במקום הכי ראוי

אושרתת

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

איזה יופי
שיהיה הריון קל ומוצלח

גאה לצרף את טילי למועדון הבנים ../images/Emo6.gif

לא יכולה לחשוב על מישהי שאושר כזה מגיע לה יותר. מחזיקה אצבעות יחד עם כולם להריון בריא וארוך
מיכל

ואוו! ככה בשושו-בשושו?../images/Emo103.gif

טילטילונת - שרק יעבור בשלום ובקלות. ושיהיה במזל. שזתכו לראות את האור (האורות..). חדשות נפלאות לתחילת השבוע!

לטילי - הריון קל, בריא וממושך!

וכמו שכבר אמרתי לך - שמרי על עצמך. נוחי הרבה (בשכיבה). המנעי מנסיעות מיותרות (וכמעט כולן כאלה). וואו - אני כבר אמא לפי התגובה שלי... שמחה אתכם. אפונה (וגם בעלה מצטרף).

yaelhul

New member
ושלום גם לכם... איך החיים כהורים

לשניים? זמן לישון יש לכם? ולאכול? ולנשום? אני מתה מקנאה וכבר לא יכולה לחכות... יעל

הי יעל.

זה לא יעזור לך אם אני אכתוב שלא. אין זמן לישון, לאכול, להתרחץ וכו´. ולכן אני אכתוב מה שחשוב יותר - האושר הוא כפול! שיהיה לך המשך הריון קל ובריא (ותשמרי על עצמך).

yaelhul

New member
תודה תודה אפונה, ובכ"ז שאלה: ../images/Emo35.gif

אני שומעת המון "תשמרי על עצמך" מאנשים שאכפת להם, ומתה לשמוע סופסוף ממישהו למה הוא מתכוון. אז אם את מוצאת איזשהיא דקה בין האין שינה לאין מקלחת, אנא כיתבי לי האם יש עוד משהו שאני יכולה לעשות חוץ מלאכול בריא ומספיק, לשתות המון מים, להימנע מסיגריות סמים ואלכוהול ולהיות מאושרת. אה, כן, אני גם משתדלת להימנע מלסחוב את הכלב שלי (השוקל 40 ק"ג) במעלה המדרגות, גם אם נורא קשה לו לעלות... עוד משהו??? כי אין דבר שאני לא אעשה כדי לשמור על שני הקטנים האלה בריאים ובפנים לאורך 8 חדשים לפחות. תודה מראש ונשיקות לקטנים יעל

הכוונה היא לשכב במקום לשבת

(לדוגמא כשרואים טלביזיה או קוראים). להמנע מנסיעות ארוכות (וגם בקצרות להמעיט). להמנע ממאמץ ובעיקר להקשיב לגוף. גם אם זה נראה אבסורדי שאת מרגישה עייפות אחרי הליכה מתונה של עשר דקות במישור, אל תהיי גיבורה ותחזרי את הדרך בחזרה. תבקשי שיבואו לקחת אותך (אחרי טיול כזה התחילו אצלי צירים כל חמש דקות בשבוע 20). שיהיה בהצלחה.

../images/Emo32.gif אפונה

בבקשה תכתבי לי את הטלפון החדש שלכם במייל :[email protected] או במסרים. אני מתה כבר לקבוע משהו, בעיקר אחרי שהיברזתם ביום שישי......
שירלי.

ה-ה-ה-ידיעה שעשתה לנו את השבוע

בלי להכיר רק מלעקוב אחריך מהפורום השכן רק מלקלוט את אהבתך הידיעה שהכי שימחה אותי בזמן האחרון (ותודה לליאור שהדליף לי) מזל טוב
מנילה ושלומלום הנרגשים

מיכל ק-ש

New member
טילי

אני משתתפת פעילה (מאוד) בפורום טיפולי פוריות. מתוך עקרון נמנעת מלהציץ לפורום שלך ובטח מלהשתתף בו. מפחדת להישאב פנימה, גם כך אני "מבזבזת" שעות בפורום שלנו. אבל הפעם הרגשתי שאני חייבת להכנס ולאחל לך ולבן זוגך מזל טוב. אמנם זהו צמד מילים נדוש ושחוק, אבל אני באמת מאחלת לכם מכל הלב שרק מזל טוב ילווה אתכם מעתה ולעולם! שהכל יהיה נפלא בלי הפסקה, מיכל (שמקווה להצטרף בקרוב לפורום שלכם)

טילי אני ב-ש-ו-ק ! משמחה כנה עבורך

בישלת לנו תאומים? הרבה הרבה מזל טוב !!! אני כל כך שמחה לגלות שבדיעבד למרות אסונך המשכת לך הלאה בשקט והצלחת!!! טוב, אין לי מילים, רק שמחה עבורך ועבור משפחתך. עוד נדבר. גאיה רק נכנסתי להתעדכן קצת מאז יום חמישי ואיזו הודעה...

למעלה