רע, מאוד רע *עצבים*

snake77

New member
חחחחחחחחחחח

הפרובוקציה הראשונה שלי בתפוז! כולה הודעה מעאפנה שבכלל הייתה בנימה של צחוק! 50 תגובות?? הגזמתם! ואל תתחסדו כל כך אם היו יורדים על משהו שאתם כל כך אוהבים הייתי מתנהגים בידיוק כמוני! (וכמו יערה...)

../images/Emo4.gif../images/Emo80.gif../images/Emo187.gif

אם כל הכבוד (ויש כבוד) אני אוהבת את הסרטים של שר הטבעות וחושבת שהם הסרטים הכי טובים שנוצרו איי פעם, אבל עובדה שלא הגבתי כמו יערה...

אלרוס

New member
האמת

כמו שאלו רק שתיים מהפורום שלכן אלו רק שניים מהפורום שלנו (סנייק ויערה) ורובנו נגדם...

רולדההה

New member
יערה, האמת שגם קצת נעלבתי מהתגובה

שלך.... את כאילו מציגה אותן בתור מפגרות גדולות (לא שאני אומרת שהן לא) שראו את הסרט רק בגלל אורלנדו בלום והתאכזבו כל כך שהוא לא הוריד את הבגדים שלו עד שהן החליטו לקלל את הסרט עד עמקי נשמתן. אני מעריצה של אורלנדו (בין השאר) ודי נעלבתי מהתגובה שלך שמוציאה את המעריצות שלו כמפגרות שלא מבינות מהחיים שלהן. ועכשיו, רק שתדעו, פקצ'ה זה לא מילת גנאי. זו ילדה אשר חובבת כריות ובובות פרווה באופן מוגזם ומעריצה את הבראץ באופן מפחיד. אני לא חושבת שצריך לקלל את הבנות האלו, הן ראו את הסרט, לא אהבו, סבבה. זה רק מראה על רמת האינטיליגנציה המאוד מאוד גבוהה שלהן.

אלרוס

New member
סתם שאלה לך (לא קשורה)

אמרת שאת מעריצה את אורלנדו בלום, מה יש להעריץ בו? אחרי 4 סרטים (או ליתר דיוק 2) אפשר להעריץ שחקן? את מעריצה אותו בגלל רמת המשחק הגבוהה או המראה? כי האפשרות הראשונה לא נראית לי...

אלרוס

New member
לירון...

מתי תלמדי כבר? את טירונית בלרדת על אורלנדו בלום, אני ירדתי עליו מהסרט הראשון,זה התפקיד שלי, המשפטים התקועים זו אולי המצאה שלך אבל התחום הזה שייך לי... ירדתי עליו מאז שהוא התחיל, הדבר הראשון שאמרתי בסרט זה "למה עשו את לגולס בלונדיני עם שחקן שגורם לו להיראות יותר אדיוט ממה שהוא", אני זה שאמרתי שהמשפט שלגולס לא שמע זה "עדיף לשתוק ויחשבו שאתה אדיוט מאשר לדבר ולהוכיח שזה נכון"... אז טירונית, אני זה שהמציא את הירידות על אורלנדו...

•aniviel•

New member
../images/Emo12.gif

אתה יודע מה ההבדל ביננו?... אני אולי יורדת עליו הרבה, אבל זה בעיקר על לגולאס והמשפטים הסתומים, ולא על השחקן עצמו
חוץ מזה שאני גם בסתר דלוקה עליו, ואתה לא... לפחות אני מקווה שלא

אלרוס

New member
לכן אני יורד עליו ביותר טעם

תראי, מלגולס בספר לא היה לי אכפת עד כדי כך בהתחלה, סה"כ חבר של גימלי למרות שאת הדמות שלו ממש לא אהבתי, אפילו די תיעבתי אבל היא היתה יותר נסבלת בסרט, ביחוד בגלל אורלנדו בלום... מה לעשות, אם את מעריצה אותו בסתר, זכותך, אבל אני לא מוצא סיבה להעריץ אותו...

Ridds

New member
רידס יוצאת מהארון

ונעמדת לצד ניבי. (אה, אולי קצת מאחוריה, למקרה שתעוף איזו עגבניה) כשיצא הסרט הראשון היה לי קראש היסטרי על אורלי לאיזה שבוע. אמנם זה לחלוטין עבר (לחלוטין אמרתי!) אבל באופן כללי הוא עדיין שווה. מעבר לזה אני גם רוצה להוסיף שבסרט הראשון הוא עשה עלי דווקא רושם מצויין, הם התחילו לפקשש איתו מהסרט השני.

סליחה, סליחה, סליחה!!!!!!!!!

סליחה שעשיתי כזה בלאגן, שכולם כועסים עלי, סליחה שעיבנתי פה מישהו, סליחה שפתחתי את הפה, סליחה שבכלל נולדתי! נראה לי שבאמת עשיתם מזה קצת עניין גדול... באמת, אם אתם מגיבים ככה, הייתם אומרים קודם, אני לא אביע פה דעות פוליטיות. מישהו חושב שאני באמת הולכת לנהל דו קרב עם פורום דוליז? סליחה, הגזמתם... לכם אין אף פעם התקפי זעם? אני באמת מצטערת שגרמתי לכזה בלאגן. בשבילכם, אני אהיה יותר אדישה לביקורות על שה"ט. מרוצים...? *מתקינה מנעול על הידיים, נועלת, זורקת את המפתח לים* *כנ"ל לגבי הפה* *מביטה בכם בעניים מלאות בקשה לחוס על חיי* יערה...

*מנדה את עצמי מהפורום עד להודעה

חדשה, ויוצאת לגלות בפורום הארי פוטר-הספר* *מביטה בכם, בפעם האחרונה, במבט מעורר רחמים*

Ridds

New member
הלו הלו!

מי הרשה לך ללכת?! באופן טכני אם את מנדה את עצמך בלי שאנחנו ננדה אותך ז"א שאת עדיין מחוייבת לכתוב בפורום. (המצאתי חוק פורום חדש, איך אני?
)

snake77

New member
אני עדיין ושוקל את צעדיי,

למרות שאני לא כל כך ממהר לנדות את עצמי מהפורום (או יותר נכון להחרים את הפורום) אני לא יכול להתעלם מהעובדה שנתקלתי ביהירות בלתי נסבלת מצד כמה חברים *אהמ אהמ* והתנשאות שאני ממש לא אוהב... נראה מה יהיה...

very dark girl

New member
נו באמת!../images/Emo110.gif

זה בצחוק!
קצת קלילות רבותי!
לא צריך לעזוב בגלל זה...
ו..ד"א...אורלנדו בלום=בעעעעעעעעעע

קלילות? את מדברת איתנו על קלילות?

אין לי מה להוסיף. *ממהרת לחזור למכתש הלהבות לפני שהשטן יראה שהשתמשתי במחשב שלו* יערה

למעלה