אני ממש ממש כועסת

orelie

New member
אז אם זה יקח הרבה זמן

אפשר לתקן את הטעיות של תפוז בנתיים בנוסף - כמו שאת מסבירה לא כולם יודעים את החלוקה שלכם בתפידים בתפוז ועוד דבר לא השתמשתי בשמות הייתי חייבת לציין דוגמא בזה שהפנתי לרשומה ספציפית לא הייתה ברירה על מנת להמחיש את הסוגיה היא הייתה בסך הכל דוגמא למתרחש והוכחה שאין עשן בלי אש כשבלוגרים מתלוננים על העדפות

אכדית

New member
את לא יכולה להחליט בשביל ה"עורך"

מה לבחור ומה לא. זה כמו שאני אוהבת סרט שהביקורות שלו הן על הפנים. אני יכולה לצעוק עד מחר שלמבקרים יש טעם רע או שהם משוחדים או שמשלמים להם WHATEVER! יש מי שקובע וככה זה. קרדיט לא לוקחים, קרדיט מקבלים

orelie

New member
נכון אבל כשההנהלה מצדיקה קידום בגלל

נושא אקטואלי היא לא יכול לפסול את אותו נושא יום אחד קודם

דנטל

New member
מה הקשר לנושא? (לא שהבנתי מה אקטואלי בזה)

פוסט צריך להיות כתוב טוב וגם לענין. זה לא אומר שכל הפוסטים שלא קודמו כתובים רע ולא מענינים, אבל יש עוד מליון סיבות לבחור פוסט מסוים על פניו של אחר, וזה עוד לפני שבכלל יצאנו אוטומית מנקודת הנחה שהעורכים קוראים הכל... כי הם לא!

orelie

New member
נכון העורך לא קורא הכל כי הוא

אוטומטית קורא את הפוסטים של אותם בלוגרים להזכיר לך שוב את התארכים שאותה אחת קיבלה בולים בבקשה: 2.01.08 07.01.08 10.01.08 15.01.08 כמעט כל 3 ימים מעניין איפה ההבטחות שלכם אם השינוי במערכת יהיה בעוד הרבה זמן אז לפחות תיישמו את הבול כל 15 יום בלבד ותתנו צ'נס לאחרים כי כרגע העורך נדבק מאוד לשם ספציפי

חמודה שלי. מצטערת על הטון הבוטה

יכול להיות שמינרלי קיבלה בול כל 3 ימים אבל אין לזה קשר אלייך. תפנימי. אם היית מספיק טובה היית מתקדמת ומתבלטת בזכות עצמך. ולא בגללה לא מקדמים אותך אז הסירי דאגה מליבך ושמרי את הקנאה עמוק בפנים כי זה לא יפה להבליט אותה.

orelie

New member
מה את דואגת לי

אני לא מתביישת וגם לא מקנאה את שוב אומרת שהכתיבה שלי לא מספיק טובה\אבל אני מספק אם בכלל בדקת מה את הסנגורית של מינרלי? דבורית הודיעה שיהיה בול כל 15 יום אני מראה לה שהיא כובדת על הבלוגרים

orelie

New member
אז למה בכלל דחפת את האף שלך ממהתחלה

אם לא הבנת כלום עד עכשיו

לא הבנתי מה הבעיה עם זה?

למה זה אמור לאיים עלייך כל כך? לא יכולה להבין את זה בכלל, ואני לא כותבת את זה כי הזכרת את השם שלי. התמיהה שלי הייתה באה גם אם היית כותבת על מישהו אחר.

orelie

New member
לא ניסיתי לפגוע בך

נכון שהעובדה שציינתי את כתובת הבלוג שלך - זה היה כמו לציין את שמך, אבל השתדלתי שלו לציין אותך כהאשמה אלה כדוגמא למשהו שמנהלי האתר הודיעו שלא יעשו הם דיברו על לתת קידום פעם בשבועיים בלבד והראתי להם שלא כך העניין אני שוב מציינת שאת כותבת יפה והפוסטים שלך מעניינים אבל כשהעורך "נדבק" רק לרשומות שלך הוא לא משאיר סיכויים לבלוגרים האחרים וזה מה שלא פאר.... שבת שלום

שלום orelie

למעט הנושא, אני לא רואה שום קשר בין הרשומה שלך לזו השנייה. נושא הרשומה לא הופך שני טקסטים לזהים. באשר לשינוי - הוא עוד יגיע. תצטרכי לחכות. מקווה שתקבלי בהבנה את הדברים.

orelie

New member
3 שעות על מנת להגיב ולתת לנו למשוך אחת לשניה

את הקוקיות לא יפה בכלל את יודעת טוב מאוד על מה אני מדברת על הבטחות שחוזרות כל פעם ולא מגיעות את גם לא מגיבה על הצפיפות של הבולים לחולקו פה לצורך העניין הבטחות הבטחות הבטחות זה לא רציני לפעמים אתם שוכחים בתפוז שאם לא היו אנשים שכותבים לא היו נכנסים לאתר שלכם לא יפה לזלזל

goldy

New member
הרשי לי לחסוך לך כעסים

היא לא שואלת אותך וזה מה זה בעדינות: 1) תפוז הוא אתר התוכן המוביל בישראל כי נכון להיום אין משהו טוב ממנו. 2) מאז ומתמיד הדבר היחיד שעיניין את ההנהלה זה שעכשיו הם מרוויחים עוד כסף ממכירת שיטחי פירסום בעמוד הראשי. ללא קשר לעשרות אלפי התלונות בעבר. 3) הפסיקי לגור בתפוז: מיצאי אתר מיתמחה וכיתבי בפורומים שלו. כן אני כותב מניסיון אישי

orelie

New member
את נשמעת ממורמרת

תאמיני לי שאני יודעת מה האינטרס של תפוז והצעקה הזו גם נתנה לי כניסות טובות

למעלה