אני ממש ממש כועסת

ואיך את היית מרגישה

אם זה היה ההפך? הבאת כאן רישומים של כל הפוסטים שלי שזכו "לבחירת העורך" כאילו זו איזושהי העדפה מכוונת על ידי הנהלת הבלוגיה בתפוז. בחיי שאין לי שום קשרים שם, כנראה שהם חושבים שהרשומות שלי ראויות ומכל התגובות אני מקבלת את הרושם שכן, אך הנחתום אינו מעיד על עיסתו. כבר קרו מקרים שפוסטים באותו נושא שאני כתבתי עליו זכו בבחירת העורך ולא זעקתי ולא צעקתי (זכור לי במיוחד לגבי הקופים במכון וייצמן, אז התפרסמו פוסטים על זה ושלי לא, אז מה? אבל גם לבוא ולהאשים אותי בגניבה ספרותית, זה ממש נמוך, ומקריאת הפוסט שלך (ששמת את קישורו כאן), לא ברור לי בכלל איך קישרת, זה בכלל לא אותו דבר, לא אותו נושא ולא שום דבר... אם זה מכוון להנהלה יכולת לכתוב באופן כללי ולא לשים אותי על המוקד.

orelie

New member
הייתי מרגישה לא טוב

ויכול להיות שהגזמני כשאמרתי שקיבלת השראה ממני מתנצלת על כך הבעס גבר בכל אופן אני כן חושבת שיש דימיון בין 2 הסיפורים (לא השראה) שתינו מדברות על אהבת נעורים ואת צודקת לגבי הקופים או משהו כזה הייתי חייבת לציין את התאריכים של הבולים שלך על מנת להראות להנהלה שהם לא מייסמים את השינויים שהם הבטיחו זרקו הבטחות ולא מקיימים וכך השתיקו אותנו הבלוגרים שמרגישים נפגעים

לא בריא לכעוס

זה עלול להביא לדברים לא רצויים ולא בריאים במיוחד. העורך לא חייב לך שום הסברים חחחח..... מישהו מבטיח לך בכלל בוּלים? אף אחד לא מבטיח פה לאף אחד שום דבר את כותבת דבר ראשון בשביל עצמך. את שואלת מה שונה? זו לא השאלה הנכונה. וזה שמינרלי מקבלת בחירת העורך רשומה אחר רשומה א. מגיע לה ב. את קנאית ואת אפילו לא מנסה להסתיר את זה ג. תעשי הגהה לפני שאת מפרסמת רשומות וגם הודעות אולי זה יהיה שלב ראשון בדרך לקבלת בחירת העורך. וחוץ מזה, במקומך הייתי משתמשת בסימני הפיסוק. זה יכול לעשות רק טוב לך ולרשומות שלך. ולסיום- חבל לכעוס ולקנא זה לא יפה ולא בריא וגם אין סיבה בכלל.

למה רוע לב?

זה טיפים שכדאי לך לאמץ אם את רוצה לזכות בבחירת העורך מתישהו וזה כ"כ מגעיל לעשות מה שעשית. כ"כ מגעיל.

orelie

New member
קיבלתי ועוד איך שקיבלתי

תיכנסי ותיראי כמה בולים יש לי וכאן שום דבר לא מגעיל הסברתי למינרלי מה היו המניעים שלי - ההנהל בלבד שממשיכה לא להגיב אגב רק מי ששולט ב 6 שפות שונות יכול לצחוק על שגיאות כתיב של משיהו אחר....

אז על מה את בוכה

אם יש לך כ"כ הרבה בולים? את לא מבינה מה הגועל? בואי אני אסביר לך לשים את עצמך מול מינרלי ולתקוף ולהאשים ולהגיד "הינה תראו. היא כן ואני לא." זה מגעיל. יכלת לפתוח בקול צעקה בלי לשים את מינרלי על המוקד. ולא צחקתי על שגיאות כתיב. נתתי לך עיצות מה- ♥ כיצד לזכות בבחירת העורך.

orelie

New member
את צודקת - להצביע עליה לא היה נחמד

אבל הייתי חייבת להביא דוגמא מוחשת להנהלה (שעד כה ממשיכה להתחבא בחור העכברים שלו) מצטערת שזה נפל על מינרלי זה פשוט דוגמא טובה

orelie

New member
תשימי לב שהמגיבים הם כולם אנשים

שמכירים אותך או שאת מכירה לא פלא שאף אחד פה לא בא ומצדיק אותי עגבניה כן ענתי לי ברוע לב לרדת לפסים כל כך נמוכים רק בין אדם מרושע יכול לעשות זאת קורא לכולם טעיות כתיב, וכו... וכו.. היא שפטה את הרשומות שלי בהגינות אלא כאחת שמקושרת אלייך לכן היא לא נוטרלית ושפטה אותי ברוע לב

לא דיברתי על שגיאות כתיב חמודה

דיברתי על הגהה בסיסית של ההודעות שלך לפני שאת לוחצת על הכפתור הזה "שלח" זה הכול. זה רק יכול לעזור לך בתור שלב ראשון לקבלת הבוּל. אבל דבורית כבר ענתה לך נכון? כל דבר נוסף את מוזמנת לפנות למנהלים אישית ולא לעשות זאת על גבי הפורום.

orelie

New member
בשושו - מנהלי הפורום לא מגיבים

ועל גבי הפורום הם מנפנפים אז מה עושים ואם היית כן נכנסת לבלוג שלי - היית רואה שיש לי כן רשומות מעניינית

suki da yo

New member
אורלי

א. היות ואין לי יד ורגל בקביעת ההמלצות לא הרגשתי צורך מיוחד להגיב. ב. מנפנפים? את מוכנה להסביר? ג. גם מנהלי הפורום הם אנשים, עם עיסוקים ומחוייבויות. בפורום, שלא כמו בשיחה אמיתית, את לא יכולה לצפות לתגובה מיידית, כי ככה מתנהל פורום.

orelie

New member
פניתי מס' פעמים לדבורית בכל דרכים

במסר, ובלוג שלה ולא על מנת לקבל בול אלא על מנת להזכיר לכם שהיא הבטיחה שינויים ולא די ששינויים לא היו אלה גם שהמצב מחמיר כמו המיקרה שסיפרתי שרשור הזה כשאני אומרת לנפנף אני מתכוונת לתשובות שהיא נותנת שהן מעורפלות ולא מספקות בכלל

suki da yo

New member
הממ

שימי לב לפרטים הקטנים- דבורית אינה מנהלת בפורום. היא העורכת הראשית של תפוז. אני לעומת זאת, מנהלת בפורום ולא עובדת תפוז. בצלאל הוא גם וגם, אבל לא היה כאן היום. ובנוגע ל"מקרה החמור". טוב, אני לא רואה את הבעיה. כן, שתיכן סיפרתן על אהבות עבר. אבל כל אחת כתבה אחרת לחלוטין. העורך בוחר את הרשומה שמצאה חן בעיניו יותר (מה לעשות שגם העורכים הם בני אדם עם טעם אישי..), ואני אישית לא רואה את הטעם שבלהזכיר שם ספציפי של מישהו כי זה כמובן יוצר תחושה לא נעימה. ככה או ככה, כשתפוז הבטיחו שינויים, הם לא התכוונו מהיום למחר. הולכים להיות שינויים מאוד גדולים, ממה שראיתי ושמעתי, אבל זה יקח תקופה. בכל זאת, מדובר בפיתוח לא קטן.

למעלה