כבר כמה זמן..שכל החיים בבלאגן

נסיכת pop

New member
אני../images/Emo198.gif

שם: אמירה גיל: 17 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:נתניה תאריך לידה:10.5.89 שיר אהוב מהדיסק של קרן:"זאת שבמקומי"[אני מאוהבת בשיר הזה בצורה אובססיבית
] שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: "ואת","לשם","תברח" בהופעה כבר היית?עדיין לא:] זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:איה,רוני,עברי,אביב גפן,מואיל,סקעת,נינט[סוף סוף אפשר לקורא לה זמרת!] ולסיום...תמונה שלכם: מממ

עדי XD

New member
עונה :)

שם: עדי [דושה, דידי] גיל: 15 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: ת"א תאריך לידה: 3.11 [הפוך מקרן :O] שיר אהוב מהדיסק של קרן: כווולם שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: נובמבר , לשם, אלייך שר ואת
בהופעה כבר היית? כן
זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: יש המון... ותמונה XD http://img176.imageshack.us/img176/7168/vffffffffffwe2.jpg [מי שראה אותי בטח הבין כבר שאני כל כך לא כמו בתמונות]

Rachel47

New member
עכשיו אני אענה../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo15.gif

(טליהיא..קמתי..עכשיו
כל כך לא יכולתי להחזיק את עצמי אתמול
) שם: רייצ'ל גיל: עוד 3 חודשים 18
עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: רמת גן תאריך לידה: 24.11.88 שיר אהוב מהדיסק של קרן: רכבת, לרוץ לרוץ, זאת שבמקומי שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: 3 השירים שהיא כתבה לסקעת בהופעה כבר היית? חחחח כן
זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: שאקירה, קלי קלארקסון,איה כורם, מירי מסיקה, איתי פרל
ו..זהו נראלי
ולסיום...תמונה שלכם:

Rachel47

New member
ג'וניייייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

וואלה..חח יש לי עצירת ביניים בבודפשט (יש איזה מדריך שרק מחכה שאני אהפוך לחוקית
) ומשך אני אחתוך להוליווד

עדי C

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

|סגידה|

עונהה....../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

שם:סהר גיל:17 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:עיר תאריך לידה:20/8/89 שיר אהוב מהדיסק של קרן: ללא ספק "שיהיה לנו בית" שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:ואת,לשם. בהופעה כבר היית?הייתי... זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:פיי אביב גפן ריקי גל ריטה עברי לידר מוש בן ארי מירי מסיקה איה כורם אפרת גוש בית הבובות אהוב בנאי אוונסנס היהודים נינט הראל סקעת קצת עזבו יש עוד מלא מלאא!

אני../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

שם:ירדן
עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:מושב ליד כפר סבא [
] תאריך לידה:12.5.94 שיר אהוב מהדיסק של קרן:"רכבת באירופה"
שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:"לשם"
בהופעה כבר היית?הייתי בטאוור רקורדס
זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:רוני
, נינט
ודניאל זילברשטיין
ולסיום...תמונה שלכם:

הקיץ הזה מזמן צריך להישטף ..(אני)

(סתם תקעתי ת'שורה בכותרת,אני כ"כ אוהבת את זה ..) שם:שירה .. כהן :| גיל:14 (ויומיים
) עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:רמת גן,השולטת
תאריך לידה:2.9 - ד' אלול שיר אהוב מהדיסק של קרן:אביתר,אא"ה,רכבת באירוווופה,שמעון,על שפת הכנרת(בסנדלים חיחי),טוב די ,אני כבר ממשיכה לכל הדיסק חח גם "עוד יום" טוב,קיצר,הכל . שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:"ואת" ללא ספק . שלשום הלכתי ברחוב בלילה,והייתי כזה לבד
,ואז שמעתי ת'שיר והתחלתי לבכות = \\\\\ הוא כ"כ מרגש אותי .. ואז אני נזכרת שזאת קרן(חושבת על זה כל הזמן
),ובכלל אני מתחילה לבכות,אין על קרן . ואני מתכוונת לזה כ"כ ... בהופעה כבר היית?בשתיים +הטאוור רקורדסס .. היה מדהים היה כביר היה קסום היה מלהום
(כפרעל מרגול
) זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:הוו יש המון , כולל להקות? אם כן אז בכלל . אני חולה על הביטלס,בכלל על מוזיקת פולק,פולק-רוק וכאלה
ולסיום...תמונה שלכם: אין לי שמץ איך מעלים .. או יש לי .. בעצם יש לי שמץ אבל אין כח ככה ש חיחי ביי

גם אצלי החיים בבלאגן.

שם: שירה, במילרע.:) גיל: חמש עשרה. עיר: חיפה. תאריך לידה: ה-29 למאי 1991. שיר אהוב מהדיסק של קרן: 'רכבת באירופה'. שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: 'לשם'. בהופעה כבר היית? עוד לא, לצערי. זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: יהודית רביץ, מירי מסיקה, דנה ברגר, טל גורדון, איה כורם, דפנה והעוגיות. ולסיום...תמונה שלכם: בטח, למה לא
.

עינת3012

New member
זאת תחנה שלא קולטים בת"א

שם: עינת גיל: עוד מעט 20 ------ מפפפפפפפפחיד!!! עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: חולון תאריך לידה: 7.10.86 שיר אהוב מהדיסק של קרן: טוב, תשמעו , זה ממש קשה!!!! כל פעם נראה לי שאני אוהבת איזה שיר אחד יותר מהכל ואז אני שומעת שיר אחר ומתחרטת . אני אוהבת את כל השירים. השירים שאני מאוד מתחברת אליהם הם: "לרוץ לרוץ" , שוכחת אותך" ,אביתר (כמובן) "על שפת הכינרת", "זאת שבמקומי" שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:"לשם" בהופעה כבר היית? ברררררררור. הייתי בהופעה בצוותא ובטאוור זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: מירי מסיקה, אביב גפן, היהודים, איה כורם

למעלה