רע, מאוד רע *עצבים*

very dark girl

New member
בעעע ../images/Emo110.gif

לירון צודקת,עזבו אותן... שיחשבו מה שבא להם... אנשים כאלו הם בדרך כלל בעלי רמת חשיבה נמוכה ואין פלא שהם לא אהבו את שרה"ט כי זה מורכב מידי בשבילם!

go girl1

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo66.gif

כשאומרים פה זה נגמר מתכוונים גם אם זה להצדיק את לירון...

רק רציתי לומר.... *מתגוננת*

לא קיללנו אותן. רק... אמממ... יצאנו עליהן בכעס...? לא, באמת, לא כתבנו להן:"י'מפגרות, תפסיקו לקללל את שר הטבעות הקדוש! אתן יותר מדי פרחות חולרות בשביל להבין כזה דבר, י'מכוערות! לכו תרדו על..." כן... עוד לא הגענו לרמה הזו...
ואני חושבת שאתם צודקים שלא צריך לריב, אבל כמו שהן יכולות להביע דעה על שר הטבעות, גם אחנו יכולים... דרך אגב, עם עוד יש לפורום יריבות? אה, בוקר טוב... יערה

ועוד משהו...

החפירו את שר הטבעות גם בפורום סרטים. דיברו שם על האוסקר והרבה אנשים אמרו שזה סרט גרוע שלא מגיע לו לזכות ב- 11 פרסים ואין יותר אוסקר צפוי מזה. זה באמת נור שהרבה אנשים פשוט לא יכולים להגיד דברים טובים על סרט טוב. מה שעוד יותר מעצבן שבמקום להנות מהסרט הזה הם מחפשים דרכים לבקר אותו ולשים לב למשחק של השחקנים. זה באמת מרגיז...

•aniviel•

New member
זה נכון דרך אגב...

על ישראלים בכלליות, אני לא אומרת על אף אחד בפרט, אבל ישראלים, אחת התכונות המעצבנות ביותר שלנו זה תמיד לחפש מה לא טוב ואיך לבקר כל דבר ולהתעצבן על הכל... זו תכונה נורא מעצבנת... רוב הישראלים פשוט לא יודעים להחמיא ולהגיד דברים טובים כשזה קצת לא מוצא חן בעיניהם... זה לא ככה בשאר העולם דרך אגב במקומות אחרים אנשים מאוד יודעים לקבל דברים גם כשהם לא מתאימים להם ב100%, להחמיא להם ולהגיד 'כל הכבוד' כמובן שלא חסרים כאלו גם בארץ... אבל זו עדיין תכונה מאוד ישראלית

ThisIsJustME

New member
חחח קטע מצחיק [אממ..כן אפשר לומר]

שהייה לי אתמול... שמעתי את אמא של חברה שלי אומרת כזה שלא הייה מגיע לשר"ה לזכות ואז אמרתי לה "למה?" והיא אומרת לי כי במילא זה סרט שכולו אפקטים...זה לא שהשחקנים באמת שיחקו המון ועשו המון בסרט... אז אמרתי לה "אולי זה נכון, אבל עובדה ששר"ה לא זכה בשום דבר כמו "השחקן הטוב ביותר" או משהו כזה...הם זכו על אפקטים...תלבושות וכאלה, בדיוק כמו שאת אמרת..ועל זה מגיע להם לזכות" אז זה מעצבן אותי שאנשים אומרים שלא הייה מגיע לשר"ה לזכות כי זה לא שהם זכו במשהו שלא מגיע להם

אם חושבים על זה...

אז זה די נכון אבל לא היה מזיק לתת לפחות מועמדות לסאם כי התפקיד שו באמת היה מרגש ויפה. אבל מה לעשות שרוב המועמדים לשחקן\נית הטוב\ה ביותר הן\ם מועמדים לתפקידים בסרטים מרגשים ועצובים ודרמתיים. ובגלל זה הם מועמדים תמיד בניגוד לסרטי פנטזיה בסגנון שר הטבעות.

אלרוס

New member
סאם אכן היה טוב

אבל הוא לא היחיד, בשחקן ראשי אי אפשר להכניס אף אחד כי אין באמת דמות ראשית, זה סם/פרודו/אראגורן/גנדלף וסם לא היה ממש משנה, אני חושב שג'ון ריס דיוויס או אנדרי סירקס היו צריכים לזכות הרי אנחנו מדברים על משחק...

טוב עכשיו זה בטוח....

פורום סרטים הוא פורום של אנשים ביקורתיים. כשאני הצטרפתי לפורום הזה חשבתי שהולכים לדבר שם על סרטי אבל הדבר היחיד שעושים שם זה לבקר אותם! לבקר את הסרטים מכל צד אפשרי. את הסרטים ואת השחקנים. במקום פשוט להנות מהסרט הם רק מבקרים אותו ומסתכלים על המשחק! ומה שאני גם חושב הוא שהאנשים שם לא מבינים גדולים. לדעתי הם בכלל לא יודעים להבדיל בים משחק טוב למשחק רע.

אלרוס

New member
אני גם מסתכל על המשחק

ואני חושב שזה גורם מאוד משפיע ולמזלינו שה"ט התברך בהרבה שחקנים מוכשרים ומנוסים...

snake77

New member
פפפפ.... ../images/Emo2.gif *מתייפח ארוכות*...

טוב טוב... אני אלך ואתנצל לירון צודקת ב-100%... העצבים שלי ושל יערה אולי מוצדקים (בטח מוצדקים) אבל ללכת לפורום שלהם ולפתוח מלחמות..? את זה לא עושים.. אבל תודו שההודעה שלי שנונה באופן על-טבעי ומעורר הערצה!

../images/Emo46.gifזה לא נכון!

לא כולם ככה! אני בפורום דוליז ואני חושבת ששר הטבעות הוא סרט מדהים! וכן הגיעו לו 11 פרסי אוסקר! אל תעשו הכללות!!!

אלרוס

New member
זו עוד סיבה למה מנענו מחלק להציף

לכן את הפורום: א. זה לא כולן ב. מה יצא לנו מזה? עוד יריבות? ג. אבל תודי שהרוב לא...

Lordonya

New member
לא מבינה

למה צריך להתעצבן מהן? אם דעתן שלילית, זאת זכותן.

זהו, עכשיו נעלבתי רישמית!../images/Emo80.gif

אני חברת פורום דוליז גאה!
ואני כמו כולכן אוהבת שר הטבעות. אז היו 2 ילדות בפורום שלנו שהביעו דעה שלילית על הסרט,סו?! למה צריך להיות כל כך תינוקיים? למה לעשות הכללות? זאת זכותם המלאה לחשוב ככה ואתם לא צריכים לקרוא לנו פקצות בגלל זה!
וחוץ מזה אתן יודעות ששר הטבעות זה לא סרט מפגר, נכון?! אז מה אכפת לכם ממה שאחרים חושבים?!
אני אישית נעלבתי ואני חושבת שמגיע לנו סליחה...
נ.ב. אני מוכנה שיקראו לי סתומה, אני מוכנה שיקראו לי מפגרת, אני מוכנה שיקראו לי שרוטה בראש
א-ב-ל א-ל ת-ק-ר-א-ו ל-י פ-ק-צ-ה
בתודה יעל, הכבשה המשטרתית הפרטית של פורום דוליז...

למעלה