ירוקים מקנאה ובושה

Berry12345

New member
מכתב תחנונים לצסק"א

אני כותב לכם את המכתב הזה בידיים רועדות. אתם התקווה האחרונה שלי – ושל עוד ישראלים רבים שעבורם זכייה של מכבי ת"א בגביע היורוליג היא אסון. לא בסדר הגודל של טילים איראניים על תל אביב, אבל בהחלט משהו שיכול להרוס לנו את המצברוח לכמה ימים, ולעורר בנו שוב עוד כמה הרהורים פילוסופיים נוגים על ניצחון הרוע בעולם. אני חייב להתוודות ולהכות על חטא: לא עקבתי אחריכם השנה. לא ראיתי אף משחק שלכם. חוץ מהשם שמודיס שאיכשהו השתרבב לי למודעות – אני ממש לא מכיר אתכם. השמועות שהגיעו לאוזני בתחילת העונה על הנפילות של מכבי ת"א גרמו לי להניח שהשנה אין מה לדאוג, שהשנה גביע היורוליג בטוח מפני ציפורניה של מכבי ת"א – וכתוצאה מכך נרדמתי בשמירה. כשהתעוררתי, הסתבר שהמפלצת הצהובה שוב מאיימת לכבוש את אירופה. ברצלונה ניסתה לנצח את מכבי ת"א בזריקות משלוש של בזילה - שיטת משחק חובבנית, בלתי מקצועית ומפגרת, שבונה על מזל ולא על יכולת, כפי שמבין כל שחקן חובב מהספורטק. איך המאמן של ברצלונה לא הבין את זה? לא ברור. סיינה ניסתה לעשות אותו דבר, אבל להם עוד היה פור של 17 נקודות הפרש במהלך החצי הראשון. למה המטומטמים האלה המשיכו לזרוק מהשלוש שוב ושוב למרות אחוזים מזעזעים? גם כן לא ברור. הרי כל קבוצה בליגה ג' מבינה שבמצב כזה של יתרון גדול שהולך ומצטמצם, צריך לנסות לחדור לסל ולתת הגנה מטורפת (איפה הימים שההגנה האיטלקית נחשבה לאימת ההתקפות באירופה?) ועכשיו נותרתם אתם, צסק"א כקו הגנה האחרון מול הגועל נפש הצהוב. כאמור, אני לא מכיר אתכם. מבחינתי אתם חייל אלמוני. החייל האלמוני שיכול לנצח את המלחמה מול כוחות הרשע. אני בטוח שלא הגעתם לגמר במקרה. אני בטוח שאתם יודעים לשחק כדורסל. ושאתם מבינים לא פחות טוב ממכבי ת"א שכדורסל זה נשמה ומלחמה וחדירות לסל והגנה. שמעתי ככה, מפה ומשם, שאתם כמה רמות מעל שאר הקבוצות באירופה. עבור מיליוני אוהדיכם – חלק מהם כאן, בישראל, אנא הביאו את הגביע למוסקבה. בבקשה, בבקשה, בבקשה, שחקו כדורסל אמיתי הערב. בבקשה, נצחו את מכבי ת"א. בניגוד לאוהדים של הרשע הצהוב, אנחנו לא נצפור ברחובות, לא נשמח לאידם של חברינו אוהדי מכבי, אלא פשוט נשמח שמחה שקטה ואמיתית. שמחת הניצחון של הטוב על הרע.

