מדריד תיצבע בצהוב!

שומו

New member
סקורר הוא לא, ובטח שלא מצוין../images/Emo6.gif.

9.9 נק' למשחק זה סקורר
אני לא חושב, בטח לא בקבוצה ששואפת לרמות הגבוהות ביותר של אירופה.

Carmelo Anthony

New member
אל תשכח שהוא מקבל חצי מיליון לעונה

וזה עסקה מצויינת, שחקן מצויין עם אופי מושלם (כמעט) תמורת חצי מיליון לעונה.

הזכרון שלך קצר מידי !

אז תרשה לי להזכיר לך קצת ...אבל בעבר מכבי סבלו קשה מרכזים שלוקחים כדור לסל ועושים נקודות שהמשחק תקוע ,כל הקבוצות הגדולות באירופה יש להן שחקן בדמותו של וויל ביינום ,אז מכבי שמחשיבה את עצמה כאחת הקבוצות הגדולות באירופה צריכה וזקוקה לשחקן כזה ,אני מרוצה מאד מההתקדמות שעה צביקה עם וויל ,ואל תשכח שהוא ילד ומשחק שנתיים באירופה ,ועדיין אין אחד שיכול לשמור עליו ב1על1 שלו !

../images/Emo45.gif

אני באמת שלא מבין את התגובות "במזל הוא הצליח לחדור, במזל הוא קלע משלוש, במזל הוא עשה את זה וזה וזה, למה הוא לא מסר?".. בואו תעשו את אותם מהלכים שהוא עשה בשכונה, תשימו מולכם שחקנים מקצוענים בגובה 2 מטר ונראה אם תצליחו לפגוע אפילו בקרש או בטבעת.. המשחק של ביינום היה הרבה הרבה יותר ממזל.. הוא הראה לנו את היכולות שלו, עשה מהלכים נכונים (הרי הכדורים נכנסו בסוף לא? הוא לא נתקע עם הראש בקיר ואיבד כמו בד"כ) וניצח לנו את המשחק.

Thierry Henry

New member
לא. לא ראינו מה ביינום באמת שווה.

אלא ראינו את וויל ביינום. כולנו יודעים מה הוא שווה ואתמול זה לא מה שהוא שווה, זה השחקן שהוא. הוא על כל 5-6 משחקים יתן לך משחק שיגרום לך לתפוס ת'ראש ולא להאמין שיש לך כזה שחקן בקבוצה. ואח"כ בכל אחד מהמשחקים הבאים שלו יעשה הכל כדי לגרום לך כבר לשלם על כרטיס הטיסה שלו. אני יכול ללכת אחורה בשבועות ולמצוא לך איך כל פעם, אחת ל5 משחקים רשמת את המשפט הזה בדיוק ואיך בשבועות שלאחר מכן ביינום הושמץ ובצדק על משחקים חלשים ונוראיים שלו. החוסר יציבות, הראש בקיר, העובדה שהוא לא מתבגר , זה מה שמונע מביינום להפוך לשחקן שהקהל יאהב בצורה עיוורת, אותה אהבה שהלפרין זוכה לה העונה. יש לא מעט רגעים במהלך העונה שאני מתפלל שרגב פנאן יכנס. ויש את אתמול..שאני רק רוצה שהמשחק ייגמר כדי לראות עוד כמה מהלכים בלתי רגילים ביינום ייצר. אבל המפתח הוא יציבות. מכבי כמה ונופלת העונה על היציבות של ביינום וקאמינגס. אז כשהם גדולים, קורה מה שקרה אתמול. המציאות הקשה היא שבמשך כל העונה, ראינו את זה ל3 משחקים בלבד. עכשיו יש עוד 2.. אולי אח"כ, אולי עם קצת שואו בליגת ווינר אפשר יהיה להגיד שביינום הוא הדבר האמיתי. כי אם לא, הוא לא יותר מעוד שחקן לרוטציה לעונה הבאה או פשוט לא במכבי.

trigotrigo

New member
וכמו שיואב גורן אמר -

ביינום הוא אדם שהכדורסל שלו זה משהו שדומה למכונית שהנוהג בה מאותת שמאלה, פונה ימינה והרכב נכבה באמצע הצומת.

TheWhiteTigris

New member
היה לו דאנק חלומי

ומשחק טוב+ שמסביר בעצם למה אני כ"כ רוצה שיעוף כבר מהקבוצה - משחקים כמו היום אין לו כמעט. רוב המשחקים שלו כוללים איבודים רבים, כניסות עם הראש בקיר לחינם, ומשחק לא-קבוצתי. רכז צריך לשתף את כולם, להיות מצטיין בעיקר באסיסטים וכמה שפחות איבודים, ורק ברגעים קשים שהקבוצה תקועה - אז לנסות בכל הכוח.

trigotrigo

New member
איזה תענוג היה להיות היום בהיכל נוקיה

משחק היורוליג הראשון שהייתי בו בתוך האולם. פשוט משובח. טירוף.

שומו

New member
מדריד, הנה אנחנו באים../images/Emo70.gif

כבר שנים אני יודע שלואיג'י לאמוניקה הוא השופט הכי גרוע באירופה. היום בבוקר קראתי בעיתון שהוא שופט הערב, אמרתי לחבר שלי, ושנינו ניסינו לעכל את הבשורה. לא הפתיע אותי שהוא היה כ"כ מחורבן, אבל כן הופתעתי מההרחקות הרבות שלו... הוא אפילו הרחיק שחקן מגטאפה בדקה ה-5 נגד באיירן
נקודה מעניינת שחבר שלי העלה במהלך המשחק- איך זה יכול להיות שבהיכל נוקיה יש חסויות של מוטורולה
ג'יאנלוקה באסילה בן זונה.
הקהל בהחלט ענה על הציפיות
במיוחד אהבתי כשצעקו על באסילה כשהוא ירד לחדר ההלבשה
...
צבי שרף הוא לא מאמן גדול, לא גאון טקטיקה וגם לא אשף בניהול משחק- אבל בצד הנפשי, אין שני לו. בלדבר עם השחקנים הוא מס' 1. מכבי לא בין 6 הקבוצות הטובות באירופה, אבל הוא לוקח את הקבוצה הזו ומפיק ממנה את המיטב שבוע אחרי שבוע. פשוט להסיר את הכובע.

Carmelo Anthony

New member
מוניקה הוכתר כשופט הראשון שאני מכיר

והיום גיליתי כמה נכון השיר "השופט הוא בן זונה". באסילה יישאר בשבילי
. הקהל היה עלוב!! אני לא מבין על מה אתה מדבר, בהיכל היה שקט עד 5 דקות לסיום. אני שמח שאתה מעריך את צביקה, לא טרחת לעשות זאת עונה שלמה.

היית במשחק?

הקהל היה עלוב? אם התשובה שלך היא כן לשתי השאלות - אתה לא שומע טוב..

Carmelo Anthony

New member
לא, לא הייתי במשחק

אבל ראיתי אותו עם ווליום חזק, ולעומת המשחק הראשון בסדרה, זה היה עלוב.

גם אני חשבתי ככה עד שהלכתי למשחק אחד

בטלוויזיה זה נשמע עלוב, אבל במגרש האנרגיות מטורפות, והאידוד מטורף. פשוט לא שומעים את זה בטלוויזיה.

../images/Emo45.gif

לא יודע איך זה בטלוויזיה, על איזו עצמה שמו את המיקרופון שמכוון על הקהל, האם הוא אותו דבר כמו במשחק הקודם או לא, אבל היה פשוט מטורף אתמול בהיכל.

למעלה