עובד וג'ניה המנצחים

נ ר ו ש

New member
אז מה?

אז הם לא מקבלים כסף, נו אז
הם נהיים מפורסמים ואז מוותרים להם בדוחות חנייה

yasmin960

New member
לאאעעע

מאמי שלי ג'ניה לא עשתה כלום רק מילמלה לה שם מילים ועובד עשה את כל העבודה ל-ב-ד!!! לעומת אוהד וישאל ששיתפו פעולה ויצאו גדולים אבל יאללה מה אנחנו מתווכחים גם ככה הכסף לא מגיע אלינו... חחח.

Rachel1987

New member
מישהו יודע ..

אם יש לג'ניה כתובת שאפשר לשלוח לשם מכתבים בשבילה?

ג'ניה!!!! עובד!!!! משהו מסוף הדרך

אם ג'ניה או עובד או משהו שהשתתף בסוף הדרף פה אז שיכתוב לי !!!! בבקשה!!!

ה ו ד י ש

New member
עובד וז'ניה היפים, הטובים והאמיצים!

מה אני כבר יכולה לומר שכבר לא נאמר? הכל כבר נאמר ואני בטח לא אחדש הרבה אבל גם אני חייבת להצטרף לברכות והאיחולים לעובד וז'ניה-הזוג המוצלח ביותר שהיה אי פעם ב"סוף הדרך". אני הייתי איתם מתחילת הדרך ועד סופה, והסוף הוא סוף טוב כמו באגדות הטובים מנצחים! לעובד וז'ניה אם אתם רואים את ההודעה הזאת עכשיו אני רוצה שתדעו שהשיתוף פעולה שלכם נתן לי השראה זה כל כך יפה ששני אנשים מעולמות שונים מצליחים להתגבר על מכשולים יחד. הטוב לב והאומץ של ז'ניה והפירגון והדבקות במטרה של עובד הביא את הזוג לניצחון מושלם! שיהיה להם בהצלחה בהמשך הדרך! אני אוהבת אותם! הם מקסימים!
אה והנאום של עובד בסוף ממש ריגש אותי!

ישששששששששששששששש../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

ז'ניה ועובד כאלה חמודים ביחד
אני-
בשבילם שהם ניצחו ב'סוף הדרך
' אני
את ז'ניה ועובד המושלמים שלי

רן000

New member
ג'ניה ועובד לנצח שתי נשיקות במצח!|מ

ג'ניה ועובד- כל הזמן הייתי אתכם
תשתמשו במה שנשאר לכם (250.000 ש"ח
) רק לטובה! עובד- אתה הפגנת ספרטאיות בכל המרוץ,
ג'ניה- את הפגנת ספורטאיות מתי שהיה צריך..... הכי אהבתי: 1. שעובד ניקה את הפה מהעוגה בזמן שג'ניה צרחה מפחד עם התולעים
(גמר, סבב שני) 2. שעובד שר שירים בזמן שעשה את משימת הקומבינה בעזריאלי ולאומת זאת- ג'ניה צרחה, אף-על-פי שעמדה בצורה בטוחה, כשעובד עשה את המשימה המפחידה...
(גמר, סבב שלישי) כל הכבוד!
המשיכו כך!

hirsha

New member
עובד

היי, אני עד עכשיו מתלבטת אם לרשום לך, אבל כל הזמן משהו אומר לי שאני אעז ואעשה את זה. אז... אם בא לך אתה מוזמןלכתוב לאי מייל שלי, אני אשמח. [email protected] . מקווה שאני לא עושה טעות ומפדחת את עצמי.

ג'ניה אני מעריצה את

הפתיחות שלך ועובד אתה פשוט גבר ואשמח להכיר אותך! כל הכבוד, אתם פשוט גדולים!!! כל הכבוד על היושר והאומץ! אתם גדולים, אתם גדולים, אתם גדולים!

למעלה