מדריד תיצבע בצהוב!

Thierry Henry

New member
זה ככה בהכל.

גם בלומפילד במשחקים נגד הפועל כפ"ס עם 6 אלף צופים נשמע עלוב. אבל כשאתה מגיע למשחק אחד שכזה, אתה מבין שזה פשוט עניין של המיקרופון שנמצא ליד הקהל והבחירה של ניידת השידור על איזו עוצמה לשים אותו. ביד אליהו לא הייתי העונה במשחק יורוליג, בעונה שעברה הייתי וזאת חוויה שרק דרבי בבלומפילד מצליח לגבור עליה.

Thierry Henry

New member
אתה ממש מתחיל להרגיז אותי.

מילא העובדה שאתה הופך את ביינום למלך העולם אחריי משחק גדול כשאנחנו יודעים בדיוק מה זה ביינום, אבל ככה לבלבל ת'שכל על הקהל? נו באמת תתחיל לשים לב למה שאתה רושם.

Carmelo Anthony

New member
בקושי שמעו את הקהל במשחק הזה

ואגב, למה רפי גינת לא התפרע קצת? גם הוא היה ממש שקט.

Thierry Henry

New member
לא יודע מה איתך,

ברבע הרביעי כל שלשה של בלותנטאל, הקהל נשמע אחריה כאילו מדובר בקאמפ נואו מלא אחריי שער נגד ריאל. וזה מטלוויזיה בלבד.

שומו

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifהוא לא היה ממש שקט, אבל הוא באמת לא

התפרע כמו שהוא יודע... ולמה בסוף סידי קרא את שמות השחקנים ולא רפי

Thierry Henry

New member
אני לא מבין מה אתם רוצים...

לקבוע אם ההיכל שקט או רועש לפי טלוויזיה זה פשוט מגוחך.

שומו

New member
אני ממש לא קבעתי.

ברור לי שהייתה אווירה מטורפת בהיכל, כזאת שלא ראינו כבר הרבה שנים. לא כתבתי אחרת בשום-מקום.

TheWhiteTigris

New member
קודם כל

ערוץ 10 זה טלויזיה. עכשיו שהבהרנו את ההקדמה הזאת, בוא נתקדם: יש להם פרשנים, וכמות מסויימת של ווליום שהם מעוניינים. מה זה אומר? שאם ההיכל ממש גועש, הם ינמיכו את העוצמה שלו, ויתרכזו בשדרנים ובפרשנים. איך עושים את זה? פשוט. בשביל זה הביאו להם מקרופונים. ממש איך זה הולך אני לא יודע, אבל ברור שיש להם יכולת ויסות עוצמות העידוד כך שלא יפריעו יותר מידי לפרשנים. עם זאת, יש פעמים כמו אתמול שגם הקול של השדרנים נשמע חלש - פשוט כי העידוד כ"כ חזק, שגם המקרופונים עדיין קולטים אותו ו"מפריעים" לשדרנים.

זה לא כזה מסובך איך שזה הולך

יש להם מיקרופון שצמוד לשדרן, מיקרופון שצמוד לפרשן, ועוד מיקרופון(ים) במגרש בשביל הכרוז/קהל/שופט.. לא צריך להיות מומחה באודיו בשביל לדעת להנמיך אחד ולהגביר את השני...

הוא בכלל לא עודד יותר משי סידי

בטח סתם כתבו את זה בעיתונים כי רגילים לזה שקונסים אותנו כשגינת הכרוז... לצערי אין שום סיבה שיקנסו אותנו על איך שהוא היה ביום חמישי.

trigotrigo

New member
תראו על מה רוצים לחתוך את מכבי:

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.405.35713.html ברצלונה מגישה תלונות על זה שהאוהדים עושים לה נאחס. על רפי גינת מכבי כבר תקבל קנס, ואם יחליטו ביול"ב שגם האוהדים חצו את סף הדציבלים של לאמוניקה, אז מכבי תשלם עוד כסף..

מכבי ניצחה תמשחק אבל איבדה את קאמינגס ובטיסטה

בגלל שופט דפוק, הרחיק את באזילה וכדי לתת קונטרה הרחיק לנו שלושה! מניאק

יו45

New member
לא מאמין שמכבי ישתקו על זה

מכבי יהפכו את העולם והם ישחקו. ההרחקה של שארפ ובטיסטה היא בכלל שערוריה.

למעלה