עובד וג'ניה המנצחים

ANNArchy

New member
לז'ניה ועובד המקסימים!!

האמנתי בכם מההתחלה, ידעתי שתנצחו!!! אין לכם מושג כמה אני שמחה בשבילכם! מגיע לכם הכי הרבה! עובד, השתלטת על כל הגחמות של ז'ניה ותפסת הכל בידיים ברגעים הקשים ז'ניה, המשימה עם הג'וקים שעשית כל כך מהר ממש הרשימה אותי!! את נותנת כבוד לעם הרוסי שלנו :) עובד, בטח אמרו לך את זה כבר 10000000 פעם אבל אני אגיד שוב, אתה אחד האנשים הכי יפים שיש ואם רק היה אפשר הייתי מתחתנת איתך כאן ועכשיו!! מזל טוב לכם, ותפעלו בכסף בחוכמה!!! אוהבת אתכם! מזל טוב!!!

../images/Emo47.gif עובד וג'ניה המנצחים../images/Emo47.gif

שרשרו ברכות\ איחולים ואת כל השמחה שלכם לפהה
תודו שהגיע להםםםם
מדהימיםםם

ANNArchy

New member
אהובים!

האמנתי בכם מההתחלה, ידעתי שתנצחו!!! אין לכם מושג כמה אני שמחה בשבילכם! מגיע לכם הכי הרבה! עובד, השתלטת על כל הגחמות של ז'ניה ותפסת הכל בידיים ברגעים הקשים ז'ניה, המשימה עם הג'וקים שעשית כל כך מהר ממש הרשימה אותי!! את נותנת כבוד לעם הרוסי שלנו :) עובד, בטח אמרו לך את זה כבר 10000000 פעם אבל אני אגיד שוב, אתה אחד האנשים הכי יפים שיש ואם רק היה אפשר הייתי מתחתנת איתך כאן ועכשיו!! מזל טוב לכם, ותפעלו בכסף בחוכמה!!! אוהבת אתכם! מזל טוב!!!

zima holoda

New member
MAZAL TOV LEJESIA,VEOVAD.

ANI SAMEIAH MEOD.........LJESI...................DEREH A GAV ANI MAKIR OTA OD MI RUSSIA.KEF LA. BAI LE KULAM.........

spland

New member
ז'ניה ועבד

אני ממש מחה שניצחתם ז'יניה ועובד הייתם טובים צפיתי בכל פרק של הסדרה!

danino62

New member
ציצית זה סקסי

ז'ניה, אם יורשה לי לשאול, האם תשמרו על קשר אחרי התוכנית?

ינינה2

New member
ז'ניה ועובדדד מואעהה!!!

ז'ניה ועובדדד מקום ראשון כפרה עלהיםםםםםםםםםםםםםם חולההההההההההה עלכיםםםםםםםםםםםםםםבמיוחד עלייךך ז'ניה!!!!!! я тебя люблю!!!!!!!

gayel

New member
ג'ניה ועובד מזל טוב

לג'ניה ועובד הייתם מקסימים. ג'ניה - את עם טוב הלב שלך ואי הרצון להכשיל אחרים. ואתה עובד - עם החיוך והשיר באנגלית על החוטים במגדלים. מיובל ושרית

akkaogi

New member
ז'ניה את הכי מדהימה בעולם!!!

שיחקת אותה כל המשחק ואין הרבה האנשים ובטח נשים כמוך, אני שמחה שיש עוד אנשים טהורים כמוך בעולם!!! תמשיכי ככה כי את הכי בעולם

למעלה