עובד וג'ניה המנצחים

keti0000

New member
ז'ניה ועובד הגדולים!!!

כל הכבוד לכם אני ידעתי שאתם אלה שיקחו את הפרס כל הכבוד לכם ויש כח תצליחו בכל מה שתעשו בחיים ותהיו רק מאושרים ובריאים ממני קטי!!!1

L u n a 1 0

New member
כל הכבוד!

ג-דו-ל-י-ם-! כל הכבוד לכם! אני ממש מעריצה גדולה שלכם! תמשיכו ככה! גלי ....

רוזה

New member
אתם האלופים

בונא שיחקתם אותה איזה תותחים איםן לא הייתם שמים מוקש אז יש מצב שהייו עוברים אותכם שיחקתם אותה

meirav1994

New member
../images/Emo49.gifלעובד ולז'ניה!!

מזל טוב!!!!!!!!!!! כל הכבוד!!! מגיע לכם!!!!!!!!!! טוב ביי ובהצלחה בהמשך!!!

roey87

New member
../images/Emo24.gif כל הכבוד

שמחנו לראות שאתם נצחתם הנצחון היגיע לכם איזה כיף

ז'ניה ועובד אתם מושלמים!!!!

מזל טוב!!!! אתם הייתם זוג סבבה שבססבבה!!!!! תשמרו על קשר גם עכשיו?

נופר 2006

New member
לזניה ועובד

זניה ועובד אתם הכי הכי טובים!!! יא מיליונרים מגיע לכם תהנו! ויש לי שאלה.. אתם תשמרו על קשר?

drjohns

New member
תודה תודה ושוב... תודה!

עקבתי מקרוב אחריכם, זוג נהדר. התרגשתי איתכם, תמכתי בכם, עודדתי אתכם (יעידו השכנים המסכנים...) ושמחתי אתכם מאוד בזכייה. תודה על העונג!

sapir g

New member
עובד וג'ניה אתם גדולים!!!!!

עובדדדדדדדדדדד אתה ענקקקק אין לי מילים אתה אחלה גבר וידעתי שאתה תצא גדול מהחיים!!!! ג'ניה את אלופההה כל הכבוד!!!! רציתי מההתחלה שתנצחו הייתם הוג המועדף עלי ואני שמחה שניצחתםםםם!!!!! מגיע לכםםםם באמת עובדדד אתה ענקק וגדול הרווחתם את זה ביושר

m3734

New member
שרון

ישאל ואוהד הכי שווים מה כולם מתלהבים מעובד וז'ניה

עובד וז'ניה סחטיין, הגיע לכם לזכות

ז'ניה ועובד אתם פשוט מלכים! כל אחד מכם הוכיח את עצמו. הגיע לכם לזכות כי עשיתם את זה בצורה כל כך ישרה, אמיתית בלי לכלוכים. הרבה הצלחה בהמשך!! אוהבים אותכם מאוד... עם ישראל!

מעלFFF

New member
ג'ניה ועובד אתם גדולים האמנתי בכם!!

ג'ניה ועובד, כל הכבוד לכם ושתדעו שמההתחלה אני האמנתי בכם והייתם גדולים ונשארתם כאלו!!! המון המון הצלחה בחיים ושתמשיכו להיות כאלה מתוקים!!! לג'ניה: אני מההתחלה האמנתי בך,את ממש ענקית כל הכבוד לך אני תמיד רציתי שתזכי!!! לעובד: אתה ממש גדול כל הכבוד לך אני האמנתי גם בך מההתחלה וידעתי שלא תאכזב!! ואתה גם נראה טוב למען האמת..... חולה עליכם עדן!!!

אושי15

New member
הזכיה הגדולה!!!!!

ז'ניה ועובד-אני רוצה להגיד לכם שלא נשארו לי צפורנים לקסוס כבר אני הייתי כל כך במטח שאף אחד לא יכול לתאר ישבתי פה בשצרחות ואמרתי לעצמיי איזה ענקיים אתם אתם ממש צוות לעיניין אני ממש אוהבת אותכם!!! כל הכבוד על הניצחון אתם הזוג מס' 1 שהיה אי פעם=====>>>>>>>> א=ת=ם ע=נ=ק=י=ם!!! אני רוצה לאחל לכל אחד זכייה מהנה וכל טוב חולה עליכם ומקווה לראות אותכם שוב בעוד תוכניות ולהינות ממכם שוב!!!!!! אוהבת אותכם כל כך אושרית בן עזרא ירושלים

shimrint

New member
מזל טוב!!!

קודם כל, המון מזל טוב, זה מגיע לכם!!! שיחקתם אותה כמו שצריך ואני שמחה שזכיתם במיליון. דבר שני, עובד, אתה בחור מקסים לדעתי ואני רוצה להכיר לך (אל תחשוב שזה סתם ולא מתאים, תחשוב על זה ברצינות!)מישהי בת 25, דתיה, בחורה מקסימה ואני חושבת שאתם מאוד מתאימים... אם אתה מעוניין אתה מוזמן להתקשר אלי ואני אסדר בניכם פגישה. אבל תחשוב על זה ברצינות, בבקשה! 0548016077 נעמה שיהיה לך המשך שבוע נפלא!

לג'ניה ועובד ה-מ-ק-ס-י-מ-ם!!!!!!!!!

אהבנו מאוד לצפות בכם כולם היו טובים אבל אתם הייתם הכי טובים !!!! וריגשתם אותנו מאוד !!! אתם אנשים טובים והיה אפשר להבחין בזה בכל תוכנית .. אהבנו אתכם מ-א-ו-ד שירן ושי ... ת-מ-י-ד- א-י-ת-כ-ם !!!!!!!!!!! :)

talkk

New member
לשירן ושי...

חחחחחח איזה קטע! גם לי קוראים שירן ויש לי חבר בשם שי :)

L u n a 1 0

New member
לג'ניה ועובד המקסימים!../images/Emo42.gif

כל הכבוד לכם על הזכייה.......אני ידעתי שאתם יכולים!!!!! כל הכבוד לכם! אני תמיד חשבתי שאתם מקסימים וידעתי שתצליחו במרוץ, וכמובן לזכות בפרס הגדול!
אני מקווה שתמשיכו להיות ככה, אהבתי אתכם מאוד, והלאווי שיכולתי להכיר אתכם..... בכל הסיבובים של הגמר הגעתם ראשונים וזה היה ממש מדהים!

nitzanlil

New member
סיבוב הגמר הגדול

מזל טוב לז'ניה ולעובד !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היה מגיע לכם לזכות במיליון שקלים ז'ניה שאלה קטנ הלמה את כל הזמן בכית במרוץ ולא סמכת על עובד עובד אתה תותח איך שהצלחת לעבור את המשימה של עזריאלי

למעלה