ירוקים מקנאה ובושה

שומו

New member
אוי לא../images/Emo70.gif הפסדנו../images/Emo70.gif

בואו נפתח קבוצה חדשה

מה שדי אירוני

הוא שכל "אוהדי" צסק"א הישראלים מציינים את ה"רשע" של מכבי תל אביב (הדברים הרגילים כמו כסף, גודל ושאר ענייני-הלא-פייר הקבועים), כאשר מה שאתם מתייחסים אליו כ"רשע" אצל מכבי גדול פי כמה אצל צסק"א שהיא קבוצה סטייל ההאשמות על מכבי מהבחינות האלה הרבה יותר מאשר מכבי עצמה. ומשחה לאיד זה בשביל הלוזרים שאין להם שמחת זכייה

nuna19

New member
תשובה:

קודם כל אני לא יודעת איזה קבוצה בדיוק אתה אוהד אבל כשיש קבוצה ישראלית במפעל אירופאי אני אעודד אותה וממש לא משנה מה אני חושבת עליה באופן כללי. (וכן כשהפועל ירושלים זכו בגביע יול"ב אז שמחתי בשבילם. אין לי מושג איך זה קרה... כנראה שאני בניגוד להרבה אנשים שנכנסו לפה לשמוח לאידה של מכבי,יודעת לעשות את האבחנה הזאת.) דבר שני-"מזרחי התחמן והכוחני" ששולט על כל הליגה הישראלית לדעתך.אז איך הוא לא בדיוק הצליח לשלוט בכל ההפסדים של מכבי בליגה?! ולסדר אותם ככה שיראו אותם כניצחונות שם במינהלת?! דבר שלישי-כל הקבוצות בארץ וכל הקבוצות בעולם יכולות רק להתחנן למנהל מסור ומקסים כמו מוני פנאן. הכינויים למוני פנאן לא ראויים והם לא ממש שונים מה"ברכות" שנותנים לשמעון מזרחי כל משחק. צביקה שרף הציל את מכבי. איך שלא תרד עליו זאת הוכחה.

צסקא קבוצה עם מליונים של תקציב כנסו

כל הכסף של רוסיה מגיע אליה, מכבי לעומתה ממש קטנה, תן למכבי חצי מהתקציב של צסקא ותראה איזה נפלאות היא תעשה.. כולם יודעים שצסקא היא קבוצה הכי טובה באירופה אבל מכבי היא הקבוצה הכי מפתיעה באירופה, ועם קצת יותר טקטיקה ומחשבה אולי הינו מנצחים את הרוסים

התחלת לקשקש שטויות??

ואיך בדיוק לקחת גביע אירופה שלוש פעמים בעשור הזה כשמתוכם פעמיים רצוף!, הא? מה, הבוס של צאסקא ושל פנא הפרישו למכבי מהתקציב שלהם אולי? אז אל תדבר שטויות עשה לי טובה, תקציב טוב זה חשוב, אבל אל תחשוב שאם יהיה לך תקציב פי שתיים אז אתה תיקח כל שנתיים גביע אירופה, צא מהחלומות באספמיה שלך. קבוצה שהיא מחוברת מצויין יכולה לנצח קבוצות יקרות (שלא כ"כ מחוברות) מהם בהרבה. ולהזכיר לך שהפועל י-ם ניצחה בגביע יול"ב את ריאל מדריד שהיא עם תקציב הרבה הרבה יותר גדול. אז לא תמיד הכסף הגדול זה ערובה להצלחה. ועכשיו תגיד לי על צאסקא, נכון? צאסקא זה שילוב של כסף גדול עם שחקנים מחוברים מצויין ומאמן עם ראש של מחשב, בגלל זה הם כמו מכונה משומנת שקשה לעצור אותם.

Thierry Henry

New member
ובגדול, מה אתה רוצה?

אני לא ממש מבין מה מטרת השהות שלך בפורום, אז אשמח אם תסביר לי אחרת אני לא רואה שום סיבה שנמשיך את האירוח שלך פה. בפורום מכבי ת"א - כדורסל ,להזכירך...

אם ככה אתה צריך להעיף

רבע מהאנשים כאן בפורום שהם אנטי מכבי גם בפורום הפועל י-ם יש חברים שלכם שנכנסים לשם יורדים חופשי על הפועל, אז מה? יש חופש דיבור או לא? אפחד לא זורק אותם משם. אני לא מקלל גולשים באופן עישי, ומי שמקלל אותי אני אזיין אותו ואחזיר לו, אני לא פרייר. כך שההודעות שלי ושל עוד חברים כאן זה הויכוח והעצבים נגד מכבי הבלתי נסבלת שלכם וגם בעקבות הגמר שהיה. אז מה כ"כ מפריע לך שאני מנהל ויכוח עם הגולשים כאן ומביע את דעתי?? זה איך אומרים - ליתיגימי. מה ציפית? שאני ארשום הודעות שמהללות את מכבי? לא! מה לעשות..יש גם כאלה שלא סובלים את מכבי.

