רע, מאוד רע *עצבים*

snake77

New member
לא בידיוק!

זה הולך ככה: Arise Riders of Theodan! Spears Shall Be Shaken! Shields Shall Be Splintered! A Sword Day, A Rage Day, And The Sun Rises! Ride Now! Ride Now! DEATH! DEATH!! DEATH!!! DEATH!!!! DEATH!!!!!

maglor

New member
ייתכן שזה יעניין

ת'יאודן אומר במקור (כלומר בספר), בזמן רכיבה אגב לא כמו שזה הוצג בסרט, !Arise, arise, Riders of Theoden !Fell deeds awake: fire and sluaghter ,spear shall be shaken, shield shall be sprlintered !a sword day, a red day, ere the sun rises !Ride now, ride now! Ride to Gondor עוד דבר הקריאה Death! Death וכו הותחלה ע"י אאומר לא ע"י ת'יאודן, אחרי שאאומר רואה שת'יאודן נהרג בידי הנאזגול ורואה את איאווין שוכבת פצועה על הקרקע.

Chakotay

New member
אתה בטוח לגבי Ride To gondor ?

לא יודע למה אני לא זוכר את זה.

maglor

New member
ייתכן שהוא לא אומר את זה בסרט

נראה לי בגלל שהם כבר נמצאים בשדה הפלנור, הדבר לא נכון בספר, בספר בזמן הקריאה הזו הם רק עומדים להיכנס לפלנור.

Chakotay

New member
לא דיברתי על הספר לא זכרתי שהוא

אמר את זה. אבל כבר עבר כמה שנים מאז שקראתי \: אני כנראה אקרא אותם שוב. ולגבי הסרט, לא הוא לא אמר את זה שם.

אלרוס

New member
לא

הדבר היחיד שאנחנו צריכים עכשיו זה מעין מלחמה נגד פורום אחר, יש לנו מספיק יריבות עם אחד. הדבר שחסר לנו זה שהן יפנו להנהלת תפוז בטענו ש"פורום הסרטים מציף לנו את הפורום" ויסגרו לנו אותו. אני לא אקח חלק בשטות הזאת.

ThisIsJustME

New member
צודק../images/Emo45.gif

פשוט תתעלמו
ועם איזה עוד פורום בדיוק יש לנו יריבות?:-*

אלרוס

New member
פשוטי העם לא אמורים לדעת

או ליתר דיוק מי שלא בעסק, עדיף לו שלא יהיה

orlandoB

New member
אהה

סליחה שאני לא הכי קשורה אבל אם איזה פורום יש לנו יריבות?

אלרוס

New member
סודי ביותר

הצעה שלי, אל תכנסי לעסק... מי שכבר בעסק זה מטריד אותו מספיק, עדיף לך פשוט להינות בלי הפוליטיקה הפורומית....

Y. Welis

New member
בינתיים הכל שקט, כך שאין צורך

להזכיר פרטים. באחד המפגשים הקרובים, אני אשמח לספר את הסיפור המלא.

אלרוס

New member
הצ'יזבט המסורתי

שלי ושל יובל... של יובל בעיקר אבל הסיפור הטראגי של הימים הקשים ההם...

למעלה