רבה חנה ו-hagk

תודה

תודה לכן ותודה גם לך פרופ' משיח ששמר על קולגיאליות עם חנה ולא עם פרופ' שנקר משמאלו והזכיר לו מה צריך לעשות להפסיק לשנן על הפה "עד חמש הפריות". תודה לחנהלה עברת מסך. פחדתי שתצטרכי לקחת את רשות הדיבור למעשה נוטרלו או לא היו בכלל מתנגדים חוץ מהמכון מחקר דר' חיניץ שהיה חיוור לעומת ההסכמה מקיר לקיר - לא נוגעים בנפשנו לא נוגעים בילדים ולא ביכולת ההולדה. תודה להאג מעבר לפרגוד - עברה ההתרגשות עברו העוצמות. מכל הדיון הלא מאד פולמוסי נשארות לי בראש אם אני מחליפה עצמי בכל אזרח אחר: "העסק הוא רגשי,יהודי (דמוגרפי),קטסטרופה בסדר גודל שאנחנו לא יודעים לתאר,יותר מ50% מלידות אחרי טיפולים מושגות אחרי הפריה חמישית ומספרים המון כסף מתגלגל" תודה חנה בזכותך אולי נקבל איזו תגובה רשמית רגע לפני שיורדים עלינו הגזרות. תודה להאג ותודה למשיח לא שכחת שום נקודה שצריכה להטריד את "נערי האוצר" מיהם? ימונה משיח לראשות ועדה מקצועית בודקת יעילות, קריטריונים... ונשיקות לשיר שהיא בשר ודם והיא ממש ממש ולא טיפול 30000 ש"ח שהצליח. היא כל העולם בערך. נשיקות שיר ותודה לאמא לילה טוב

E נס

New member
ראינו ורוגשנו.

HAGK - היית מצוינת. היית רגשית בדיוק במידה, עניינית וממוקדת. חבל שלא היית מסוגלת להראות את פנייך - זה היה ממקד עוד יותר את טיעונייך הטובים. חנה-שוב תודה שהסכמת להופיע באולפן. מתארת לי שזו סיטואציה מלחיצה ולא פשוטה. עשית את זה למען כולנו... גם אני כמו עמית - לא אוהבת את עניין השואה. זה ממסחר אותה, וזה יותר מדי שקוף ששימוש בשואה מיועד לגעת לאנשים בקישקעס. אבל מהכורסא בבית קל לדבר... תודה גדולה וענקית ממי שלא מעיזה אפילו לשבת מאחורי פרגוד. אינס

bapi

New member
../images/Emo23.gif לפני הכל המון תודה....

על הייצוג בכבוד ועל הנכונות להחשף.
אני לא חושבת שיש טעם להתווכח עכשיו אם היה נכון להציג דבר כזה או אחר הרי מה שנאמר כבר לא יחזור והכי חשוב שאני חושבת שרוב הדברים העקרוניים נאמרו בצורה ברורה וחד משמעית.
אכן אין ספק שהיתה לנו הרבה אהדה ועזרה מצד המראיין - דן מרגלית
ונקודה נוספת היא לגבי ה"תגובה של האוצר"
לי משום מה נראה שדן מרגלית לא הקריא את מה שהיה כתוב לו על הדף - הוא התחיל להקריא אבל אז הפסיק לשניה ומלמל דבר מה על שינויים בגזרות. לי זה היה נראה כי הוא העדיף לא לקרוא את זה כי בוא נאמר שהיה כתוב שם שיבוטלו הגזרות לילד ראשון, מה היה קורה
כל מי שצפה בתכנית היה מבין שזהו אין עוד על מה להאבק והגזרות בוטלו ושאנחנו עושים פיל מעכבר.
אולי התאוריה שלי נשמעת מופרכת
אבל ככה זה נראה לי כצופה.
לסיכום ישר כח לכל הנוגעים בדבר
גם אלו שמאחורי הקלעים (והפרגודים
)

טלי אבג

New member
בל נשכח...

שאנחנו כבר דשנו בעניין הזה של השואה. ולכן אין לגבינו את האפקט של עצם העניין אלא רק איך זה נשמע. אז אני לא יודעת אם זה היה מוצלח או לא. אבל אני בטוחה שלהרבה משקיפים הענין הזה הוא ענין חדש וכשחושבים עליו זה באמת מצמרר. אני בפעם הראשונה שחשבתי על זה הייתי משותקת לכמה דקות טובות. כך שלא בטוח שזה כל כך גרוע להזכיר את השואה. וחוץ מזה באמת זה לא היה עיקר התוכנית כך שזה לא כל כך משנה אם זה היה טוב או לא. הכל היה מצוין. טיעונים טיפשיים דחילק של החיליץ ה... (פוץ, גועלי, העילג וכל המטעמים האחרים שבנות הפורום הצמידו לו). דן מרגלית עניני ואוהד. רשף חן שמדבר ומסביר בצורה מאוד משכנעת למה החיליץ מטומטם. משיח עניני ואיפורמטיבי. וכמובן חנה ו"נועם" המקסימות, שדיברו ישר מהבטן (או אם תרצו מהרחם...). ואני בטוחה שזה דיבר אל העם. כל הכבוד לכולם.
מה שבאמת מטריד זה הקטע של האוצר והטיעונים שלו (אם היה נכון שבוטל הגזרות על הילד הראשון אז למה לא אמרו????????.) ואגב.. אני שמעתי ברדיו כך שלא ראיתי אם חנה הביאה בסוף תמונה של ילדי - IVF אז מה באמת היה?