Thierry Henry

New member
ואלו שלא סובלים את מכבי

לא צריכים לקבל במה בפורום הזה. מה לעשות, לגיתימי זה לא. זה פורום מכבי ת"א כדורסל ואני לא צריך לשמוע את בלבולי השכל שלך, דעותיך המפגרות והשפה המאוד לא רצינית שלך כמו ההתבטאויות המסיתות שלך כנגד הקבוצה נגד שמעון מזרחי. אז תודה רבה על זה שהוכחת עוד קצת כמה פתטים אתם ולהתראות.

modz0r

New member
אני לא מבין את ההגיון שלך

זה שצסק"א לקחה את אליפות אירופה, זה בגלל כסף+שחקנים+מאמן, כי כסף עוזר, אבל לא קובע. זה שמכבי לוקחת תארים על ימין ועל שמאל, זה בגלל כסף, ושום סיבה אחרת. איזה הגיון יש בזה? והפועל ירושלים ניצחו את ריאל מדריד כשהתקציב של ריאל היה כמעט זהה לשל הפועל ירושלים (בזמנו דיברו שהתקציב של הפועל הוא 70% מהתקציב של ריאל). אתה בטח תגיד כל מיני שטויות על זה שהיום התקציב של ריאל גדול, אבל אנחנו מדברים על לפני כמה שנים, כשריאל מדריד שיחקה ביול"ב קאפ, עם תקציב של יול"ב קאפ. מצד שני, אתה אוהד גם את בית"ר וגם את הפועל, ככה שהגיון זה לא הצד החזק שלך.

בבקשה עזרו לגרנט במשאל המאמן הטוב בליגה כנסו!

עזרו לאברהם גרנט לזכות בתואר המאמן הטוב באנגליה http://soccernet.espn.go.com/et/managers?cc=4716 לחצו על המילה vote ליד תמונתו של גרנט, ולאחר מכן לחצו yes. בשעתיים האחרונות קדמנו את גרנט מהמקום האחרון ב10 אחוז אבל עדיין המצב לא טוב , נא לעזור לגרנט הוא הנציג שלנו אל תשכחו

Carmelo Anthony

New member
מפגר...

לפני שאתה מזיין את השכל פה, תסתכל על שאר הקבוצות בפיינל פור, טאו ויטוריה מחזיקה בסגל הבכיר שלה רק שני ספרדים, וזה לא שחסר בספרד כישרונות בכדורסל (מכבי, אגב מחזיקה 3, בלות'י, יותם וכספי) סיינה מחזיקה בסגל הבכיר שלה איטלקי אחד! וצסקא "הגדולה" מחזיקה בסגל הבכיר שלה אפס שחקנים רוסים, הולדן מתאזרח בלחץ ששינו בשבילו את החוק, כדי שיהיה אפשר לאזרח אותו, חוץ ממנו, לא שיחק אתמול אף אזרח רוסי על המגרש, כשאצל מכבי שיחקו יותם הלפרין, ליאור אליהו, עומרי כספי, דיויד בלות'נטאל ואם אתה מחשיב אותו - אז גם דרק שארפ. חמישה ישראלים! לעומת רוסי אחד! שגם הוא לא בדיוק רוסי, הוא רוסי רק כשצריך אותו לנבחרת, אז פתאום יודעים לשנות את החוק ולאזרח אותו... אז תחשוב קצת, קצת! לפני שאתה כותב שטויות.

itayab1

New member
נכון, זה גם ככה בשאר הקבוצות, אבל ההבדל הוא..

..שבמדינות האחרות לא מתייחסים לקבוצות האלה כאילו הן מייצגות את המדינה הן מייצגות אך ורק את המועדון שלהם רק במדינה הדבילית שלנו כאן, עושים ממכבי נבחרת ישראל וכל אחד חייב לאהוד את מכבי ומי שלא תומך בהם באירופה - פשוט עוכר ישראל, גיס חמישי, ומה לא... זה ההבדל.

trigotrigo

New member
זאת בעיה של שאר הקבוצות, לא של מכבי

זה שרק במכבי הצליחו לעשות את המהפך מסתם קבוצת כדורסל לאימפריה, ולעומתה שאר הקבוצות בארץ (לפחות עד השנה) לא היו מסוגלות להתנהל בצורה טובה, זו אשמתן. מכבי הפכה לאימפריה בזכות עצמה ולא בזכות הכדורסל בארץ, והספורט הישראלי בכלל, שרמתם נמוכה כי הם לא עולים על סדר היום של מקבלי ההחלטות במדינה.

למעלה