עובד וג'ניה המנצחים

כןןןן איזה כיף! חשבתי שהם לא התחבקו

אבל הם גם התנשקו בלחי וגם התחבקו וגם ז'ניה ניקתה אותו עם מטפחת אחרי האקסטרים

היא כן היא מתגיירת!!!!!!!!!

מה נראה לך?? היא אמרה בתחילת התוכנית בפרק הראשון שהיא עוברת תהליך גיור ואפילו הראו אותה לומדת!!

ראיתם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

הם נתנו נשיקה בלחי והתחבקו בסוף.ולמרות שעובד שומר נגיעה
איזה זוג מדהים. שיתחתנו....

כל הכבוד../images/Emo24.gif

עובד וג'ניה כל הכבוד לכם הגיע לכם לנצח...בפרק האחרון (וכמובן לאורך כל הסידרה) עשיתם עבודה מצוינת...

רבקה 21

New member
../images/Emo24.gifנשיקות לגניה ועובד

בהצלחה לכם בהמשך הדרך ואתם הכי מתאימים בתור זוג...=] נשיקות ={}

Magnus111

New member
מזל טוב!!!!!!

אנו מברכים את ז'ניה ועובד ממשפחת בניקוב-טרטיאק!!!!!!

מזל טוב להםםםםםםםם../images/Emo24.gif

כל כך הגיע להםםםםםםםם איך שמחתי שהם ניצחוווווווווווווו.. חחחחחחחחחחחח יאו איזה כיף שהיה חיבוק ונשיקה בסוף
הם היו מדהימים...באמת...

ma55ya

New member
עובד - גבר גבר

כל הגברים צריכים ללמוד ממך עובד! בדיוק כמו שגבר צריך להיות חזק, לוקח את העיניינים בידיים שצריך ועם זאת גם תומך מפרגן ומעודד כל הזמן ! אני בטוחה שאין מישהי אחת שלא התאהבה בך בעונה הזאת! שיהיה בהצלחה

../images/Emo45.gif

מסכימה איתך שעובד מושלם... 1.הוא חתיך סוף 2.הוא פשוט ידע לעשות הכל בתוכנית..-מגיע לו לזכות...

Magnus111

New member
ואני גם מחכים שהם היו הכי ישרים!

ואני גם מסכים שהם היו הכי ישרים והוגנים, והרוויחו את הניצחון ביושר!!!

איזה באסה!!../images/Emo4.gif

רציתי שאוהד וישאל ינצחו היה מגיע להם עובד וז'ניה בכלל לא היו צריכים להגיע לגלגל הצלה. אבל לא נורא באמת כל הכבוד להם

sr16

New member
מזל טוב לז'ניה ועובד..ושאלה חשובה

קודם כול רציתי להגיד שאני ממש שמחה שהם ניצחו ולקחו את המיליון...עובדהוא ממש חמוד וחתיך ותותח ....הוא כזה הכי טוב שם. מגיע להם!
. ועוד שאלה או שתיים: 1.לעובד יש חברה?,הוא נשוי? משהו? 2.לז'נייה יש בת? ,היא נשואה?. 3.ואיפה אפשר לראות את כול הפרק האחרון.....או רק את קטע הסיום מהקטע שהם יורדים במדרגות ועד שהסוף?. תודה אנשים ועוד דבר מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss7

New member
יש לי תשובה בשבילך ../images/Emo13.gif

באתר של סוף הדרך אתה תוכל למצוא את הקטע הזה אתה צריך ללחוץ משהו כמו "הרגעים הגדולים" אם אני לא טועה הנה הקישור www.sof.bezeq.co.il גמני לא ראיתי פרק אחרון ואני ממש רוצה לראות את כולו!! דווקא פרק אחרון לא יכולתי לראות!! תהנה!!!

למעלה