אדם למברט - אמריקן איידול

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

היו לי דמעות בעיניים כשהוא שר את השיר הזה. והוא נשמע ונראה מדהים שם.

gwini1

New member
טוויסט מ-ד-ה-י-ם לשיר הקיצ'י

ולראיה סיפור אמיתי: נסעתי עם חברה טובה באוטו (אותה חברה לא מכירה את אדם מאחר והיא כמעט לא רואה טלוויזיה) וברקע התנגנו השירים של אדם. כשהשיר הזה הושמע היא ממש התלהבה מהביצוע ומהשינוי שהוא הכניס לשיר

Queenkiller

New member
אף אחד לא נותן קרדיט לעיבוד המבריק

הזה. אמנם זה לא היה בעיקר רעיון של אדם (אלא מייקל אורלנד) אבל הוא לקח את זה למקום שלו ושינה את השיר עד הסוף בצורה מדהימה ומרגשת

Queenkiller

New member
אה ואם אני זוכרת נכון...

אז זו אחת הפעמים הראשונות שראינו את דרייק בקהל.. והוא מחא כפיים בסוף בהתלבות גדולה..

t r e c o o l

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif../images/Emo106.gifהביצוע שהכי אהבתי!

היה מושלם מכל הבחינות!! הירידה במדרגות, העצירה, היריקה,המשך הירידה, השירה המדהימה שלוווו ההופעה המדהימה שלו ובסוף התו הארוך גרם לי להתמוטטות סופית ולהבנה שאני מתתתתה עליו
והסטודיו היה עוד יותר טוב
פשוט

וואו גם אני, הייתי כ"כ בשוק !!!

הייתי בטוחה שאחרי ביצוע כזה יש לו מקום מובטח, בחיים לא הייתי משערת שהוא יגיע לבוטום 3.

mayarel

New member
כי אדם העיז שוב להראות הומו.. כך נראה לי

בכל מקרה ביצוע מדהים מדהים ואחד השירים שיותר אהבתי שלו. אדם לאורך כל התוכנית בחר שירים שהיו דיי מפורסמים וחרשו עליהם הרבה. השיר הזה היה משב רוח רענן מבחינתי למרות שהכרתי את המקור של מיוז אבל זה לא היה יותר מידי -הייתי הכרתי הלאה. הביצוע שלו לדעתי טוב מהמקור וזה ממש קשה כי אני מתה על מיוז.

../images/Emo47.gif אחד הביצועים שאני הכי אוהבת !

גם ווקאלית וגם ויזואלית, מדהים

InbarKiii

New member
מעצבן לראות שכולם כלכך אהבו תביצוע הזה

והוא פאקינג הגיע לבוטום בגללו
זה היה מדהיםםםםםםם מה לעזעזל אמריקה חשבה?!?!!?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifפשוט וואו

הכל בהופעה הזאת היה מושלם, הייתי מהופנטת שומדבר לא היה מזיז אותי מהמסך. הורס ת'בריאות :)

למעלה