Berry12345

New member
מכתב תחנונים לצסק"א

אני כותב לכם את המכתב הזה בידיים רועדות. אתם התקווה האחרונה שלי – ושל עוד ישראלים רבים שעבורם זכייה של מכבי ת"א בגביע היורוליג היא אסון. לא בסדר הגודל של טילים איראניים על תל אביב, אבל בהחלט משהו שיכול להרוס לנו את המצברוח לכמה ימים, ולעורר בנו שוב עוד כמה הרהורים פילוסופיים נוגים על ניצחון הרוע בעולם. אני חייב להתוודות ולהכות על חטא: לא עקבתי אחריכם השנה. לא ראיתי אף משחק שלכם. חוץ מהשם שמודיס שאיכשהו השתרבב לי למודעות – אני ממש לא מכיר אתכם. השמועות שהגיעו לאוזני בתחילת העונה על הנפילות של מכבי ת"א גרמו לי להניח שהשנה אין מה לדאוג, שהשנה גביע היורוליג בטוח מפני ציפורניה של מכבי ת"א – וכתוצאה מכך נרדמתי בשמירה. כשהתעוררתי, הסתבר שהמפלצת הצהובה שוב מאיימת לכבוש את אירופה. ברצלונה ניסתה לנצח את מכבי ת"א בזריקות משלוש של בזילה - שיטת משחק חובבנית, בלתי מקצועית ומפגרת, שבונה על מזל ולא על יכולת, כפי שמבין כל שחקן חובב מהספורטק. איך המאמן של ברצלונה לא הבין את זה? לא ברור. סיינה ניסתה לעשות אותו דבר, אבל להם עוד היה פור של 17 נקודות הפרש במהלך החצי הראשון. למה המטומטמים האלה המשיכו לזרוק מהשלוש שוב ושוב למרות אחוזים מזעזעים? גם כן לא ברור. הרי כל קבוצה בליגה ג' מבינה שבמצב כזה של יתרון גדול שהולך ומצטמצם, צריך לנסות לחדור לסל ולתת הגנה מטורפת (איפה הימים שההגנה האיטלקית נחשבה לאימת ההתקפות באירופה?) ועכשיו נותרתם אתם, צסק"א כקו הגנה האחרון מול הגועל נפש הצהוב. כאמור, אני לא מכיר אתכם. מבחינתי אתם חייל אלמוני. החייל האלמוני שיכול לנצח את המלחמה מול כוחות הרשע. אני בטוח שלא הגעתם לגמר במקרה. אני בטוח שאתם יודעים לשחק כדורסל. ושאתם מבינים לא פחות טוב ממכבי ת"א שכדורסל זה נשמה ומלחמה וחדירות לסל והגנה. שמעתי ככה, מפה ומשם, שאתם כמה רמות מעל שאר הקבוצות באירופה. עבור מיליוני אוהדיכם – חלק מהם כאן, בישראל, אנא הביאו את הגביע למוסקבה. בבקשה, בבקשה, בבקשה, שחקו כדורסל אמיתי הערב. בבקשה, נצחו את מכבי ת"א. בניגוד לאוהדים של הרשע הצהוב, אנחנו לא נצפור ברחובות, לא נשמח לאידם של חברינו אוהדי מכבי, אלא פשוט נשמח שמחה שקטה ואמיתית. שמחת הניצחון של הטוב על הרע.

Goliat1

New member
לרוסיה באהבה!

צסק"א יקירתי - תודה!!! תודה על משחק גדול שעצר את השיטפון הצהוב העכור! תודה על ניצחון אדום נפלא! תודה על השמחה שהענקת למיליוני אוהדייך - ובפרט לאוהדייך כאן, בישראל. מסתבר, שמכבי תל אביב לא כזאת גדולה מול קבוצה שמשחקת כדורסל ולא רק מפציצה מהשלוש (כמו ברצלונה העלובה וסיינה המצ'וקמקת). הבריון השכונתי שהרס את הכדורסל הישראלי חטף אגרוף ישר לפנים מהבריון של השכונה ליד. ואיזה כיף לשמוע את האף שלו נשבר!! נמשיך להחזיק אצבעות לכל אותן קבוצות אירופאיות נפלאות שעוצרות את מכבי ת"א ומשאירות אותה במקום של הלוזרית הגדולה של גמרים אירופאיים (8 הפסדים מתוך 13, לא?). ושוב - תודה, צ ס ק " א ! ! ! ! !

okoko111

New member
למה כולם עצובים?!?!

תשאלו את הרוסים צ ס ק א מ ו ס ק ב ה!!!! :)

סטלנודד

New member
אני הייתי מתבייש...

להגיע לכיכר רבין ולחגוג מפלה כל עוד שהקבוצה האדומה התלאביבית שקועה עמוק בליגה ג` ,כל עוד אירופה בשבילם זה אום אל פחם ( זה הרי מדינה אחרת לא?(-: ) וכל עוד המגרש כדורסל שלהם הוא בעצם... מגרש חניה...

Goliat1

New member
האושר נמשך!!

