כבר כמה זמן..שכל החיים בבלאגן

עונה ../images/Emo13.gif

שם:חמוטל גיל:15.5 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: ירושלים תאריך לידה: 12.2.91 שיר אהוב מהדיסק של קרן: שמעון השכן, על שפת הכנרת, אא"ה שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: לשם ונובמבר
בהופעה כבר היית?עוד לא, אני אהיה בהופעה בירושלים זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:איה כורם, אביב גפן, עברי לידר, אלאניס מוריסט ויש עוד כמה ולסיום...תמונה שלכם:
זאת באמת אני הודגש באמצעות מדגישומטיק

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

שם: מיכל גיל: 16.5 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: תאריך לידה: 4.4.90 שיר אהוב מהדיסק של קרן: זאת שבמקומי, יותר מידי שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: לשם, בקרקס הזה, נובמבר, טיול לילי, כל הציפורים, אלייך שר, ואת בהופעה כבר היית?הלט זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: איה כורם, מירי מסיקה, עברי לידר, אביב גפן, שי גבסו ולסיום...תמונה שלכם: (יאללה נו..בשביל הכיף)

"יש אש ואפלה בחלומות שלי,

אני לא שוכחת..." שם: צליל. גיל: 13. עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: שרונה
. תאריך לידה: 18.5 שיר אהוב מהדיסק של קרן: זמנים משוגעים, לרוץ לרוץ, רכבת באירופה ועוד המון, קשה לבחור
. שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: אלייך שר. בהופעה כבר היית? לא
. זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: עברי לידר, רון הופמן, שילה פרבר, מיקה קרני, דודו טסה, דנה ברגר, בטי, איגי וקסמן, גלעד שגב, מירי מסיקה, נינט טייב, איה כורם ואוף.. יש באמת המון
. ולסיום...תמונה שלכם: פה, התמונה המפורסמת שלי
.

noki222

New member
אני!../images/Emo99.gif

שם:נועה איילי גיל:13 וחצי עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:מסד(ישוב קהילתי אי שם בצפון..) תאריך לידה:17.3.1993 שיר אהוב מהדיסק של קרן:רכבת באירופה/בסנדלים(על שפת הכינרת) שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:ואת בהופעה כבר היית?לא..אבל אני אהיה!!!ב-2.9!!! זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:אבריל לאבין,סימפל פלאן,והילארי דאף... תמונה:אני לא מצליחה לעלות אולי עוד מעט..יאללה בייי

polo03

New member
מאחורי יום אחד מתוח, ים אחד מלוח ?!

שם:הדר גיל:26 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:עיר תאריך לידה:12.8.80 שיר אהוב מהדיסק של קרן:זאת שבמקומי ושיהיה לנו בית שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים:כל הציפורים,לשם,ואת בהופעה כבר היית?ביום שישי הופעה מס' 6 זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן:מלאאא - מירי , איה , אביב גפן , קולדפלייי, דפש מוד , פייתלס ולסיום...תמונה שלכם: (יאללה נו..בשביל הכיף

../images/Emo79.gif../images/Emo23.gif

אז לעשות הלילה התפקדות חודשית?! כל הקטע שזה פעם בחודש... אבל קצת מוזר יום אחרי
שם: ישראלה
גיל: 15 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: חרות תאריך לידה: 24.9.91 שיר אהוב מהדיסק של קרן: שיהיה לנו בית
/זאת שבמקומי
/אם אלה החיים
שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: תברח
בהופעה כבר היית? לא
זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: שירי
ויש עוד מלא אבל אין לי כוח לכתוב.... ולסיום...תמונה שלכם: (יאללה נו..בשביל הכיף) NOT
אתם לא רוצים לראות

דיליי../images/Emo47.gif

שם: נעה גיל: 18 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: צפון
תאריך לידה: 21.6 שיר אהוב מהדיסק של קרן: זה כמו לבחור בין אמא לאבא
אבל החלטתי לתת כבוד לאביתר עקב חסרונו בהופעה האחרונה בצוותא
שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: בקרקס הזה, ואת בהופעה כבר היית?
ב23.8 בצוותא, ומחר בצל תמר זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: רונה קינן, שילה פרבר... טוב יש עוד הרבה אין לי כח. ולסיום...תמונה שלכם: יש באלבומים
עם קרן...

יאללה חדשה!

שם:רלי :] גיל:16 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ:קרית אתא תאריך לידה:25.8 שיר אהוב מהדיסק של קרן:אביתר שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: המממממממ לא יודעת, ואת? בהופעה כבר היית? עוד לא זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: מירי מסיקה, anouk, איגי וקסמן, בתי, אלאניס מוריסט.. להקות יש הרבה P:

נובמבר. הוא מאגניב

חח והקטע שזה על סקסופוניסט שלא ידע לרדת לה פשוט גאוני! ואת נחמד.. [הראל סקעת סבבה.. לא מתה עליו.. השיר פשוט טוב] אבל דה בסט נראה לי זה...לשם [מירי שליטע]

MissPop

New member
עונה באיחור...

שם: נילי גיל: 27 עיר/ישוב/כפר/קיבוץ: חולון תאריך לידה: 13.2.79 שיר אהוב מהדיסק של קרן: שיהיה לנו בית שיר אהוב מהשירים שקרן כתבה לאחרים: "תברח" בהופעה כבר היית? כן זמרים/ות אהובים/ות חוץ מקרן: אלביס פרסלי, מאריה קארי,בקסטריט בויז, בון ג'ובי, טייק ד'את, הקורס, גידי גוב, שלמה ארצי, שלום חנוך,ריטה, רמי קליינשטיין, מירי מסיקה, שי גבסו, אוהד חיטמן, שירי מיימון ועוד ועוד ועוד... ולסיום...תמונה שלכם: (יאללה נו..בשביל הכיף) לא שמה

למעלה