איטס בחילת השבוע טיים!

אתה מצלם?

גם בסרטי צילום יש ג´לטין... זה בכל מקום! אני לא אוכל דברים על בסיס ג´לטין כמו ג´לי, אבל אי אפשר להימנע לחלוטין, לצערי...

דורון ק

New member
לא-אין

ישנם תחליפי ג´לטין מן הצומח. ובקשר למקרה עצמו-אכן "בעעע" אבל אני מניח שזה כבר קרה בפורמה כזאת או אחרת לכל אחד/אחת פה,לא?

סבתות לא מבינות כלום!

ברוב המקרים הסבתות הן הבעיתיות ביותר. הן לא מבינות שאנחנו צמחוניים-טבעוניים לא בשביל להרשים אף אחד! אכן אררגגגגגג
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--
--

vegan

New member
שימו לב לתגובה של מקדונלד´ס

הם לא מתנערים מכך שהאוכל שלהם אחראי להשמנת היתר. להיפך, הטיעון שלהם הוא שההשלכות הבריאותיות הן דבר ידוע ולכן התובעים לא הולכו שולל.

Weird Eyal

New member
מצטער אבל.......

שניה אני עכשיו אתבע את כל המסעדות שאכלתי בהן כי השמנתי מזה..... זה כבר בולשיט!!!! אם הנערים באמריקה שמנים זה בגללם ולא בגלל שום מקדונלדס ושם מסעדה הם פשוט רוצים להמתיק את הגלולה שמנה בזה שיקבלו כסף..... אני במקומם הייתי מתבייש בעצמי

אההה...

כמו שהאנשים שעישנו סיגריות בתקופה שבה לא היו אזהרות על הנזקים הבריאותיים הנגרמים מטבק, ואפילו להיפך, תעשיית הטבק פירסמה מחקרים שהכל הבלי הבלים ואין קשר בין עישון לסרטן אחראים גם למצב הבריאותי שלהם נכון? הנה מאמר בנושא היום מ"הארץ" (במקור מ"הניו יורק טיימס"), אני אישית מסכים עם דעת הכותב.

Neta558

New member
../images/Emo46.gif בחילת היום!!!! בההה! ../images/Emo36.gif

אוףףףף. הלכתי לעשות בדיקת דם. זאת שלקחה ממני דם הייתה מאד נחמדה (חוץ מזה שברוב כשרונה היא עשתה לי שטף דם קטן, גרר!) אבל השניה שהייתה בחדר ממש עיצבנה אותי. היא שאלה משהו לגבי הבדיקות, אמרתי לה שאני טבעונית. היא מיד שאלה מה זה אומר, לקח לה הרבה זמן להבין ש"לא אוכלת שום דבר מהחי" כולל גם דגים. וגם ביצים. וגם חלב. בההה. אבל באופן מרגיז במיוחד, אף על פי שלפני כן לא היה לה מושג קלוש לגבי המושג טבעונות, ולכן ברור שהיא לא חשבה על זה קודם או בדקה את הנשוא, היא מיד ידעה להגיד לי כמה שזה לא נכון, לא טבעי ולא בריא, מדהים לא? היא התחילה להתווכח איתי, למה אני לא אוכלת ביצים (כי רק אח"כ היא הבינה שגם חלב זה מהחי...). גם היא שבויה במיתוס של "תרנגולות נותנות ביצים". מאחר שבדיקת דם היא קצרה, סיפרתי לה רק בכמה משפטים על תנאי הכליאה של תרנגולות, על השמדת זכרים וכו. היא מיד אמרה שזה לא ככה, ומכר שלה מגדל תרנגולות אז היא יודעת. היא האשימה אותי בחוסר ידע, כאשר למעשה היא זו שזרקה דברים בן רגע (הרי היא לא ידעה מה זה טבעונות לפני שהופעתי בעולמה) והתבססה על מקרה אחד בלבד שהיא מכירה! ארררג, אנשים!

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo24.gif

אין מה לעשות נטע, יש גם אנשים כאלה... (ופיכס! בדיקת דם ?!)

Neta558

New member
אנשים מטופשים!

התחשק לי לחזור לשם לשפוך עליה עוד ועוד מידע אח"כ, אבל... אני לא באמת רוצה לחזור לשם עד לבדיקת הדם הבאה, נכון? ובדיקת הדם הייתה בסדר. אפילו לא ממש כאב (חוץ מחוסם העורקים שגם הגזימו בחוזק שלו הפעם...)

חסם ורידים. ו-../images/Emo62.gif

צריך להכין מאמר עם FAQ - אבל לא לגבי שאלות שעולות לנו, אלא לגבי טענות מוטעות שמעלים "אנשים מטופשים". "זה לא בריא" "הטבע שלנו זה לאכול בשר" "בני-אדם הם חיות טורפות" "כי ככה כתוב בתורה" ועוד ועוד.... שאלות שרובנו יודעים לענות עליהם במשפט אחד, שאחריו האיש המטופש נשאר ללא טיעונים, ללא מילים וללא כבודו העצמי.

למעלה