חח זה היה ענק! וגאד קריסי היה סקסי פה! הילד יודע לרקוד (: [אדם כמובן גם, לא צריך להגיד את זה בכלל ]
I InbarKiii New member 17/8/09 #105 חח זה היה ענק! וגאד קריסי היה סקסי פה! הילד יודע לרקוד [אדם כמובן גם, לא צריך להגיד את זה בכלל ]
מ מישמיש56 New member 18/8/09 #123 הורס כבר אז הוא נתן להם שיעור ב-איך צריך להזיז את האביזרים הנכונים....גדול....
M mayarel New member 18/8/09 #151 ראיה סלקטיבית.. אני רואה רק קראדם ../images/Emo6.gif במיוחד ב2:16 שאדם מסתובב אליו והם צוחקים. היתה שם קצת התעללות בחסרי ישע אבל אדם כרגיל היה מדהים.
ראיה סלקטיבית.. אני רואה רק קראדם ../images/Emo6.gif במיוחד ב2:16 שאדם מסתובב אליו והם צוחקים. היתה שם קצת התעללות בחסרי ישע אבל אדם כרגיל היה מדהים.
I InbarKiii New member 18/8/09 #159 ולא לשכוח את ההתחלה [שראיתי 3958958 פעם] שקריסי עוזר לאדם להתיישב שם או משהו. חח עשו GIF של זה ובהיתי בו שעה לפחות
ולא לשכוח את ההתחלה [שראיתי 3958958 פעם] שקריסי עוזר לאדם להתיישב שם או משהו. חח עשו GIF של זה ובהיתי בו שעה לפחות
B baril New member 19/8/09 #186 ../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיך אני מתה על זה../images/Emo6.gif איזה חמוד קריס שם חחחחחחחחחח אדם מהממי3333>
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאיך אני מתה על זה../images/Emo6.gif איזה חמוד קריס שם חחחחחחחחחח אדם מהממי3333>
N nini18 New member 17/8/09 #42 ../images/Emo124.gifרוקסן וכולם, אם אתם מסכימים, אפשר שזה יהיה הטאגליינס הראשון שלנו בפורום
H heart1soul New member 17/8/09 #43 וואו שרשור מדהים!! כל הכבוד!!!! זה חייב חייב חייב להיות בטאגליינס
X Xx Whatsername xX New member 17/8/09 #104 ../images/Emo23.gifRock With You../images/Emo23.gif הוא שר את זה לפני שהוא שר את Bohemian Rhapsody ! פעם ראשונה שאני רואה את זה
../images/Emo23.gifRock With You../images/Emo23.gif הוא שר את זה לפני שהוא שר את Bohemian Rhapsody ! פעם ראשונה שאני רואה את זה
X Xx Whatsername xX New member 17/8/09 #106 אוי טיפשה שכמוני שכחתי את הלינק >< http://www.youtube.com/watch?v=kHN51MtHDTI אף פעם לא הבנתי למה היא מנענעת את הראש ב-BR, זה כ"כ לא התאים ועכשיו אני מבינה שזה היה בכלל ב-Rock With You
אוי טיפשה שכמוני שכחתי את הלינק >< http://www.youtube.com/watch?v=kHN51MtHDTI אף פעם לא הבנתי למה היא מנענעת את הראש ב-BR, זה כ"כ לא התאים ועכשיו אני מבינה שזה היה בכלל ב-Rock With You
M MIDNIGHT SKY New member 17/8/09 #107 את רואה את זה בפעם הראשונה? ראיתי את זה מיליון פעמים ! אני כ"כ אוהבת את השיר הזה !
I InbarKiii New member 17/8/09 #108 גם אני אוהבת ואם כבר שירים של מייקל.. ממש קשה לי לראות את בלאק אור וויט ולשמוע אותם מדברים על מייקל וכמה שהוא יאהב את זה וכאלה
גם אני אוהבת ואם כבר שירים של מייקל.. ממש קשה לי לראות את בלאק אור וויט ולשמוע אותם מדברים על מייקל וכמה שהוא יאהב את זה וכאלה
X Xx Whatsername xX New member 17/8/09 #109 באמת ? ../images/Emo2.gif וואו אני מרגישה כ"כ לא בעניינים איך יכול להיות שפספסתי את זה ? תמיד ראיתי את הגרסא שיש בה רק את BR
באמת ? ../images/Emo2.gif וואו אני מרגישה כ"כ לא בעניינים איך יכול להיות שפספסתי את זה ? תמיד ראיתי את הגרסא שיש בה רק את BR