א נ ג ל י ה

• פותח הנושא PATD
  • פורסם בתאריך

Bleed for Me

New member
איזה כיף לך!!!!

אני ממש מקנאה! עשית גאווה ישראלית עם הבמבה וביסלי! חחחחח כל הכאבוד!
שמחה שנהנת!

PATD

New member
חחחח

בכלל קנינו את זה בשביל עצמנו אבל רצינו לתת להם משהו ישראלי והדבר היחיד הישראלי שהיה לנו חוץ מחטיפים היה לחמיות.. בהתחלה רצינו לתת אותם לפטריק מפול אווט בוי

אין לי מה להגיד חוץ מ..../images/Emo223.gif

שאני שונאת אתכם זה כזה שווה
וגם הזמר של קוברה סטארפייש יהודי?! הם חייבים לארגן בארץ הופעה של כל דסידאנס ושפו"ב ופאניק יבואו סוף סוף.

PATD

New member
אני יודעת!!

כתבנו במכתב לפוב לפיט שהוא צריך לארגן decaydance fest בארץ!

../images/Emo45.gif../images/Emo223.gif

למרות שזה באמת לא הכי תלוי בהם וכל הלהקות אומרות שהם רוצות לבוא לפה אבל אנחנו רואים כמה שזה קורה..

PATD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתמונה שלי עם ווילאים!!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

PATD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עדן ואני ברקע DDDDDDDDDDDD:

PATD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

עם הבמבה! איזה גאווה לאומית!

PATD

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תמונה עם סאנשיין אנדרגראונד!! D:

PATD

New member
../images/Emo34.gifתמונות מהאוהל עם פאניק!../images/Emo34.gif

אני עם חצאית משובצת

יאווווווו איזה כיף לך!!!

שמחה לשמוע שנהנית!!! והיית שגרירה למופת חחחחחחחחחחחח וכל תמונה שראיתי אמרתי לעצמי :"הלוואי עלי " הלוואי עלי" חחחחחח

למעלה