א נ ג ל י ה

• פותח הנושא PATD
  • פורסם בתאריך

PATD

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo42.gifלוסטפרופטס../images/Emo42.gif../images/Emo115.gif

עמדנו בערך שעה או אפילו יותר בתור לאוהל של החתימות, ובסוף לא הכניסו אותנו.. אחד מהאנשים שעמד בתור ממש התעצבן והלך לכניסה של האוהל וצעק- פאק יו! חיכיתי פה יותר משעה ובסוף אני לא נכנס! ואז רצתי ישר לכנסיה של האוהל והחזקתי פתק שחברה שלי כתבה, שאנחנו מישראל ושאנחנו ממש רוצים שהם יבואו וזה..ואז המנג'ר שלהם בא אליי ואמר לי את רוצה שכל הלהקה תחתום לך על הדף? הייתי בטוחה שהוא עובד עליי בהתחלה אבל אחרי 2 דק' הוא חזר עם 6 חתימות D: אחרי זה כל הלהקה ירדה למתחם שבין הגדר שעמדנו לידה וחתמה לכולם D: וחיבקתי את איאן פעמים ואמרתי לו שהם צריכים לבוא לישראל וחיבקתי גם את סיוטארט [הבססיט]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

יופי.. נגיד ועד עכשיו רק קינאתי ואמרתי "אוך היא פגשה את זה.. ואת זה.. העיקר לא לוסטפרופטס" ופתאום קלטתי שכתוב לוסטפרופטס לאאאאאאאאא ה.. ה.. הלהקה האהובה עלי!! האאאאאא
אני בוכה בגללך עכשיו
תראי מה עשיתי לי ;; נוו אבל אני הייתי הראשונה כאן בהופעה שלהם XD ואז גם מתן ועוד ילד לפני שבוע ובלידס.. (אז פעמיים) ועכשיו את ראית אותם ואחרכך פגשת אותם
לאאאאאאאאאא

GD ROCKS

New member
רגע.. אז ראית את ברנד ניו?!

חחח כלכך חיכיתי לשיחה שלך שתחזרי ובסוף מסתבר שלא העלת כלום על ברנד ניו. חח כל אופן שמחה שנהנת
ואני פשוט מקנאה בך בטירוף.

CitizenErased

New member
חבל שלא הלכת בסוף לקראנג...

הבנתי מחברות שלי שלשם שינוי גם פאניק היו נחמדים שם השנה. וגם 30STM היו שם. בכל מקרה, שמחה שנהנית.

PATD

New member
וואי אין לך מושג איך רציתי ללכת..

אבל בסוף היו לנו מלא בעיות ובלאגנים ולא הספקנו
אבל תודה בכל אופן על כל המידע

Rose131

New member
אמג אתן כאלה זונות. ../images/Emo7.gif

ראיתן הופעה של דה יוזד?!?!

PATD

New member
לא הספקנו ../images/Emo7.gif

זה היה על החתימות של TAI

Rose131

New member
אבללללללללללללל.

אני לא מאמינה שיכלת לראות את דה יוזד, ולא פאקינג עשית את זה
בא לי לרצוח אותך

PATD

New member
חחחח

אני אבחר לפגוש את TAI במקום לראות הופעה any day... בגללם גם ראיתי את פאניק רק פעם אחת ולא פעמיים! ופאניק זה הלהקה שאני הכייייייייייייייייייייייייייי אוהבת!

למעלה