איטס בחילת השבוע טיים!

עוד בחילה ../images/Emo46.gif , מחקר מדעי?!

אוך, מה יהיה עם אמא שלי? היא חזרה מחברים ושמעה אצלם שלפי מחקר חדש, לאנשים עם סוג דם O אסור להיות צמחונים. למה? כי זה היה כתוב בספר ויש מחקר חדש ותחום חדש! וואו! נורא אמין, במיוחד שעוד לא יודעים על התחום הזה כלום. (לא נורא, יהרגו כמה מאות אלפי ארנבות ויגלו עוד קצת) ומה ההוכחה שזה נכון? הבן שלהם נהיה בודהיסט וצמחוני ו"הוא הלך והתדרדר" ובלה בלה... "אבל הוא אכל נכון, טופו וסויה והכל..." נורא מצחיק לראות את אמא שלי לא יודעת על מה היא מדברת אבל עושה הצגות של מבינה. אם בעיניה לאכול רק טופו וסויה זה אכילה נכונה ומאוזנת, אז מזל שאני מודע לתזונה שלי... ואיך אמא שלי מאמינה לה "זאת שאמרה לי את זה דווקא מאוד בקטע הטבעוני וזה..." אח, האמינות. כמובן שאני עוד לא סלחתי לה על הסלמון שהיא הציעה לי באיזה ארוחה, כי "זה דגים, זה לא נחשב"..
נו, לפחות קיבלתי 300 שקל לחשבון, מתנת בר מצווה באיחור של שנתיים

Weird Eyal

New member
תודה../images/Emo13.gif

ד"א מאז שאני צימחוני נורא נורא נושר לי השיער

haleth

New member
ושוב הלת´ נחלצת לעזרה !

בעברי למדתי על צמחי מרפא אצל ד"ר מינה פארן. הקורס הניב בין היתר גם מספר מתכונים לשימוש ביתי (למכשפות שביננו - רקיחת עשבים הולכת יופי עם חתול על הכתף). עיסוי בשמן רוזמרין ממריץ את זרימת הדם ולכן אמור לחזק את שורשי השיער. ולכן הוא גם אסור לבעלי לחץ דם גבוה! והנה המרשם: שמן רוזמרין לכאבי שרירים, כאבי ראש, כאבי ברכיים, רקות ועורף, ממריץ זרימת דם, מונע הדבקות בכינים ומעכב נשירת שער בעיסוי לקרקפת המצרכים: 20 גרם רוזמרין כתוש 50 מ"ל שמן זית 50 מ"ל של שני שמנים נוספים (25 מ"ל ו-25 מ"ל) – שמן חמניות, שמן גרעיני ענבים, וכו´ הכנה: את הרוזמרין יש לפרק ולהרחיק את הענפים. את המחטים יש לכתוש עד דק, וכל המרבה. את השמנים יש לערבב במשורה, ולאחר מכן לערבב עם הרוזמרין הכתוש. לכתוב על הצנצנת את תכולתה ותאריך! את הצנצנת עם התערובת יש לחמם בתוך סיר ובו מים רותחים, על אש קטנה למשך שעתיים, בכדי לשבור את התאים. הצנצנת צריכה להיות סגורה. להניח במקום חם – ליד חלון מואר או תנור למשך 10 ימים, ולנער בחוזקה לפחות פעמיים ביום. את התערובת יש לסנן בתוך בד ולסחוט היטב, על מנת למצות את השמן הספוג בצמח. נקבל לפחות 80 מ"ל. הערות: * השימוש במספר סוגי שמנים מגביר את החדירות לעור. * בקיץ אין צורך לחמם את התערובת, מספיק להניח את הצנצנת בשמש למשך 7 ימים. * את הרוזמרין ניתן לערבב עם ניזמית לבנה, סרפד (צורב פחות כעבור כמה ימים מהקטיפה), ציתרה ורודה, אזוב מצוי, מיורן, קורנית ועוד, אך לא עם שיבּה. * לטובת הריח והשימור ניתן להוסיף כ-20 טיפות של שמן אתרי, רוזמרין או לוונדר. * לא לעיסוי הרקות אצל בעלי לחץ דם גבוה.

rastotman

New member
יש גם איזשהו כדור ויטמנים

שחברות שלי לקחו בכל מיני תקופות, אני אברר איך קוראים לו ואם הוא מטובען.
.