כרגע סיימתי לראות שוב את תקציר המשחק בוואי-נט. איזה תענוג!! לראות את הפרצוף של צביקה שרף שתמיד נראה כאילו סובל מצרבת חמורה במיוחד (אותו צביקה שרף שבשנות השמונים תקע את מכבי במעמד נצחי של סגנות אלופת אירופה); לראות קבוצת כדורסל אמיתית (לא איזה ברצלונה או סיינה שכל מה שהן יודעות זה להפגיז מהשלוש) טוחנת את מכבי ת"א במני טיים; לראות את הכאב על הפנים של שמעון ("השופטים דפקו אותנו") מזרחי התחמן והכוחני; לראות את הקופיף הקרוי מוני פנאן נשמע שם של קופיף, תודו) מנפנף באופן מגוחך בידיו הארוכות מדי ומנסה לעודד את הקבוצה הנמצאת בפיגור של 14 נקודות, שתי דקות לסיום (אבל הפנים שלו אומרות הכל - אכלנו אותה!!); האמת - על השחקנים של מכבי קצת כואב לי - הם לא אשמים. היום הם פה, מחר בקבוצה אחרת. מסכנים, בטח הפסידו בונוס שמן; לראות את האדומים מניפים גביע ואת הקהל הצהוב עם פרצופים של אוברדראפט; שוב תודה לצסק"א על רגעים של אושר ועל חיזוק האמונה שהרשע יכול אולי להגיע רחוק - אבל לא לזכות בגמר!!

recoil

New member
ואני מתחנן אליך...

תגיד לחברים שלך שיפסיקו לשרוט לי את הרכב בחניה באוסישקין, אני מחנה שם (בערך איפה שפעם היה הסל הצפוני) ותמיד מישהו שורט אותי מאחורה. זה כבר עובר כל גבול בחייך. איך אני אחגוג את הזכיה עם רכב שרוט? זה לא שיש לי פיאט שנת 92 כמו לששון או ארנולד.

../images/Emo106.gif../images/Emo47.gifאחחח כמה שמפניות נפתח הלילה../images/Emo48.gif

אין יותר מאושרים מאיתנו. תודה לך צסק"א
תודה לך מסינה
תענוגגגגגג

Berry12345

New member
מה הקשר להפועל ת"א?

מה שאתם לא מבינים זה שאנחנו שונאים את מכבי בלי קשר לאוסישקין, אלא בגלל מה שהיא עשתה לכדורסל הישראלי בכלל, ובגלל שהכדורסל הישראלי חוסל ע"י שמעון מזרחי ושות', אנחנו אוהדים את כל הקבוצות בעולם שמכות את מכבי ת"א!

יו45

New member
90‎%‎ מעלובי הנפש ‏

שחוגגים את זה שמכבי היא סגנית אלופת אירופה, אוהדים את הקבוצה ההיא שמתמודדת נגד הפועל ג`לג`וליה בליגה ז` , זה הקשר. זה בסדר, תמשיכו לאכול את הלב אחרי עוד גביע ועוד אליפות של האימפריה בצהוב .

Berry12345

New member
חבר'ה

אל תנסו להסתיר את הכאב. אני מכיר אתכם, המכביסטים - לכם כל הפסד של אליפות זה חץ בלב - במיוחד אם זה חץ אדום. ונכון, מכבי לקחה חמישה גביעי אירופה, אבל היא גם הלוזרית הגדולה של גמרים (אתמול השמיני - מזל טוב!!), ולגבי הליגה והגביע הישראלי - האמת, לא ממש מעניין אותי. מה שאני לא מבין, זה מה אתם כל-כך שמחים? הרי למכבי יש תקציב כמו של כל הליגה ושמעון מזרחי שולט האיגוד הכדורסל. נו, טוב, אה מה שעושה לכם את זה... (וחוץ מזה, למרות כל זה, נדמה לי שהפועל ירושלים לקחה גביע בשנתיים האחרונות - אבל אני לא בטוח).

mordillogirl

New member
זאת אותה ירושלים שעפה מהיול"ב?

אתה רומז שמכבי ת"א, שהגיעה לגמר היורוליג, לא הייתה יכולה להצליח יותר מירושלים ביול"ב?

R E k

New member
מה שאני לא מבין זה

איך אתה יכול להגיד על מכבי לוזרים, כשהם כל שנה אלופים ובזמן שהקבוצה שאתה מייצג או שעפה כל שנה בשלב יחסית מוקדם ביול"ב או שבכלל לא נמצאת ב-3 הליגות הראשונות או שהיא סתם קבוצה נוספת בארץ שלא עושה הרבה מישהו עם קבלות יכול לדבר לרעה על מישהו אחר, ומה לעשות שהקבלה היחידה שהפועל ת"א מכירים זה הקבלה שהם מקבלים בכניסה לחנייה שהייתה פעם אולם כדורסל

למעלה