במקום הכי ראוי

e i n s h e m

New member
במקום הראוי ביותר

לטילי וגו´ אין בשורה חזקה מזו. קראתי וצרחתי ומיד הבלעתי חזרה. מכל הנשמה ומבעלי (ששואל עליכם כל הזמן). רק טוב וטוב הריון שלם ועגול וילדים בריאים ומאריכי ימים. רק אושר .ותודה לאלוהים ולשליחו מאינשם האיש והילד. ובעיקר מכל הלב.

רומי^^

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifסופסופ אפשר לאחל../images/Emo65.gif

טילי היקרה - מדי כמה ימים אני קופצת לפה כדי לראות אם מישהו כבר "העיז" להוציא את הבשורה לאור...
את איחולי ה
אשמור למעט יותר מאוחר - מאחלת לך (שארית) הריון נפלא. מגיע לך. את "נקראת" לי אישה נפלאה... אשמח כבר לעבור לביתך הצעיר פה בתפוז, ולראותך פנים אל פנים. מקווה שזה יגיע מהר יותר מכפי שנראה לי
תנוחי טוב והרבה. ושיהיה בשעה טובה
רומי^^

ruth11

New member
לטילי היקרה ובן זוגה - שולחת לכם

המוני איחולים להמשך הריון נעים ונטול דאגות. ההודעה על הריונך והתאומים שבדרך , במילים הכי פשוטות חימם לי את הלב, ואפילו טפטפה לה פה ושם דמעה של התרגשות ואושר .

טילי2

New member
רות, תודה ובבקשה נגבי את הדמעות../images/Emo70.gif

כבר יבשו עיננו מדמעות. שורה משיר של שלמה ארצי.

lolilo

New member
לטילי ובן זוגה היקרים

אמנם אני מ"הקוראות קבוע" וכותבת די מעט (מן אופי כזה). אבל אני רוצה מקרב לב לברך ..לשמוח.. להתאפק איתכם עוד מס´ חודשים עד שהעוללים יגיחו לאויר העולם. ממני שנושאת ברחמה כבר 26 שבועות שני עוללים- ומחכה עוד קצת כדי לשמוח באמת. המשך הריון קל.

nimsg

New member
דמעות של אושר לשמוע שטילי ../images/Emo9.gif

בהריון ושמחה עוד יותר גדולה על תאומים. פשוט פשוט אין מילים.

ligo

New member
וואוו, טילי!

חשבתי שרק לי זה בא בהפתעה אבל לאחר קריאת התגובות אני מבינה שזה היה סוד כמוס (חוץ מלבעלי סיווג בטחוני גבוה- ראה ערך ענת איתן). אז אני מאחלת לך המון
והמשך הריון קל! איזה יופי!

רונית+3

New member
מחזיקה לך 20 אצבעות לפחות

אין מילים שיכולות לתאר את השימחה שחשתי כשקראתי את הבשורה, אתמול רק ריפרפתי וחטפתי מצב רוח טוב, אבל כל היום חשבתי על זה ודאגתי שאולי זאת רק התחלה וכד´... והיום כשראיתי שהגעת לשבוע 16 ירדה אבן מליבי.... אני מחזיקה לך אצבעות כל הזמן ושמחה לראות שכנראה יש איזה כוח מכוון שם למעלה (אלוהים, אם את מתעקשת ....) שרואה מה קורה כאן למעלה ודואג פה ושם לסדר את העניינים כשצריך באמת... אז אני עוקבת אחרייך (גם אם לא כותבת),מחזיקה לך אצבעות כל הזמן, מפצירה בך לנוח מכאן ועד להודעה חדשה, ומקווה שמעכשיו תעדכני בפרוטרוט (האצבעות שלך כבר מוכנות לדקירות? נפרדת מהסוכר לכמה חודשים, הוצאת את הדוקרן מהמגירה?). בהצלחה מכל הלב, רונית.

טילי2

New member
תודה רונית, אפילו לא הספקתי לתת את

בגדי ההריון הישנים , שלא לדבר על נטישת הדוקרן.

טילי2

New member
ליגו, תודה. ענת איתן חשפה את הסוד../images/Emo140.gif

באמצעים שרלוק הולומסים ואגתה קריסטי לא הייתה מתביישת ג"כ.

יובלית

New member
איזה כיף לשמוע!!

טילי, מתרגשת בשבילכם מאד! המון הצלחה בהמשך! ממני שמתקדמת מאד קרוב...

איזו התרגשות ../images/Emo24.gif

טילי יקרה רק כעת ראיתי את ההודעה שיהיה בשעה טובה

למעלה