אני ממש ממש כועסת

orelie

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני ממש ממש כועסת

אני רוצה שהעורך יסביר לי מה שונה ברשומה שלי שלא קיבלה בחירת העורך בקישור הראשון לרשומה השניה שכן קיבלה את בחירת העורך ואותה כותבת מקבלת כמעט רשומה אחר שרומה את בחירת העורך מה קורה פה?????? ולא לסנזר אותי תגיבו את שלי כתבתי ב13 לחודש לכן לפני ואני בטוחה שהיא נתנה אשראה לרשומה שפורסמה ב- 15

orelie

New member
לצורך העניין

אותה בלוגרית קיבלה את בחירת העורך בתאריכים הבאים 2.01.08 07.01.08 10.01.08 15.01.08 וזה רק בחודש ינואר 2008 לא בדקתי אחורה לא רציתי לקבל כירזההההה

orelie

New member
זה לא מה שאמרתי

אבל כשההנהלה צועקת מכל עבר שהיא משתדלת לתת במה לכולם אני מוכיחה כאן שזה לא כך איפה השינויים שהבטיחו כבר לפני 3 שבועות? אין לי כלום נגדך אני קוראה כמו כולם ונהנת מהרשומות שלך אבל לא מקובל עליי מה שההנהלה עושה וטוב שהגבת ראשונה כך שכול הבלוגרים יבינו שזה לא נגדך להיפך זה אפילו יתן לך עוד כניסות

לא נכנסתי לקישור לרשומה שלך...

אבל את הסיפור הזה של מינרלי אני מכירה עוד מהחודש הראשון שהכרתי אותה, לפני 5 שנים. כך שהשראה ממך היא לא קיבלה
. למה זה כל כך חושב לך לקבל את "בחירת העורך"? מיהו ה"עורך"? ה"עורך" הוא סך הכל אדם אחד שאהב את הרשומה. במה בחירה זו שווה יותר מקוראים אחרים שאוהבים את הרשומות שלך? מינרלי כותבת יפה מאד ומהלב ובגלל זה כל כך הרבה אוהבים לקרוא אותה. וכנראה שגם אותו ה"עורך" חושב שלקוראים אחרים יהיה ענין ברשומה. בקיצור, קנאה זה משמין

orelie

New member
אם היית רואה אותי היית מבינה שאותי זה לא משמי

משמין אני לא מקנאה ואת אפילו יכולה לראות את התגובה שלי למינימלי זה שאת מכירה את הסיפור לפני 5 שנים לא מוכיח כלום - לא אמרתי שהסיפו בדוי ושאף אחד לא יגיד אחרת מי שכותב רוצה שיקראו אותו והרבה וכן בחירת העורך עוזר

orelie

New member
די לכעסים - תהנו מהתוספת פרסום ותבינו שהצעקה

הזו היא לטובה הבלוגרים לא מקנאה כבר אמרתי - הרשומות של מינרלי מוצלחות וחבל שאת לא נכנסת לרשומות שלי היית רואה שגם אני מוכשרת...

suki da yo

New member
../images/Emo124.gif כאן נמחקו הודעות!

לא אכפת לי כמה אתם לא מסכימים, בפורום אתם תנהלו את הדיונים שלכם באופן בתורבת. תודה.

orelie

New member
יפה יפה - הכעס לא טוב ביננו

הכעס הוא על ההנהלה שוב ושוב אני חוזרת ההנהלההההההה

orelie

New member
תודה על הטיפ - מאמצת אבל

שההנהלה תעשה את העבודה שלה...

אגב, לא קיבלתי שום השראה

מהרשומה שלך, לעולם לא נכנסתי לבלוג שלך ואם אפשר לבדוק את העניין דרך תפוז אני אשמח מאיפה הבאת את ההאשמות המרושעות האלה? לא ברור לי בכלל והגעתי לכאן דרך הסטטיסטיקות של הבלוג שלי - מאיפה נכנסו לרשומה שלי - אני מבהירה את העניין כדי שלא תכנסי לעוד תיאוריות או פראנויות

orelie

New member
מינימלי אל תפגעי

לא אמרתי שהרשומה שלך לא נכונה שוב הצעקה שלי היא נגד הנהלת תפוז - כי זו לא הפעם הראשונה שזה קורה זה קרה הפעם עם הרשומה שלי מול הרשומה שלך וזה קרה לפני שבוע עם רשומה אחרת שלי שמשהו שבפרוש הגיב ואמר לי שזה נתן לו השראה וכתב למחרת (לא קיבל בחירת העורך) ועוד יום אחר על הרשומה - מי יגן עלייך , יומיים אחרי זה מישהי קיבלה את בחירת העורך לאותו נושא בדיוק הנהלת הפורום טוענת שהיא מקדמת רשומות אקטואליות הוא שיש עניין בהם לציבור מעניין שיום אחרי שכתבתי את הרשומה שלי - כן היה עניין לציבור שוב - אל תפגעי את כותבת יפה אבל ממש נימאס לי מי איך שתפוז מטפל בנושא אגב תשימי לב שאף אחד מהמנלים עדיין לא הגיב

למעלה