ב: חיפה, עוד לא ברור איפה 6.ובמקור אני מ: חיפה 7.עובד/ת במקביל ללימודים? לא, פר"ח וכאלה 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש) מחפשת דירה 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש) אמאל'ה, ללמוד, אני לא יודעת איך עושים את זה... 10.אני מאחל לכולם: שנה שקטה ממלחמות, שביתות וכו' (אין לי כח לאזעקות שוב)

n e t a 8 6

New member
עונה

1.קוראים לי: נטע (מין הסתם) 2.אני בת 21 (עוד חודשיים) 2.אני לומד/ת: כלכלה מנהל עסקים 3.שנה: מתחילה שנה א 4.חבר אגודה? בקרוב 5.אני גר/ה ב: חיפה 6.ובמקור אני מ: חיפה 7.עובד/ת במקביל ללימודים? יש מצב..נראה איך זה ישתלב 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... מצד אחד בא לי כבר להתחיל ומצד שני לא רוצה שהחופש יגמר (ויחזור רק עוד הרבה זמן ).. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: להצליח לשלב לימודים עבודה והתנדבות.. ולהצליח בלימודים אחרי הכל.. 10.אני מאחלת לכולם: המון בהצלחה בלימודים ובכלל..

עונה...

.קוראים לי: אירנה 2.אני בן/בת: (גיל) 19 2.אני לומד/ת: (חוג) כלכלה 3.שנה: ג 4.חבר אגודה? כמובן 5.אני גר/ה ב: עכו 6.ובמקור אני מ: עכו 7.עובד/ת במקביל ללימודים? כן 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש): מסיימת טירונות
9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש): אני אופטימית 10.אני מאחל לכולם: שנה מעולה !!!

אכן עתודאית...

טירונות אחרי שנה ב' ולא א', כי עשיתי קורס קיץ שנה שעברה, אז דחיתי את הטירונות.

ללא נושא

1.קוראים לי: ולן (ולנטין) 2.אני בן/בת: כמעט 21 2.אני לומד/ת: כלכלה-מנהע"ס 3.שנה: א' 4.חבר אגודה? כן 5.אני גר/ה ב: קריות 6.ובמקור אני מ: אוקראינה? 7.עובד/ת במקביל ללימודים? לא יודע. בינתיים רק פר"ח, אבל הכל פתוח. 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש): מסדר מלא דברים, מתפטר מהעבודה ואם ישאר זמן-נח ומבלה. שבוז\מתרגש? לא ממש. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: שאני לא זוכר שום דבר במתמטיקה מהתיכון, אז מקווה שזה לא יקשה עלי. חוץ מזה, נראה לי הכל בסדר. :) 10.אני מאחל לכולם: בהצלחה :)

../images/Emo98.gif

1.קוראים לי:נשאיר את זה ככה? נסיכה, אבל אתם יכולים לקרא לי נ'
2.אני בן/בת: (גיל) 25 2.אני לומד/ת: תקשורת עוינת 3.שנה:ג 4.חבר אגודה? יש ברירה?
. בחיפה אם אתה לא באגודה אתה לא קיים,מבחינה אקדמית של טיפול בבעיות מול החוגים. חברה שלי לא חברת אגודה וכל פעם שיש לה בעיה אין לה עם מי לדבר ואני (כחברת אגודה כ"כ 'מורעלת') צריכה לפנות אליהם.אבסורד. 5.אני גר/ה ב:מעונות 6.ובמקור אני מ:המרכז 7.עובד/ת במקביל ללימודים? כן; כרגע יש לי 2 עבודות חלקיות וגם עושה רבדים 8.בשבוע האחרון לפני תחילת הלמיודים אני... (שבוז/מתרגש/נוסע לאילת/עובר דירה... - כל דבר העולה לראש) קצת מתרגשת, הרבה אורזת. 9.החששות שלי משנת הלימודים הקרובה: (אם יש) אין ממש, מקווה שהציונים יישארו גבוהים. 10.אני מאחלת לכולם: סקס,סמים, סטטיסטיקה למתקדמים, קאמבק של ירדנה ארזי ושלום עולמי. אה ו...אם אפשר הפעם בלי שביתות...
תנקס

למעלה