יריית מסמר בראש ב2006

הורסמאן

New member
אינני יודע עד כמה

הפועלת פאנטית, אך מנסיון קודם עם זב"חניקים, הם לא מסוגלים להתנצל. הוכחתי לא אחת, קבל עם ועידה, שקרים מכוערים במיוחד שהם מפיצים ואיש מהם לא פצה פה ולו אף בחצי התנצלות. יחד עם זאת, ישר כח צחי. עם כל שקר וטעות שאנחנו חושפים, יותר ויותר אנשים מגלים את הפרצוף האמיתי של התנועה זאת.

galit 03

New member
../images/Emo45.gif הורסמאן היקר!!!

אף אחד מהאנשים האלה לא מוכן להתנצל... עם כל הכבוד לכל חברי הפורום-חבל שההתנהגות וההתנהלות כאן באות על חשבון בעלי החיים. עם כל המעורבות שלי בתחום בעלי החיים ניתקלתי בהמון סיפורים פיקטיביים והמון אשליות שאנשים חיו בהן-וניפצתי אותן לרסיסים. אין ברירה אלא להילחם בתחנות רוח ולהמשיך ולחשוף "אמיתות" שונות ומשונות... ובין לבין לנסות להשליט קצת הגיון... כל הכבוד לצחי על התנהלותו והתנהגותו כאן בפורום(ובכלל-תומכת בך בכל שלב) כי אני על דברים כאלה כבר מזמן הייתי מתפוצצת... צריך להבין שבכל קהילה יש יוצאי דופן לכל כיוון ומספרי סיפורים עד אין קץ... אבל צריך להבחין בין עיקר לטפל ובין שקר לאמת ולחזור לתחומי האטמוספירה ולקלוט שכולנו כאן-כל אחד ואחד מאנשי הפורום-מה שעומד בראש ובראשונה לפניו הם בעלי החיים. מי שיודע ומכיר - שם לב לפרצופה האמיתי של תנועה זו,לדעתי חבל להשקיע אנרגייה יקרה זו בהזנתם, אלא להמשיך ולצעוד באותה הדרך שבה אנו צועדים היום-למען ריווחתם של כל בעלי החיים. שבוע טוב ושקט לכולנו, גלית

אישעם

New member
מניסיוני עם תנועת נצלני הסוסים

מדובר בכאלה שדוגלים בשימוש בכח. בניצול החלשים. היטפלות לכל מי שמתנגד למרוצי סוסים שהם הנצחת הניצול והפגיעה בסוסים תוך כדי סיכון חייהם. נצלני סוסים הם מפיצי השקרים הגדולים ביותר. הם גם עלולים לנצל את פורום כלבים לצורף הכפשות ובדיוק כמו בסוסים הם יפעלו על חשבון חיי החיות. עובדה, יש הדיוק אחד כזה שפועל בדיוק כך ומבלי לקחת בחשבון שפעולותיו הם פגיעה בטובת הכלבים. אחד כזה לא יכול לגלות את פרצופה של שום תנועה, כי הוא טיפוס משמידן מלכתחילה, כל מה שמעניין אותו זה הכסף מהמרוצים. עכשיו הוא פוגע בכלבים כדי לקדם את מטרותיו.

A k a s h a

New member
עם כל אהבתי הרבה לסוסים

זה ממש לא קשור לפורום... כרגיל, אתה וחבריך מנסים לעשות הפיכה כאן בפורום. למקרה שלא שמת לב - כאן זה פורום כלבים. חזור הביתה לפורום שלך גם אם הוא משעמם כי חסמת כל מי שלא כתב את הדברים שמצאו חן בעיניך... אני שמה לב שאתה מציע לעשות אותו הדבר כאן והמנהלות לא יאשרו את זה

אישעם

New member
ממש לא, כי בניגוד אלייך

אני נגד המתת כלבים הריאים בכל מצב. כך שאני מתאים יותר להיות בפורום למען הכלבים. לעומת מי שרואה כלבים (או סוסים או כל חיה אחרת) כנושא לניצול וכו'. כל אלה שלא מחפשים פיתרון וכו'. הליכלוכים שאת כותבת על תל"ל גורמים לך להיות זאת שפוגעת בכלבים. שלא נדבר על היותך בעד השמדת כלבים בריאים ותומכת בארגון שעושה את זה. העניין הוא שלצאת נגד הארגון הממית אינה פוגעת בכלבים אבל את שיוצאת נגד תל"ל בהחלט פוגעת בכלבים. אז איך זה שמי שפועלים לפגיעה בכלבים אומרים לכאלה שלא (כמוני וכמו ענת) לצאת מהפורום שלהם. וחוץ מזה, ממתי את מנהלת הפורום ? על איזו הפיכה את מדברת ? הזיות ? בסה"כ מנסים להגן ולפעול למען הכלבים, ואת ? בגלל שאת צודקת וסוסים לא קשורים לפורום, בגלל זה אני עוקב אחרי דבריו ולא מוכן שיפגע בשום חיה. זה לא שלא מצאו בעייני דברים, זה פשוט שאין לך שמץ של תשובה לכל מה שאני עונה לך. הכל מדברייך בעד השמדת כלבים בריאים ובהמשך, דברייך וטענותייך שיש להשמיד כלבים כי הם מסכנים את קיומך. מגוחך, כמו שינאתך לאלה שאת לא מסוגלת לענות להם. בגלל זה את לא עונה לי אבל ששה לסכסך ולענות בהקשרים אחרים. אני מגדל כלבים במשך כל חיי ומחפש רק את טובתם, למה את לא מחפשת את טובתם ומי מאיתנו יותר מתאים לפורום ?

A k a s h a

New member
הפסקתי לענות לשאלות שלך

כי הבנתי שאתה רק מחרחר ריב. אני בטוחה שאם נעלה עכשיו שאלה בפורום מי בעד ומי נגד שרשורי זב"ח תראה ש- 90% מפועלי הפורום רוצים שהפורום יחזור למתכונתו הקודמת שבו הזב"חניקים (כולל אותך) נוטשים את הפורום וחוזרים לענייניהם. (יכולה להגיד לך שאפילו קיבלתי מסרים בעניין)

אישעם

New member
זכותם לרצות

בדיוק כמו שזכות אלה שבעד זכויות לבע"ח להיות כאן. זה לא אומר שאם הם רוצים אז אוהבי כל בע"ח אמורים ללכת. אז מה אם הם רוצים ? כמו בכל דמוקרטיה, יש זכויות אפילו למיעוט (לא שאני טוען שאוהבי החיות פה הם מיעוט, אני דווקא חושב שאת במיעוט). הרצונות לא אמורים לעניין אף אחד. כל מי שפה אמור לכתוב בעד כלבים ולא דברים שאת כותב על היותך בעד השמדת כלבים בריאים. השאלה היא למה את פה אם את נגד כלבים ?

דוקטור חביב ...

אחרי שצלבת אותי על ימין ועל שמאל פה אני זאת שצריכה להתנצל? :) יודע מה? .. אולי אחרי שאלפי הכלבים הבריאים ששלחת לעולמם בטרם עת יקבלו התנצלות חגיגית ורישמית ממך .

למעלה