עובד וג'ניה המנצחים

ב ר א ץ

New member
הם פשוט גדולים

איך בכל יום הם הגיעו ראשונים. ז'ניה התעלתה על עצמה בקטע עם החרקים. כל הכבוד להם. הגיע להם לזכות. המון המון מזל טוב.

חי צדיק

New member
זניה עובד

מה נשמע? התים גדולים היה מגיע לכם התים פזזים תותחים לדעתי מגיע לך את ה500 אלף שקל ך ולזניה

MoRRy

New member
יש לך שגיאות נוראיות!!!

אני לפעמים טועה פה ושם כי אני רושמת מהר מאוד אבל אני לפחות מתקנת!

MoRRy

New member
חוץ מזה שאני לא יודעת מה נסגר איתך

אתה אומר שאוהד וישאל היו fightרים וכל הכבוד להם אבל מצד שני אתה אומר שעובד וז'ניה היו צריכים לזכות זה קצת סותר לא? לא נשמע לי..

MoRRy

New member
טוב..

אולי הם היו פייתרים וכל הכבוד להם אבל רצית שהזוג השני שכבר אין לי כוח לרשום את השם שלהם יזכה...

miss7

New member
לג'ניההה ועובדדדדדד הייתם אחלה!!!!

יו אני לא מאמינה אתם ניצחתםםםםם!!!!!!!! מזל טוב! הגיע לכם הייתי בעדכם מהתחלה!! כל הכבוד לשניכם! ג'ניה את הכי חמודה שבעולם את ממש בן אדם הוגן וטהור, עובד- אתה גיבור עד כמה צריך להיות כזה אמיץ כדי לעבור ממגדל למגדל של העזריאלי??? כל הכבודדדדדדד אתם מס' 1 לנצח אוהבת אותכם

חי צדיק

New member
זניה ועובד

אני רצתי שאתים תזכו וזכתים היתים מדעימים ואני רוצה להגיד משהוא בלי לעליב היה מגיע לאובד את המליון שקל

roey87

New member
../images/Emo14.gifהמלאכים תמיד מנצחים../images/Emo41.gif

זיניה ועובד כל הכבוד ניצכתם את הבנים החלשי ח אני רציתי שתזכו זניה : יפה מצדך לא היה לשים מוקש כל הכבוד! עובד: יפה מאוד שלא שאלת את זנניה אם לשים מוקש או לא. ממני לידר אדרעי

yasmin960

New member
אחלה פרק היה הסוף

בגדול כולם היו אחלה; ז'ניה ועובד מזל טוב על הזכייה מגיע לכם אבל בכל מקרה רציתי שאוהד וישאל יזכו הם היו תותחים מההתחלה בלי לדבר יותר מידי...

MoRRy

New member
רציתי להגיש משהו......!!

ז'ניה ועובד הגיעו לגמר כי הם עבדו טוב ועשו עבודה קשה אבל מצד שני הם הגיעו לגמר במקרה בגלל שדנה ולירון הזוג שהגיע שני השתמש בפלאפון והפר את חוקי המשחק ככה שפה היה להם מזל אבל לעומתם אוהד וישאל תמיד תמיד הגיעו ראשונים חוץ מפעם אחת שהם הגיעו שניים אבל הם היו הכי תותחים מכולם! ככה שבשבילי אתם הראשונים אין על מה להתווכח בכלל ועוד משהו חח בתכנית הזאת (סוף הדרך) עובדים על האנשים שהפרס הגדול הוא מיליון שקל כשחלק מהמשחק זה המכרז שמבזבז להם חלק מהכסף אז נשאר להם סכום יותר קטן ממה שמבטיחים זה סתם עבודה בעינייםםםם!

ס א פ י ר

New member
פחחחח

ממי שלי בינתיים מי שכל סבב הגמר הגיע ראשון בלי התעכבויות ובעיות בדרכים אלו ז'ניה ועובד נכון גם ישאל ואוהד היו טובים אבל מי שהיה צריך לנצח ניצח נ ק ו ד ה אז לא לנסות למצא תירוצים להפסד שלהם

MoRRy

New member
מה הקשר?

מה הקשר שאני צריכה למצוא תירוצים הם צריכים אם כבר למצוא תירוצים לא אני שיחקתי שם ונכון ז'ניה ועובד הגיעו לגמר אבל אם את לא יודעת לקרוא אז תגידי!!!!!!!!!!!!!!אני רשמתי שהם הגיעו במקרה בגלל תקלה שהייתה ועד אז ישאל ואוהד הגיעו ראשונים פתאום גם ז'ניה ועובד נהיו זוג חזק כנראה הם מחזקים אחד את השני בצורה שונה

EllaDaRkAnGeL

New member
המזל שיחק להם!

ומזלללל שזה באמת הייה ככה הכי הגיע להם לנצח!!! רק מוכיח שאפשר לנצח בלי להסתכסך עם אנשים אחרים ובלי קומבינות שונות

MoRRy

New member
ועוד משהו..............

יש לך שם נורא דבילי אם רושמים אותו עם א' טטטטחחחחחח

נ ר ו ש

New member
ולמה זה קשור../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

תאמרי, ההודעות שלי מסנוורות
אני בדיוק עובדת על זה

למעלה