ירוקים מקנאה ובושה

Carmelo Anthony

New member
אין שום חובה לאהוד מכבי!

אין לי שום בעיה עם העובדה שאתה אוהד הפועל, כל אחד והקבוצה שלו, מכבי היא לא הקבוצה של המדינה, היא הקבוצה של מזרחי.

מסכים איתך, אוי ואבוי אם

מכבי היו הקבוצה של המדינה. זאת אכן הקבוצה של המאפיונר עם הפרצוף תשעה באב

Carmelo Anthony

New member
זאת לא אמורה להיות הקבוצה של המדינה

ולכן הדיון בכלל לא מתחיל, אתה בכל טענותיך הסתמכת על כל שמכבי היא הקבוצה של המדינה, והיא לא, היא אולי מזוהה עם מדינת ישראל, כמו שמכבי חיפה בגביע אופ"א מזוהה עם ישראל, אבל אין לה התחייבות לזה. ערן סלע כתב השבוע ב"מקור ראשון" על ראיון שהיה לו עם שחקן עבר איטלקי שהיה ענק באותה תקופה (לא זוכר את השם), הוא שאל אותו איך זה יכול להיות שבעוד שבישראל עושים כזה רעש וצלצולים ממכבי, בארצות אחרות לא טורחים לעקוב יותר מדי אחרי ההתפתחויות עם הקבוצות שלהם, אותו שחקן ענה לו תשובה גאונית: אתם בישראל תקועים עם צרות ומלחמות מפה ועד הודעה חדשה, וכשיש לכם משהו טוב, מוצלח, שמביא גאווה לאומית, אחרי הכל קוראים לה תל אביב, אתם קופצים עליו ופורקים עליו הכל, בגלל זה גם הגישה הישראלית למכבי היא "מלחמה", סוף סוף משהו טוב שאפשר להינות ממנו. והיה ואתה לא מתחבר למכבי, אף אחד לא ירים עליך גבה, זכותך, הקבוצה הזאת לא של המדינה, היא לא ממומנת מכספי המדינה, וחוץ מארץ המקור, אין שום קשר בינה לבינך, כך שהתופעה שאותו איטלקי תיאר לא מחייבת את מכבי, היא רק עוזרת ותורמת לה, כמו שהפועל אהובתך ייצגה את ישראל, ללא כל התחייבות לישראל, ביול"ב קאפ, שם היא הייתה הישראלית היחידה, והיא לקחה אליפות, אף אחד לא התעצבן שאת האליפות הביא וויל סולומון, העיקר אליפות. אני מקווה שהבהרתי את עצמי...

AntiUltras

New member
אני לא עצוב

כי זה היה צפוי טיפה מאוכזב מה-0-0 של ה-ג'רס בהיבס אבל גם זה היה צפוי לאור לוח המשחקים הצפוף בעונה כה יפה וגם מההדחה של הריינג'רס בפיצבורג בהוקי בהארכה

0 נשר 0

New member
אוי נו, באמת..

אני לא אוהד מכבי שרוף שרוף.. ולא גאון בכדורסל אבל זה רק מראה כמה אתם מקנאים, מכבי לוזרים? שהפועל קודם יעשנו שמינית ממה שהם עשו באירופה וזה ויכוח שלא ייגמר לא משנה מה תגיד העובדות מדברות בעד עצמן..

אין בעיה, תן להפועל את התנאים שיש

למכבי. אני לא מבקש הרבה תן לי רק קצת ממה שיש למכבי - תקציב ענקי, שליטה באיגוד הכדורסל בארץ ובאירופה, שליטה באיגוד השופטים, חיבור שחקנים וקבוצה והנהלה מאז קום המדינה, ועוד כהנה וכהנה... ואני מבטיח לך שהפועל ירושלים בטופ. אז זה לא חוכמה לבוא על הפועל הקטנה בהשוואות מול מכבי ת"א. אנחנו רק מתפללים שיום אחד הקבוצה השנואה הזאת שיצאה לנו מהחורים - תיפול חזק.

0 נשר 0

New member
שליטה באירופה? לא נראה לי

מכבי שולטת באיחוד באירופה והשופטים? וחוץ מזה הם הגיעו לזה בעצמם לא?.. מה לעשות עוד בתחילת הכדורסל בארץ הם לקחו אליפויות והתעצמו באותו מקרה זה יכל להיות גם הפועל ירושליים, או מכבי נעליים... אין מה לעשות.. הנה מכבי לא משהו עכשיו, עכשיו זה הנקודה שקבוצה אחרת יכולה לפרוץ ולקחת אליפויות בליגה בוא נראה מה יהיה..

אבי83808

New member
אז הפסידו...

למה תאה לא רואה את הדרך הארוכה שהם עשו שאף אחד לא חשב שהם יגיעו לפיינל פור?! מקום 2 זה גם מקום מכובד.

TheWhiteTigris

New member
אל דאגה.

עוד מעט המנהלים יכנסו, ויתחילו לחסום את כל הטרולים שאתם.

recoil

New member
לבני השרון באהבה, תודה שהדחתם את הפועל.

להפסיד לצסק"א בחצי גמר אליפות אירופה ולהיות הסגנית, זה הרבה יותר טוב (במילים עדינות) מלא להגיע בכלל לפיינלפור הישראלי. מכבי היו מוכנים לחתום על סגנות באמצע העונה.

trigotrigo

New member
איפה האולם?

אוסישקין נעלם! אז איפה קבוצות העאלק היום ואיפה מכבי?

שומו

New member
ומה היה ב-5 הגמרים האחרים../images/Emo35.gif

מכבי היא סגנית אלופת אירופה ולך אפילו אין אולם. אז על מה בעצם אתה שמח

אין לי בעיה, שלא יהיה לי אולם ושלא

יהיה לי קבוצה ושלא יהיה לי חיים אפילו, רק שיום בהיר אחד מכבי תתרסק טוטל ולא יישאר ממנה זכר. נמאס כבר כל החיים לשמוע רק על מכבי מכבי מכבי מכבי

trigotrigo

New member
מכבי לא יכולה להתרסק.

פשוט כי היא מכבי. יש סיבה שהקומוניזם לא עבד, ומאותה סיבה המכביזם גם נשאר. ככה זה.

trigotrigo

New member
אני לא גיבור,

הרוח של המכביזם היא מעל הפתגמים האלה. זה שהאוהדים של מכבי מלווים אותה בכל מקום מוכיח את זה.

למעלה