אני ממש ממש כועסת

או!! ../images/Emo6.gif

לא נכנסת לכאן הרבה, אבל היום דווקא, כן והשירשור הארוך הזה תפס את תשומת ליבי. פה, בתגובה הזו בדיוק, זו שאני משורשרת אליה, כתוב מה בדיוק העניין: מה שהתחיל בניסוחים שונים של אותה התימה ("אם אתם לא מאמינים לי שאני כותבת טוב אז תכנסו בעצמכם ותקראו"), בא לידי ביטוי ב"והצעקה הזו גם נתנה לי כניסות טובות". סבבה. כל אחד ודרכו. אני מוצאת את המאמצים האלה דווקא משעשעים..

goldy

New member
רגע; היא משחקת עים אדמינים?!

מבחינתי זה כמו לשחק באש.

זה ממכר

New member
חחח מעט מצחיק וקשה להגיב

אבל אני יודע מעורכים קודמים (את זאת אני לא ממש מכיר) שיש להם בלוגים שהם אהבו ויש אצלם במעודפים, בגלל הרמה איכות של הכתיבה ומסיבות שלהם שהם אהבו להיכנס, אז יוצא להם להיכנס יותר. מה שגם אם תפרסמי פה ב"כדאי לקרוא בבלוג" בדרכים שונות הסיכויים שתכנסי לבחירת העורך יהיו גבוהים יותר. מניסיון, לא הייתי מפרסם את הבלוגים בכלל, אחרי שגיליתי את זה פירסמתי בערך כ15 בלוגים, מתוכם 7 נכנסו לבחירת העורך בין אם זה בדף הבלוגיה או בדף של תפוז הראשי ועוד טיפ קטן ממני כפי שאת רואה בערך כל יום 35 איש מפרסמים את הרשומה שלהם ביום, אז תעשי אתז ה אחרת כי זה מעייף ממש לעורך לקרוא 35 רשומות ביום לפחות על מומלצים ויש גם הודעות בפורומים אני מה שאני עושה זה מביא חתיכה קטנה מהרשומה שלי, מעתיק חלק מהרשומה לפה, משהו שיגרום להם לפתוח את העיניים ולהיכנס ליי לרשומה לקרוא אותה הצליח לי בפעם הקודמת שעשיתי את זה מאז שחזרתי הביתה (אומנם בדף הבלוגיה אבל בכל מקרה) ובקשר לעורכת היום, איך נגיד.. ממממ... יש לה שיקולים, אני לא מוצא את המילה המתאימה חחחח אולי בהמשך

זה ממכר

New member
אגב מצאתי את הסיבה למה את לא שם

אני בדיוק קורא את הבלוגים ואת התגובות לראות מי היא באמת, ונתקלתי בזה מדי פעם אני נתקלת באיזושהי רשומה נחמדה, כתובה היטב, שהייתי רוצה לקדם, אבל יש לה רק בעיה אחת: היא לא קריאה במובן הגרפי. מה זה אומר? שעל הטקסט צונחים עלעלים, נצנצים, תווים או כל אלמנט גרפי אחר המקשה על הקריאה. עוד דרך לחבל בקריאה היא צבע האותיות ביחס לרקע. צריך להיות קונטרסט גדול מאוד בין השניים. ודבר אחרון בנושא: צבע הרקע. ככל שהרקע כהה יותר, קשה יותר לקרוא את הכתוב. http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1158272 לצערי מסכים איתה והבלוג שלך גם עם נצנצים

orelie

New member
תאמין לי שבדקתי את הנושא הזה

הנצנצים אצלי מאוד עדינים לא מפריעים לקריאה אני מקפידה על רווחים בין השורות ואותיות גדולות הפוסט המודבר היה כתוב צפוף ובאותיות קטנות לכן זו לא הסיבה הסיבה היא התגובה של דבורית מקודם על זה שהעורך לא קורא את כל הבלוגים שמתפרסמים אז אני מתרגמת את זה שהוא פשוט קורא באופן קבוע את הפוסט של אותם בלוגרים האחרים מאוד מודים לו ואוהבים אותו.....

הודעות כאלה

מבאסות אותי כל פעם מחדש. אני באמת רוצה להאמין שאנשים כותבים כאן כי הם אוהבים לכתוב, ולא כי הם רוצים פרסום. אני, אישית, אוהבת דווקא את הבלוגים הפחות מוכרים, אלה עם האווריה האינטימית. אני חושבת שלכתוב מתוך שאיפה לקבל את בחירת העורך זו לא כתיבה מהמקום הנכון... וחבל. [וגם, אגב, רואים את זה בצורת הכתיבה].

orelie

New member
לא מחפשת רק פרסום

ואכן הבלוג שלי מאוד אינטימי 2-3 מנויים 3-5 תגובות בקושי ואחוז כניסה קצר כמו הקרחת של נינט אבל כל מי שכותב כותב על מנת שיקראו אותו. והשאיפה היא לכמה שיותר קוראים קידום בדף הראשי מאפשר זאת

למעלה