עובד וג'ניה המנצחים

cheligal18

New member
מתה עליכם ג'ניה ועובד

אתם הגדולים ושמחה שניצחתם אם כל מה שהבנות עשו לכם לקראת הסוף ואישל ואוהד ששמו לכם מוקש בסוף ניצחתם ג'ניה כמה קטנה וחזקה את הדוגמה הנשית כל הכבוד וגם כל הכבוד לך עובד אוהבת אותכם !!! רחלי

נופר 2006

New member
לזניה ועובד

אתם הכי טובים ממש רציתי שתנצחו!!! אם אפשר לשאול.. את ועובד תשמרו על קשר גם אחרי התוכנית והזכייה?

danabk24

New member
ז'ניה ועובד, אתם ג ד ו ל י ם !!!!

כל הכבוד, לכם!!! אתם גדולים מהחיים!!!

ישששששש ז'ניה ועובד ניצחו ישששששששש

ברכות לז'ניה על הזכייה במרוץ ... הייתם מעולים , עובד היה ענק ועשה את רוב העבודה וז'ניה פשטו מקסימה... ברכות מכל הלב

לעובד וז'ניה

הייתם ממש ממש ממש מדהימים. מההתחלה שראיתי אתכם בתוכנית, ידעתי שאתם תזכו!!!! אז... יאללה!!!!! ספרו חוויות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מהמעריץ!

לז'ניה ועובד...

היתם גדולים ז'ניה כל הכבוד על המשימה של הג'וקים... עובד ישראל הלינגר אמר לי שהוא מכיר אותך... הוא הגיס שלי... וכל המשפחה ראת עכשיו ועודדה אותך אז יאללה אל תבזבזו את הכסף כל כך מהר... ושיהיה לכם רק בהצלחה!

amitosh7

New member
איפה היא?

זניה בכלל פה????????????..... אין שום הודעה ממנה!!!

מיכל

עובד וז'ניה כל הכבוד הייתם מקסימים לאורך כל הדרך ועובד אתה פשוט מדהים עם קור רוח ופשוט אין מילים כל הכבוד כן ירבו עוד הרבה כמותך..............

ז'ניה ועובד סחטיין פשוט הגיע לכם..

ז'ניה ועובד אתם פשוט מלכים! כל אחד מכם הוכיח את עצמו. הגיע לכם לזכות כי עשיתם את זה בצורה כל כך ישרה, אמיתית בלי לכלוכים. הרבה הצלחה בהמשך!! אוהבים אותכם מאוד... עם ישראל!

coralpiro

New member
יש!

יואו ישששששששש ז'ניה ועובד ניצחו! מגיע להם!!!!!! יואו איזה כיף!

inb91

New member
ז'ניה ועובד!!!!!!!

ז'ניה ועובד אתם גדולים!!!!!!!!! כל התוכנית התפללתי שתזכו!!! אני צרחתי שראיתי שבאתם ראשונים! אתם גדולים ובאמת מגיע לכם! באמת כל הכבוד! לאביו!!!!!

sivan2255

New member
לז'ניה ועובד הגדולים מכולם

מזל טוב על הפרס מגיע לכם הייתם גדולים... הצוות הכי מדליק שראינו בשתי העונות של סוף הדרך.

Tali 22

New member
מגיע לכם ../images/Emo24.gif

הייתם גדולים, כל הכבוד
כל כך שמחתי שניצחתם!!! תמשיכו ככה ביושר באושר ובעושר!

למעלה