רבה חנה ו-hagk

רחל5

New member
הי חנה!

הצלחתי לראות את האייטם רק חלקית, כי הילד הראשון שלי, שלא זכאי לאח, היה זכאי לפחות לתשומת לב, דוקא באותן דקות... נראית בטוחה בעצמך. אני בטח הייתי רועדת מתחת לשולחן שם והיו צריכים לשלוף אותי בכח... קבלי ח"ח על כך שלא הורדת סטירה לג'ינג'י. ולגבי היופי - לצערינו זה משפיע על הקהל. הרי זאת תוכנית בה התכנים מעניינים פחות והתפאורה והווליום יותר. רואים אחת כמוך וחושבים - היא כל כך מוצלחת! איך אפשר למנוע ממנה ללדת אחות לשיר??? תגידי, למה לא שלפת את המזרק והזרקת מול המצלמות, כפי שליאור הציע? זה כשלעצמו היה מביא לנו חשיפה (תרתי משמע) אדירה בכלי התקשורת כל השבוע...

E נס

New member
נכון חנה - כל מי שדיבר על היופי

הגיב ממש לא לענין. [ונראית נהדר כמובן] עשית לעצמך ממש ניתוח שלאחר מעשה. אני מתארת לי כמה מלחיצה היתה הסיטואציה הזאת, ועמדת בה בכבוד. באמת דיברת מעט מאוד, והיית מאופקת. אבל כאמור זו שאלה של המון נסיון, מתי איך וכמה לדבר, ועוד צריך לחשוב על תפקיד ומיקוד המצלמות כל הזמן. לא פשוט בכלל. עשית את זה!!! ורק על עצם הנכונות/התנסות הזו - אני מורידה בפנייך את הכובע. אני לא הייתי מסוגלת לשבת שם...

עמית@

New member
את ממש לא צודקת- זה מדיום ויזואלי

רדוד? אולי, עצוב? אולי גם כן, אבל ויזואלי בעליל. ומה לעשות שזה עובד לטובת העניין- וטובת העניין היתה המטרה מלכתחילה.

kasa

New member
חנה,

בחיי שמגיע לך צל"ש
(איפה נעלם אייקון הגביע ?) על הצגת העמדות בבהירות, בשקט, במתינות, ועל עמידה איתנה מול שני פוצים מעצבנים כפרופ' שנקר, ודר' חיניץ (מאיפה הגרילו אותו ?). עמדת בכבוד ובגבורה וייצגת את כולנו בצורה הטובה ביותר ! כל הכבוד על העוז, והתעוזה, ואורך הרוח (אני בספק רב אם הייתי מצליחה לשמור על קור רוח כזה מול החיניץ הזה שישב לידך...
) כל הכבוד !
ואגב, לי בכלל לא נראית משועממת בהורדת העיניים. דווקא נראית לי עגמומית ועצובה.

הוביטית

New member
כל הכבוד

ולדעתי גם השפלת העינים יצרה דווקא תחושה של עצב, כאב. היית ממוקדת ולעניין בניגוד לכמה פוצים אחרים. תודה שעשית זאת בשבילנו.

לאמא היפה של שיר והאחות שבדרך

טוב, את יודעת שהייתי מול המסך הקטן ואפילו עשיתי לובי בכל המשפחה כך שישבו עוד לפחות 20 אנשים שזה לא מעניין אותם בד"כ וצפו בך..... אהובתי- את יפה, מה לעשות? גם אתמול היית בהחלט יפה ולא נראית עם שום שפכטל, רק את השפתון ראו ולא יותר מדי, אבל, מה זה משנה? מה שהבנתי שלא הייתה תחרות מלכת היופי של ה"בטיפוליות" ואת היית שם כי: 1.הסכמת להופיע ולהחשף (וגם "נועם" נחשפה לא מעט...) 2.את יודעת את ה"חומר" ויכולת לייצג לצערי, כרגיל, הצלחתן להעביר פחות מחצי ממה שאפשר לאמר, אבל ככה זה עובד בסיכום: אלו שהביאו מ"הצד שמנגד" היו כ"כ לא לעניין שרק יכלו לחזק את דבריכן.... היה טוב וטוב שהיה
בדרך לאחותה של שיר

