כבר כמה זמן..שכל החיים בבלאגן

shir828

New member
../images/Emo9.gif את מכירה את בית העמק?

אחותי הייתה שם בגרעין

Liquid Dreams

New member
ובגלל שלא ידעתי שזה כולל גם להקות

אז הנה להקות
אוונסנס
הראסמוס בלאק אייד פיז נייטוויש ווית'ין טמפטיישן סימפל פלאן

I מ י ר ב I

New member
תורי...

שם:מירב גיל:27 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:חדרה תאריך לידה:20.3.79 שיר אהוב מהדיסק של קרן:הכי הכי אהוב-שוכחת אותך... שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:ואת בהופעה כבר היית? הייתי ב 5 זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:מירי מסיקה,אריק ברמן,הראל סקעת... ולסיום...תמונה שלכם: (יאללה נו..בשביל הכיף)-יש באלבומים...

חחח.. אתמול האלבום הזה הוסר...

כי יש יותר מדי אלבומים ויצא שהרבה מוסתרים.. אז את הרוב צמצמנו.. והיו רק שתי תמונות מהפורום... אז מחקנו את התיקייה.. אם כולם היו משתפים פעולה, לא היינו מוחקים... אז עכשיו את מוזמנת לשים פה תמונה שלך...

ady18

Well-known member
עונה

שם:יעל גיל:22 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:עיר תאריך לידה:17.3.84 שיר אהוב מהדיסק של קרן:הכול שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:לשם ואת בהופעה כבר היית?לא זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:שירי ,איה ,עמיר,עברי ,איריס ולסיום...תמונה שלכם: (יאללה נו..בשביל הכיף)

groovachick

New member
עונה../images/Emo27.gif

שם: תמר גיל: 14 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: מושב בשרון.. [אפחד לא מכיר בערך
..] תאריך לידה: 28.5.92
שיר אהוב מהדיסק של קרן: לרוץ לרוץ
שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: לשם, ואת בהופעה כבר היית: כן
באחרונה שהייתה בצוותא..
היה מדהים
זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: אביב גפן, הראל סקעת, מירי מסיקה, איה כורם, אוהד חיטמן.. ולסיום...תמונה שלכם: עזבו אותי באמאש'כם, לא כדאי [הייתי מעלה תתמונה שלי עם קרן, אבל יצאתי מזעזע
, היא לא
]

groovachick

New member
השתכנעתי לשים תמונה..

לא רואים אותי במלואי, רואים מספיק.. חח נכון עדי

raz91

New member
אני ..../images/Emo13.gif

שם:רז גיל:15 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:יבנה תאריך לידה:15/7/91 שיר אהוב מהדיסק של קרן:אמממ "אם אלה החיים" וכמובן כל הדיסק הזה שולטטט שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:אמממ תברח לשם נובמבר ואת בהופעה כבר היית?לא לצערי
זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:אממ שירי מימון מירי מסיקה קלי קלארקסון וכמובן אוונסנס!!!! ולסיום...תמונה שלכם: אממ אין לי כרגע חחח כשיהיה אני אשים

למעלה