אדם למברט - אמריקן איידול

mayarel

New member
פעם ראשונה שאני רואה את זה

לא הורדתי את הפרקים האלה כי לא היה לי את הכוח הנפשי לשרוד שעות של אודישנים בשביל כמה שניות.. עם כל המועמדים והערות של השופטים.. אדם מקסימון. איזה יופי שזה כבר מאחוריו.

gwini1

New member
מה?

זה הביצוע ששינה את דעתו של סיימון לגבי אדם. עד אז הוא לא הבין על מה שאר השופטים מתלהבים ממנו אבל אחרי הביצוע הזה סיימון הפך ל- Adam's fan!

t r e c o o l

New member
לא ממש, רק אחרי tomt הוא ניהיה מעריץ

ואחריmw זה היה סופי.
הוא עדיין ירד עליו בrof ובסטיספקשן

gwini1

New member
תראי מה אדם אמר בריאיון איתו-

הוא סיפר על האודישנים בשבוע הוליווד: We did our second round of a cappella group choreography and we sang “Some Kind of Wonderful” by Grand Funk Railroad and I got to really wail and go high and go crazy and they loved it. So I knew I could go nuts and they’re going to like that. Simon said, “You can sing. I didn’t know what the big deal was before. OK, you’ve got pipes.” אז לדעתי סיימון די גילה אותו בשלב הזה...

הפעם הראשונה שראיתי את אדם ../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo47.gif

מ-2 השניות האלה ששומעים אותו, ישר הוא גרם לי להתעניין. הלכתי לאתר של AI ומצאתי את השם שלו, ואז התחלתי לשמוע כל מיני הופעות שלו ביוטיוב, ואת ה-Demo Reel שסופית גרם לי להתאהב בו
זאת הייתה אהבה ממבט ראשון

ר ו ח ל י

New member
אגב שבוע הוליווד,

חבל שלא שידרו את ההופעה שלו מהיום הראשון שהוא שר WHATS GOING ON. יש את זה http://www.youtube.com/watch?v=39WZld3nAXw שזה כולה 3 שניות (בטוח שפוקס היו נותנים לנו יותר מזה
) אבל זה נשמע מהמם. הוא גם שר את זה באפריייט קאברט ושם נורא אהבתי אז היה מעניין לשמוע איך הוא שר את זה באודישן של הוליווד.

gwini1

New member
אני לא מבינה למה פוקס לא משחררים את זה

אני ממש רוצה לראות איך הוא ביצע את השיר בשבוע הוליוד ואיך השופטים הגיבו לו...

ר ו ח ל י

New member
הכל בקטע הזה היה מושלם.

הקטע שהוא משחק אותה מתוח ולא בטוח מה קורה אבל בפנים הוא יודע שהוא עבר בלי בעיות בכלל ואז הצחוק המתוק והיפה הזה שלו שתמיד ממיס.

InbarKiii

New member
אני כלכך מתה על הקטע הזה../images/Emo99.gif

חוץ מזה שהוא נראה מדהיםםםםם אני מתה על זה שהוא אמר לסיימון " it isnt?" וכאילו לא האמין לו חח זה היה כלכך חמודדד

חחחחחחח קריס XD

כ"כ לא מתאים לו לרקוד ככה
כולם שם נורא חמודים ומתאמצים, אבל האמת היא שאדם רוקד שם הכי יפה, ללא ספק.

למעלה