מתי11

New member
חנה, לא מסכימה איתך ../images/Emo22.gif

לדעתי בזמנים שמצלמה צילמה אותך עם מבט למטה לי זה היה נראה כאילו נשבר לך ממלחמות וזה נגע במקומות רגישים מאוד,ממש לא נראת לי כאחת שמשועממת. כאלת שלא מכירה אותך באופן אישי ואינני יודעת איך את על חי נראית לי כאישה עצובה מאוד,נחושה מאוד להילחם ויחד עם זה עייפה מאוד ממלחמות לדבר בסיסי במיוחד.לכן אני חושבת שאת טועה. לגבי נקודה השניה שאת מעלה-כן מסכימה איתך. לגבי היופי-את באמת יפה מאוד ,זו מחמאה ובו זמנית אין לזה קשר לדיון. רציתי להודות לך על היצוג,על הזמן ועל הכוח מתי

kdaria

New member
שתיקה רועמת

חנה צפיתי בתכנית והתרשמתי מאוד גם מהדברים שאמרת וגם מהשתיקות. עצם ההגעה והישיבה שם היא תרומה אדירה. בדבריך העברת מסר שהדרישות שלנו הן בזכות ולא בחסד. בחלק של השתיקות בזמן שההוא שלידך דיבר את השטויות שלו, אז נכון, תגובותיך לא היו אופיניות לתכנית זו, אבל דוקא בגלל זה ייצגת אותנו מאוד יפה. המסר היה של בגרות, של כבוד עצמי ושל עצבות נוכח הגזרות והגישות של אנשים מסויימים, שאנו צריכים לספוג, מעבר לקשיים העצומים הקיימים גם כך בתהליך טיפולי הפוריות. לדעתי תגובותיך כפי שהיו, תרמו יותר מאשר אם היית נכנסת לויכוחים וכניסה לדברי אחרים.

גנדלפית

New member
../images/Emo140.gif חנה וחגית כל הכבוד

תודה על החשיפה ,על הנכונות על הכח ועל התבונה. יודעים שהיה כל כך קשה,אבל היה כל כך חשוב . תודה שעמדתן שם בשביל כולנו

אני אורחת ושולחת ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ו../images/Emo24.gif

... מפורום "לקראת הריון". אני רוצה לחזק את ידיכם ולהוסיף שבדרך כלל אני שונאת את כל תכניות הצעקות למיניהם (פוליטיקה , פופוליטיקה ודומיהם). אבל הפעם היה דיון מכובד ומעניין ורק כשהגיעו הפוליטיקאים, מיד זפזפתי
. הדבר היחיד שלדעתי פגע מאוד בעמדה שהוצגה היה עירוב נושא השואה. למרות שאני מבינה מאיפה זה בא, לדעתי זה מחליש מאוד את הטיעונים ויוצר רושם של ניצול נושא הרגיש, אפילו שזו ודאי לא היתה כוונה. לא יודעת אם יש ארגון של ממש שמחליט איך להציג את הנושא, אבל לדעתי ממש כדאי להמנע מהשוואה בין משפחות ללא המשכיות בגלל השואה לבין משפחות ללא המשכיות בגלל הפסקת טיפולי הפוריות. גם אם זה צודק, עדיף להיות פה חכמים ופרגמטים - מאבק מסוג זה צריך לרכב על תמיכה ציבורית רחבה וכשמדברים על השואה זה עלול ליצור אנטי והרגשה של הקצנה והגזמה בקרב הציבור. בכל אופן, אני ממש מקווה שהגזירה תבוטל או לפחות תצומצם בצורה הגיונית ולא בשרירות לב חסרת מחשבה.

