לא. לא ראינו מה ביינום באמת שווה.
אלא ראינו את וויל ביינום. כולנו יודעים מה הוא שווה ואתמול זה לא מה שהוא שווה, זה השחקן שהוא. הוא על כל 5-6 משחקים יתן לך משחק שיגרום לך לתפוס ת'ראש ולא להאמין שיש לך כזה שחקן בקבוצה. ואח"כ בכל אחד מהמשחקים הבאים שלו יעשה הכל כדי לגרום לך כבר לשלם על כרטיס הטיסה שלו. אני יכול ללכת אחורה בשבועות ולמצוא לך איך כל פעם, אחת ל5 משחקים רשמת את המשפט הזה בדיוק ואיך בשבועות שלאחר מכן ביינום הושמץ ובצדק על משחקים חלשים ונוראיים שלו. החוסר יציבות, הראש בקיר, העובדה שהוא לא מתבגר , זה מה שמונע מביינום להפוך לשחקן שהקהל יאהב בצורה עיוורת, אותה אהבה שהלפרין זוכה לה העונה. יש לא מעט רגעים במהלך העונה שאני מתפלל שרגב פנאן יכנס. ויש את אתמול..שאני רק רוצה שהמשחק ייגמר כדי לראות עוד כמה מהלכים בלתי רגילים ביינום ייצר. אבל המפתח הוא יציבות. מכבי כמה ונופלת העונה על היציבות של ביינום וקאמינגס. אז כשהם גדולים, קורה מה שקרה אתמול. המציאות הקשה היא שבמשך כל העונה, ראינו את זה ל3 משחקים בלבד. עכשיו יש עוד 2.. אולי אח"כ, אולי עם קצת שואו בליגת ווינר אפשר יהיה להגיד שביינום הוא הדבר האמיתי. כי אם לא, הוא לא יותר מעוד שחקן לרוטציה לעונה הבאה או פשוט לא במכבי.