במקום הכי ראוי

יפעתי&

New member
טילי יקרה ../images/Emo140.gif

ראיתי את זה בשבוע שעבר כאחת התשובות לענת משהו עם שבוע 15 ותמהתי... ושמחתי... והיום ראיתי את זה בתשוסבה על המפגש והלב לא יכול להכיל את השמחה כל כך מגיע שאין מילים רק טוב וטוב וטוב

דבורי

New member
איזה אושר!! אני כל-כך שמחה לשמוע../images/Emo24.gif

שמעתי על הסיפור שלכם עוד לפני שהגעתי לפורום, וכל-כך הערצתי את יכולתך להמשיך לנהל אותו אחר-כך. כל-כך מגיע לכם! בשעה טובה.

..נעמה

New member
טילי יקרה ../images/Emo49.gif

ואאוו זה כל כך מרגש ומדהים גם יחד. מאחלת לכם אושר ושמחה וכמובן הריון קל ומשעמם כנהוג לאחל במחוזותינו. נשיקות נעמה

אשמח לאחל לך שוב גם כאן - מזל טוב

היה כיף לי לפגוש אותכם סוף סוף שיהיה הריון קל מאושרת עד הגג בשבילכם

dana@twins

New member
טילי היקרה

איזה כיף היה לקרוא את הודעה של ליאור. מאחלת לך שיעבור בכיף ובקלות. dana

רוני@30

New member
ברכות חמות ואיחולים לוהטים ! ../images/Emo65.gif

שהמשך הספירה תגמר במהירות
שתהני מכל רגע וילך בקלות
שיהיה רק טוב, לחלוטין ותמיד
שני בנים - זו חתיכת עתיד...
רוני

טילי2

New member
תודה רוני../images/Emo140.gif

מקווים לקטנות, רק לעבור שנה ראשונה, למדנו בדרך הקשה שהעתיד עלום.

טילי יקרה,

סוף סוף אפשר להגיד בקול רם
אולי אפילו לצעוק ב-
. כשגיליתי שאת בהריון רציתי לצעוק ´יש אלוהים´ (וכל מי שמכיר אותי יודע כמה זה נדיר
). והאמת היא, שזה בכלל לא משנה. מה שחשוב הוא שיהיה בריא ושלם ועגול ויביא לכם את כל האושר האדיר שמגיע לכם.
טילי וישועתה
מרב

טילי2

New member
מרב, תאמיני לי שמחזיר בתשובה מקצועי

לא זוכה לכל כך הרבה אמונה בקדוש ברוך הוא, כמו שאנחנו שמענו מהמגבים והמגיבות. חלקם הגדול אטאיסטים, כופרים ואגנוסטים בכלל. תודה לך על הברכות

טילי יקרה!

חשבתי שפספסתי משהו כי כתבת לפני כמה ימים שאת בשבוע 15 (כמוני), ואח"כ על בישול התאומים- ולא ראיתי שביב מידע מעבר לכך... אז קודם כל שיהיה בשעה טובה! את הבחילות (אם היו) בטח כבר עברת, אז קדימה-תתחילי להנות. ואם זה לא היה תאומים- עוד היינו נפגשות בלידה בתל השומר... ואפרופו שבועות ותאריכים- איפה רשימת מועדי הלידה המשוערים? נפלה מהמשאית כשעברנו דירה? רק טוב לך ולישועתך! שמש קטנה

../images/Emo32.gif הרשימה נמצאת במאמרים, אבל

בוואלה היא היתה מעודכנת יותר, כנראה שכמה מאיתנו באמת נפלו בדרך. לטיפולך המסור, טילי...

טילי2

New member
תודה שמש. הרשימה דוקא עברה דירה../images/Emo41.gif

והיא נמצאת במאמרים. ולראיה אגיד לך מיד מה המועד שלך.

למעלה