היה מצוין! וגם ../images/Emo32.gif

פעם ראשונה בחיי שראיתי פוליטיקה בהתנדבות. בפעם הקודמת ברחתי כל עוד נפשי בי. כנראה שמאז שטומי לפיד לא משתתף בדיונים בתכנית חל שיפור בתרבות הדיבור
היה פנל מצוין. הציג את העמדות והטיעונים יפה, וכל הכבוד לח"כ רשף חן שנכנס חזיתית בחיניץ. חכמה גדולה ש-80% מהאוכלוסיה לא חושבים שפוריות היא דבר שחשוב לטפל בו. בדיוק אותם 80% מהאוכלוסיה שיש להם כבר 3 ילדים לפחות... אמא שלי מאוד התרגשה ואמרה שהיה מצוין. טוב, היא משוחדת
ומה ה-
? אני מצרפת קישור להודעה שלי מהבוקר ב"הורים לאחר טיפולים". אני מרגישה מחוייבת לשקיפות כלפיכם, ומנצלת את הבמה הזו שוב להתנצל בפני כל מי שלא סיפרתי לו עד עתה. אני מקווה שתבינו למה.

מתי11

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif|רמקו

כן כן ,אני בוכה מאושר מירב, אין מילים להביע את שמחתי אומנם לא מכירה אותך אבל הודעה כזו משאירה אותי עם אדרנלין של כמה ימים קדימה(אני צריכה הרבה עכשיו-שבוע 38+6,לקראת לידה) מזל טוב וקולולולולוווווווווווווווו
מתי

מם 1971

New member
../images/Emo51.gifהייתן נהדרות../images/Emo70.gif

חנה ו- hagk תודה מכל הלב על הייצוג והשירות הנהדר אותו עשיתן, באומץ לב, לעשרות אלפי משפחות בישראל. הייתן רהוטות והצלחתן להעביר את המסר בצורה משכנעת וטובה. ישר כח גם לפרופ' משיח , לח"כ רשף חן וכמובן לדן מרגלית שניכר לאורך כל הדיון כי הוא תומך במאבק. שוב תודה ענקית ממני ומבן זוגי

בוקר טוב לכוכבות ! ../images/Emo42.gif

בטמטומי כי רב פספתי חצי מהאייטם (אפילו תירוץ טוב אין לי), אבל החצי שראיתי היה ממש טוב. פרופ' משיח היה מצוין, רשף חן היה ענייני והגיוני, חיניץ ושנקר היו מספיק לא-טובים כדי לא להזיק ושתי נציגותנו עשו את עבודת הקודש שלהן נאמנה. תודה רבה רבה חנה ו-hagk. בזכותכן יש לנו עוד כמה לבנים בצורות בחומה!

מיכל25אב

New member
יישר כוח לכוכבות

חנה וhagk היה עניני ויעיל. התמיכה של פרופ' משיח וח"כ רשף חן בלטו ותרמו רבות(אולי עוד יש תקוה לשינוי....)

יישר כוח חנה וחגית ../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

רק מעצם המשפט הפותח של דן מרגלית עלו דמעות בעיניי. כל מילה שלך חגית הייתה מילה בסלע, ודאגתי שלא תתפרצי בבכי כי ההתרגשות נשמעה חזק מתוך גרונך. התולעת העילגת שישבה ליד חנה העלתה לי את המרוקניזם והייתי גאה בך חנה שלא הדבקת לו לפחות סטירה לפה (שלא לדבר על "נוגרה" לאף והפלתו על השולחן ודריכה חזקה על ה"ענבים" שלו(שבטח אין לו לפי הקול הציוצי שלו) ) לגבי הדימוי בין מעשי היטלר לבין מדיניות האוצר : אין מה לעשות זה נשמע כואב וצורם אך נ כ ו ן !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hagk

New member
חויות מאתמול

לא היה קל להיחשף, גם אם זה היה מאחורי הפרגוד. מאחר ואני לא בעלת ניסיון תיקשורתי וזו לה הפעם הראשונה שאני נחשפת. התרגשתי מאוד וקולי רעד מהתרגשות ולא מבכי. כמו שחנה ציינה השם הוא מאחיינית שלי שזה שמה. מעבר לכך חנה ומשיח אמרו דברים חזקים מאוד, לא כל מה שרצינו להעביר הספקנו מאחר והזמן קצר מקווה שהמסר עבר ושהעברנו אותו. הצוות של דן מרגלית היה מדהים, תודה לכל מי שתמך

הוביטית

New member
חגית

למרות שהיה לי קשה להבין לא ויתרתי והסתכלתי בתוכנית. כל הכבוד. אני בטוחה שעשית זאת כמו שצריך . מחזקת אותך בכל . אוהבת

למעלה