אמממ... - אמממ!
1. יש הסכמה!
2. עיין במאמר "בשר כסמל לשליטה בטבע" (במאמר הפורום המכובד שלנו), לקראת הסוף. 3. אתה בטוחים שאתם לא סכיזופרן?… דורצ´יק, תפסת אותי בטעות! או לפחות אחת מאיתנו… בכלופן, מה שניסיתי להגיד זה שנחיתות לא מחייבת השמדה, היא רק מאפשרת אותה (יש אנשים שיש להם חיות מחמד והם מתייחסים אליהן כנחותות אך לא משמידים אותם, נהפוך הוא) 4. אתה יכול להביא מקור? זה באמת מעניין אותי. 5. טוב, הנקודה היתה האם היו מקרים של חופש יחסי ליהודים. אבל זה באמת לא רלבנטי לדיון. 6. באיזה מקרים אנשים זקוקים לבשר? נא פרט והדגם! "יש הבדל בין להשתמש במערכת לבין לפעול על פיה." - לא ממש הבנתי את ההקשר. 7. בטח שהחברים שלי מפגרים, מי נראה לך יסתובב איתי?
תראה, עניין הסטיגמות וההשלכה הוא נכון. אלא שכאשר אדם שלם עם אמונותיו ואישיותו מגובשת (לא חל על סכיזו!), הוא לומד להפריד בין מה שהוא לבין מה שהסביבה משליכה עליו. ללא ספק פנאטיות עלולה להזיק לכל מאבק, אבל צריך לזכור שמה שפעם נתפס כפנטיות הוא היום main stream - מקרה העבדות שהבאת הוא דוגמה מצוינת: לבן שהיה טוען ששחור הוא אדם, והיה חוזר ומתערב במשקים של שכניו (ע"ע להכנס לצלחת), ואולי אפילו, רחמנא ליצלן, מבצע פשע גניבה (עוזר לשחור לברוח), היה נחשב פנאטי. אבל אין בכך קריאה לפריצה למעבדות או משהו כזה!
1. יש הסכמה!