במקום הכי ראוי

מלכה ב.

New member
מצטרפת למברכים, שיהיה בשעה טובה

הריון קל בריא ומשעמם ובסופו לידה מוצלחת וילדים בריאים ומקסימים. אומנם אני לא מפה, אלא עוקבת אחרי הפורום הזה עוד מימי IOL (אז הייתי בפורום הריון המקביל) ומתרגשת לקרוא אודותיכם. רק בריאות!!

טילי!!!!

איזה כיף לקרוא את ההודעה הזאת! העיניים מלאות דמעות והלב מתרגש כל כך בשבילך ובשביל ישועתך. הרבה זמן לא כתבתי, אבל אין רגע מתאים מזה.מאחלת לך עוד 20 שבועות משעממים, שבהם תנוחי, תקראי, תשתי ותעברי הריון קל ומוצלח, שבסופו תעטפו בחיבוק אוהב שני בנים מושלמים. אם הייתי צריכה לדבר בקול רם לא הייתי יכולה מרוב דמעות בגרון, אז רק חיבוק ענק מכולנו.

אני לא מאמינה מי כאן!!!!!!!!!../images/Emo24.gif

מה נשמע? מה עם הילדים? ספרי!!! אני כבר רצה לפורום הורים לפעוטות לראות אולי כתבת משהו, ואם לא, תעדכני אותנו כאן, בבקשה!!!

היי טקיה - אכן אני כאן!

חורף קשה יחסית עבר על כוחותינו, אני חליתי בדלקת ריאות, הילדים היו חולים ומה לא, אבל עכשיו רגיעה יחסית. חוץ מזה שבני הקט שובת רעב (כנראה שהוא מזדהה עם הנכים השובתים, ועל כך זכה בביתנו לכינוי "שביתת הפגים") ונראה לי שלעולם לא יגדל. סתם. ממרומי השנה שעברה עלינו אני קוראת לזה צרות של עשירים, אבל אי אפשר להכחיש שזה מציק לי, בטח כפולניה בחציי. נועה מתוקה ומופלאה, ולא נרשמות עליה הרבה תלונות... ומה שלום שגיא? עוד רגע הפספוס בן חצי שנה, לא? ושלומך את? התגעגעתי לכולכן, מקווה שהרגיעה בביתנו תימשך ואוכל לכתוב קצת יותר. נשיקות לך ולעולל. וחשוב ביותר - ענת אחותי - מזל טוב ענקי לך, לרפי וליפתח המתוק!

אחותי , אני שמחה מאין כמותי לראות

את הודעתך כאן. דעי שחשבתי עלייך המון כשהייתי בבי"ח - בכל פעם כשעברתי ליד הפגיה , בכל פעם ששאבתי חלב ולידי שאבו אמהות לפגים - כל הדברים שכתבת בעבר הציפו אותי שוב. תרגישו טוב. מקווה שתחזרי לכתוב כאן מתישהוא (כשנועה ואלון יגיעו לגיל בר מצווה?... )
. נשיקות , ענת.

דבר ראשון - תהיו בריאים../images/Emo101.gif

ספרי קצת יותר: כמה הם שוקלים? כמה הם אוכלים? איך את מבלה איתם? שגיא בן 4.5 חודשים ומתוק משהו-משהו. יש מפגש של פורום הורים לפעוטות או-טו-טו. אולי תבואו? למה אלון שובת רעב? רוצה להפגיש אותו קצת עם שגיא? מחכה לשמוע ממכם. סיגל

קירה

New member
שמחה להצטרף לאיחולים גם דרך

הפורום
שתהנו לא פחות מאיתנו!!! קירה ואלדד

אביגיל וליאנה? זכרתי נכון????../images/Emo9.gif

אלוהים שישמור - איזה בובות !!! הצלחתם , פטישונים...

קירה

New member
אכן אביגיל וליאנה. תותחית ענתי ../images/Emo66.gif

שמחה לשמוע את זה, ועוד אחרי שהזלתי ריר על יצרת המופת שלך
מה שלומך? התאוששת? היה לך סיפור על הפנים, הא

ביצהצה - צודקת. סיפור די על הפנים

היה לי אבל מה שמשנה הוא שנגמר טוב (טפו טפו טפו...אגב:למה אני יורקת כ"כ הרבה בימים האחרונים?...). טרם יצא לי לכתוב את סיפור הלידה אבל אעשה זאת בקרוב , בלי נדר. נשיקות ללחיים המ-ת-ו-ק-ו-ת של הבובותיים...ושמחה לראות פה את פרצופך הוירטואלי (לפחות זה...
)

קירה

New member
תודה ../images/Emo6.gif

ומה שלומך? הבנתי שיש איזה פורום פעוטות שאת כותבת שם? אין לי עדיין מספיק זמן בשביל מחשב, ועוד תקופת מבחנים עכשיו..... אני מה זה מתגעגעת לזה. טוב נו, עוד מעט
ואיך יפה התואר שלך? ואיך עם הכלבים? הכלב שלנו הוא הראשון שמקבל את חיוך הבוקר כל יום
סתם. הן מחייכות בלי סוף, כולל למנורה ולדלת, אבל אין ספק שיש לכלב מקום מיוחד בליבן ובחיוכן (הרטוב מהליקוקים.... )

שגיא מתוק אש../images/Emo117.gif../images/Emo9.gif, מחייך ללא הפסק

מתגלגל מצחוק, גם מקשקש קצת לצעצועים שלו (בעיקר למובייל), התחיל למשוך לפיץ´ הקטנה באזניים (והיא מרשה לו, המתוקה), מנסה למשוך לפאלקור באזניים (והוא לא מרשה לו), מזיל ריר על כולם - בקיצור: מסובב את כולם על האצבע הקטנה שלו. מוכר? הכלבה הקטנה, פיץ´, חולה ומשוגעת על שגיא. פאלקור, הגדול, עדיין לא כ"כ יודע איך "לאכול" אותו... לגדול יותר קל עם ילדים גדולים יותר. טוב, נראה מה יהיה.... אני כותבת גם בפורום הורים לפעוטות כאן בתפוז. מאוד ממליצה. יש הרבה נושאים מענינים וחשובים. כדאי לך, אפילו ברמת הקריאה.

איזה גדולות וחמודות....../images/Emo9.gif

מה שלומך? אני בעד להכניס לפורום אלבום תמונות של ילדי הפורום, אולי אני אציע זאת לטילי בהודעה הקרובה שאכתוב!!!!!

קירה ואלדד - תודה על הלילות!

בזכות העיצה שלכם בשבוע וחצי האחרונים יש לנו לילה! אני מקווה שזה ימשך כך. הבנות נראות מתוקות ביותר (איזה סבלנות צריך בשביל ששתיהן יסתכלו למצלמה ויראו טוב! כל הכבוד לכם. לנו עוד אין תמונה טובה של שניהם).

למעלה