סוג דם O

בת 19 צמחונית מגיל 5-6 טבעונית חודשיים סוג דם O מה זה הבולשיט הזה על אסור לסוג דם O להיות צמחונית? :)

Gal-Mo0D

New member
../images/Emo41.gif בחילת השבוע שלי ../images/Emo41.gif

אבא שלי החליט שכל הצמחונים הם משוגעים לחלוטין, וכל פעם שיש לו מטופל\ת צמחוני\ת במרפאה, הוא אומר לי לדבר איתם כי "שנינו משוגעים". לא רק זה, אלא הוא גל דואג לספר לי על כל המטופלים שלא שחזרו בתשובה אל אכילת הבשר...

rastotman

New member
תדפיסי לו חומר קריאה לחלק להם,

אולי הוא גם יקרא קצת בעצמו
.

Veggie John

New member
הלו הלו ../images/Emo70.gif

בבחילת השבוע שלי אני מבקשת לא לערב פוליטיקה. תבחילו לכם פינה משלכם. כאן מתמקדים בשואת בעלי החיים על כל נגזרותיה, ואלוהים יודע שיש מספיק על מה לקטר.

ארגגגג

גיליתי היום שבמשך כל הזמן הזה סבתא שלי האכילה אותי בבשר בלי שידעתי! היום חיטטי בסירים וגיליתי! אפילו בעוגה היא שמה בשר! (ג´לטין) אז היום זה היה משהו כזה... "אבל יש במרק בשר!" "אז מה?! אני לא שמה לך בשר בצלחת!" ואז הגיע הדבר שהכי הפתיע אותי סבתא: "ראיתם... אפרים שם בשביל שהקרם יהיה קשה יותר... ככה הוא אוהב את זה..." אני:"רגע, מה הוא שם?" סבתא:"ג´לטין" אני:"תראי לי ת´קופסא" סבתא:"נו מה?! זה ג´לטין!" אני:"נו תראי לי ת´קופסא!" הקופסא:"על בסיס דגים" אני:"ארגגגגגגגגגגגגג!!!!!!!!! יש בזה דגים!!!!!!!!!!" סבתא:"אבל דגים זה לא בשר!" אני:"כן זה כן!!!!!!!!! ארג ארג ארגגגגג!!!!!!!!!!!"

Gal-Mo0D

New member
מצטער לשמוע

אבל כדי שתרגיש יותר טוב, גם סבתא שלי עשתה לי את זה בשבוע הראשון לצמחונות. היה מרק עוף שמאוד אהבתי שהיא הכינה (זה היה מין מרק מוכן שרק מוסיפים לו מים) והיא אמרה לי שהוא צמחוני. בסופו של דבר (אחרי שבוע) בדקתי את האריזה וראיתי "כשר-בשרי" והשתוללתי. ואז היא אמרה : "חשבתי שאתה רק לא אוכל את הבשר שנראה כמו בשר...".

aradori

New member
עונש לסבתא ../images/Emo123.gif

פשוט תסרב לאכול כל מה שהיא מכינה מעכשיו והלאה (לתקופה מוגבלת - חודש-חודשיים). אפילו אם היא מגישה לך פלחי-תפוח... פשוט תגיד - לא, לא תודה - אין לי תאבון. היא כבר תבין את הרמז... אין עונש יותר יעיל לסבתא - מלא לאכול את האוכל שלה. כשיעבור קצת זמן ותראה שהיא קלטה את העניין - תתחיל בהדרגה לאכול את האוכל שלה (בהתחלה רק את התפוח... ולאט-לאט דברים מתוחכמים יותר). מנסיון - אחרי תקופת העונש - היא תבשל אוכל טבעוני כמו טטלה. וגם תפרט לך מה בדיוק היא שמה בכל מאכל שהיא תגיש לך. עם טבעונים לא מתעסקים חביבי...

rastotman

New member
לא מענישים סבתות

תביא אוכל איתך -זאת הגישה שלי, לא היא ולא שאר המישפחה שלך אשמה בזה שהחלטת להיות טבעוני, אתה לא צריך לצפות שהיא תשנה ביום אחד את הצורה שהיא מבשלת בה כבר שישים שנה, פשוט תכין דברים פשוטים בבית ותביא איתך. בסוף עוד יבקשו ממך מתכונים
.

למעלה