קוראים לו חיניץ. אבל מה זה חשוב?

אנחנו לא חשובים בעיניו, אז למה שהוא יהיה חשוב בעינינו? חגי

תודות ענקיות ממני לנציגות שלנו

הייתן גדולות. זה חשוב, פופוליטיקה זה כמו "אם אתה לא שם, אתה לא קיים". כל הכבוד, מסירה את הכובע. ובואו לצאט יש מסיבה.

שושי @:-)

New member
כל הכבוד למשתתפות הראיון

וכ"כ הכבוד לפרופ' משיח ולח"כ רשף. גם לדעתי ההשוואה היתה ממש לא במקום והמידגם מאוד לא מייצג. התעצבנתי על זמן המסך הקצר של הנושא לעומת הנושאים האחרים. מקווה שזה יעזור במשהו. יישר כחך

מסכימה עם עמית - חנה הייתה יפהפיה

עכשיו מבינים מאיפה שיר לקחה את היופי....
שני הרופאים האנגלוסכסים היו עילגים ומעצבנים. בתור תחקירנית לשעבר אני יכולה לומר כי הם לא הבינו את מה ששאלו אותם ודיברו לא לעניין, ועדיין הדברים שלהם היו מעצבנים! חנה, היית נהדרת גם מעבר למראה החיצוני, דיברת בנועם ולעניין! וגם חבר הכנסת של שינוי הפתיע אותי לטובה. ושתי קריאות הידד לפרופ' משיח, לדעתי הדברים שלו שיכנעו יותר מאשר דברי המתנגדים!

ושכחתי את השאר....

ל"נועם" אשר מאחורי הפרגוד ולכל מי שהצטלם לכתבה (כולל אייל החמוד...) -
ו

mayarut

New member
דווקא בקטע של השואה...

תשימו לב במי מתעמרים וממי מתנערים? נכים וחולים במחלות קשות - בכל הצורות האפשריות כולל אותנו עם בעיות הפוריות, ואלה שמתו מדלקת ריאות חודשים מול משרדי האוצר והממשלה. זקנים - הם כבר לא שווים, שימותו הם מהווים עול. לא לכולם יש פנסיה או כסף והמסכנים האלה חיים בצריפים עם ביטוח לאומי של פחות מ-1500 שקל. עניים - שימותו עם הילדים שלהם - עוד עול למדינה, או שיסתדרו לבד אנחנו כבר נדאג לגבות מהם ריבית על כך בשירות צבאי (מהילדים). וכו' אוכלוסיות חלשות. אז תגידו לי איזה חברה הפכנו להיות? אתם חושבים שהתוכנית הספיקה? שטויות, צריך לעשות הרבה הרבה מעבר לזה. כואב לי לראות ככה את המדינה ואת מנהיגיה. מאי

קלקסנית

New member
אז ככה

צפיתי בתוכנית ובאמת כל הכבוד למשתתפות. קצת הצטערתי וזה היה צפוי שיכניסו ילדים חולים עם (לוע שסוע..)לעומת נשים שזקוקות להפריה, שלא היתה תגובה מהכיוון שלא צריך לקצץ לאף חולה ויש לקחת תקציבים ממקורות אחרים. הבנתי מפרופ' משיח שטיפול לקופה עולה רק כמה אלפים ולא 20000 ש"ח כמו שמספרים לנו. העלאת נושא השואה דוקא היתה במקומה. ההשואה עם סקנדינביה שהועלתה שם לא לעיניין גם מהבחינה שהחיים פה שונים לחלוטין ולא רק בגלל שלסקנדינבים לא היתה שואה. רשף חן עשה עבודה מצוינת כשהתריס נגד הפוץ ההוא.

העין ה 3

New member
קלקסנית, לא שמת לב...

חנה בפירוש אמרה שלא צריך לגעת בתקציב הבריאות בכלל!!!

טלי אבג

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifלחנה וhagk כל הכבוד,

הייתם פצצה
ובכלל אני חושבת שלא היה יכול להיות יותר טוב.

אני גאה ! ! !

תודה לכן על הייצוג הנכבד והמכובד. יש לציין, כי הייתה גם עזרה מן הצד, ועל כך תודה נוספת. ו... גילוי נאות: hagk היא אשתי שתחייה. חגי

טלי אבג

New member
תמשיך להיות גאה.......

"נועם" היתה מצוינת. היא הסבירה ענינית ונראה לי שהיא ממש דיברה אל הקהל הרחב. כל הכבוד!!!!

neta2

New member
חנה ו"נועם" כל הכבוד לכן!!!!../images/Emo45.gif

הייתן נהדרות, רגשתן ודברתן לעניין. פרופ' משיח היה מצוין, וכן גם רשף. טעוני הנגד היו לחלוטין חסרי משמעות ולא רלבנטים. כל הכבוד!

פּוֹנְג

New member
כל הכבוד, גם אני חושבת שטיעוני הנגד

היו לא רלוונטים וגם לא קיבלו זמן מסך. גם דן מרגלית היה בסדר גמור. כל הכבוד לחנה, ול"נועם" ולכל מי שלקח חלק בכך.

למעלה