עוד שרשור חדשים

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אם את חובבת את הז'אנר- "הרואים למרחק" היא טרילוגיה מדהימה, ויש לה גם 2 טרילוגיות המשך נהדרות. "עולם הסוף" - מעולה
ו"בשורות טובות" של גיימן ופראצ'ט- חובה. ארטמיס פאול מאוד מומלץ. והארי פוטר זה התנ"ך שלי, אז... כל אלה בתור התחלה. תהני בפורום

Fairywitch

New member
זאת פנטזיה מסוג אחר, לא משהו רגיל-

אבל זה שנון ומצחיק ופשוט מטורף.

Fairywitch

New member
מסכימה עם הכל../images/Emo45.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אני חנה

האבק

New member
בהחלט סוף מיוחד

זה בכלל לא סוף סטנדרטי או סוף טוב או אפילו סוף סגור... בכלל כל הרעיון של הפגישה פעם בשנה על הספסל בגנים הבוטנים הוא מאד כואב, רומנטי ומקורי. ד"א, אני ישבתי על הספסל הזה בעצמי לפני כשבוע
(מצטער, אני חייב להתלהב...) את מוזמנת לקרוא עוד על הטיול שלי באנגליה ועל הפגישה שלי ושל יעל עם הסופר פיליפ פולמן כאן: www.HDM.co.il/page.php?id=194 תהני וברוכה הבאה!
אל תשכחי לבוא גם למיתופיה!

ברוכה הבאה

אני אישית מאוד לא אהבתי את הסוף, אבל נראה ממבט חטוף בפתיל שלא כולם מסכימים איתי...

אקס93

New member
הסוף לדעתי היה טוב

כאילו הוא היה עצוב אבל הוא היה טוב, פולמן עשה שזה לא יגמר כמו כל ספר רגיל כשהסוף טוב וכולם חיים ובאור ועושר עד עצם היום הזה, לדעתי הוא גם רצה להשאיר פתח לספר המשך,

ברוכה הבאה!

סוף עצוב, אבל משאיר "מקום למחשבות". סוף טוב לא חייב להיגמר טוב, וזה סוף טוב :)

נטעש

New member
ברוכה הבאה!!!

היי, קוראים לי נטע, אני גרה בניו זילנד כרגע אבל עוד מעט אני חוזרת לישראל!! (עוד חודשיים חבר'ה!) מקווה שתהני פה =]

KER13

New member
תודה רבה ../images/Emo9.gif

אני שמחה לקחת עכשיו חלק בקהיל הזו

אקס93

New member
שמחים שאת איתנו בקהיל

שהיא כמובן מילה חדשה שכנראה לא שמעתי עליהה.. חח סתם אודי תקשיב מאוד יכול להיות שאני יכול לבוא למיתופיה אבל אין לי הסעה, ההורים שלי טסים לאיטליה (בלעדיי
) והם לא מרשים לי ליסוע באוטובוס אז אני צריך לחשוב איך אני מגיע. חוץ מזה אין לי ממש בעיה לשכנע אותם השאלה שלי היא אם אתם יכולים להציע רעיונות איך להגיע

טוב... תראה

אולי הם ירשו לך לנסוע, אם לא תלך לבד. תבדוק אם יש מישהו שקרוב אליך, ותקבעו ללכת ביחד.

למעלה